local-stats-pixel fb-conv-api

Greatest speech ever !36

443 5

Interesanti noklausīties un noskatīties visu šo un tad pasēdēt 5 minūtes un padomāt.

Es sāku uztvert lietas savādāk un jācenšas ir domāt ar domu un pateikties par to kas tev ir, nevis gruzīties par to kas tev nav.

NOSKATIES LIDZ GALAM ! ! !



443 5 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

shit got tear in my eye.

neko piebilst, neko noņemt.

best spīč ever!

34 1 atbildēt

nekad nebiju dzirdējis no... tiešam iespaidīga runa.. liek aizdomāties...

21 0 atbildēt

tie kas liek mīnusus neko nesaprot! tiešām liek aizdomāties un paskatīties uz pasauli ar citu skatu un citām domām! vienkārši perfekta runa! :) paldies ka padalījies ar atrasto ;)

14 1 atbildēt

Specifiska runa. Mani aizkustināja.

13 0 atbildēt

Es jau kādu laiku esmu domājis par visiem šitiem kariem, kas bijuši un ir... Tur tak piedalījās milijoniem cilvēku.... BET tas viss bija tik pāris sajukušu dēļ kā Hitlers un Ļeļins (vai kas tad bija PSRS priekšnieks) nu jā kr4. visiem tiem kareivjiem, tak arī ir saprāts un sirds. jūtas utt... bet viņi kā zombiji gāja un šāva, paši pat lāga nezinot par ko un kapēc. Ok, cilvēki ir ietekmējami un labi saaģitējami, bet vai tiešām neviens nesaprata ko dara. Es nesaprotu, kapēc šīs milijonu armijas neapgriezās un nenovāca savu safārējušos kūdītāju un vadītāju. Tādā gadījumā daudzus apšautu, bet tik un tā 100 reizes mazāk nekā atšāva karā. Un tgd tas turpinās... Visus jaunos cilvēkus liek uz kovejiera... no cilvēka ar dvēseli grib uztaisīt apr naudas apgrozāmo aparātu. Stāsta tik, mācies būs tiksi augskolā, būs labs darbs un alga. kā tād, lielāka daļa cilvēku pat īsti sen vairs nesaprot kapēc vispār atrodas uz šīs planēt un netik kas viņš tāds ir... Cilvēki aizmirst par SIRDI, DVĒSELI, patiesu LAIMi, DABU, ZEMI, SKAISTO... bet tik raujas kārtējo magnātu un citu priekšnieku lamatās...

12 1 atbildēt

 Jokus šeit būtu mest nevietā ;//

6 0 atbildēt

man liekas ka tas bija čaplins kas tēloja anti hitleru :D

7 2 atbildēt

Skaisti... emotion

2 0 atbildēt

Liekas ka viņš runā gudri,bet nekas tāds tur tomēr nav un tas ko viņš saka nemaz tik patiess cik liekas.

1 0 atbildēt

Ja acta realizēs savus plānnus, šādus lieliskus video un montāžas, kas satur materiālus no daudzām citām filmām un videomateriāliem, mēs neredzēsim...

1 0 atbildēt

karavīri neizvēlas par ko cīnīties un ja izvēlētos tad dazam labam arī verdzība ir brīvība. visa runa ir tikai putekļi acīs, jo nebūs tā, ka spēcīgākie ados savu stāvokli pasaule bet gan parējiem jaklūst spēcīgākiem gudrākiem un mantkārīgākiem par vadoņiem. dzīve ir cīņa.

1 0 atbildēt

Skudriņas skrēja pār klauliem! Tik tiešām labākā runa jebkad. Žēl, ka tikai ne visi šo sapratīs un vēlēsies saprast, taču tie kas sapratīs, tie arī sapratīs šīs runas patieso nozīmi! Lai vai kā - paldies, autor!

1 0 atbildēt

tas tiesaam ir caarlijs caplins??? runa no sirds....

0 0 atbildēt

Forša runa, tikai žēl ka neko nesaprotu no angļu valodas.

0 0 atbildēt

wow,spēcīgi!!!

0 0 atbildēt

super. viss bija ideāli.

0 0 atbildēt

Es jau labu laiku cenšos palīdzēt, neprasot atlīdzību

0 0 atbildēt

Cilveeki ir radiiti un vinjiem vajadzeetu dziivot mieraa. Taa tam vajadzeetu buut..diemzeel vienmeer uzrodaas kaads .... kursh panjems ieroci rokaa un necieniis ne to ,ko vinjam daba devusi ,ne to kas apkaart notiek. Cilveeki ir egoistiski un veelas varu ,kluut slaveni un tamliidziigas mulkiibas. Pati lielaakaa vara un slava ir dziivot sheit un tagad un buut laimiigam par visu kas ir sevii  un apkaart.

0 0 atbildēt

Patiesi vārdi, kas liek pašam apzināties, kas tu īsti esi! 

0 0 atbildēt

Ideali!

0 0 atbildēt