local-stats-pixel fb-conv-api

2012 NLO118

341 35

Jūs ticat NLO?Lai kāda arī nebūtu jūsu atbilde no tā nekas nemainīsies.Apmēram pēc diviem gadiem uz mūsu planētas nosēdīsies tris NLO katrs no viņiem desmitiem kilometru lielumā.Zinātnieki ir nosaukuši aptuvenu datumu-2012.gada decembris.Apmēram tad beidzas maiju kalendārs.Šādas ziņas pirmie paziņoja zinātnieki no-SETI.Pēc viņu apgalvojumiem citplanētiešu iebrukums ir reāls,taču NASA šo visu informāciju noliedz,piebilstot vien ka šādi objekti eksistē un zinātnieki sen jau tos novēro.Šos lidojošos objektu katrs var apskatīt saitā http://sky-map.org/ ievadot šādas koordinātes:

19 25 12 -89 46 03 - lielākais objekts

16 19 35 -88 43 10 - clindriskais objekts

02 26 39 -89 43 13 - apaļais objekts.


Iedzīvotāji dažādi reaģējuši uz šo jaunumu.Vieni domā,ka citplanētieši lido mūs glābt no dabas kataklizmām,kuras var notikt 2012 gadā(ja stāsts par maiju kalendāru piepildas)Citi domā ,ka NLO pasažieri noskaņoti agresīvi.
Kā nu tur būs atliek vien gaidīt,piedevām drīz objekti būs saskatāmi arī teleskopos.
Rodas vien jautājums ja objekti ir izlidojuši no punkta A,kur ir pierādījums ka viņu galamērķis ir objekts B-Zeme?



341 35 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://manalapa.1w.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000

nav nemaz tik neticami.. bet komentari pierada,ka dala cilveku talak par savu divanu neredz...

32 4 atbildēt

Par 2012. Pašiem maijiem viņu jauna kalendārā cikla sākums (kāds mums būs vērojams 24.12.2012) bija priecīgs notikums. Tas bija jaunas dzīves sākums, bet nekādā gadījumā ne pasaules gals.

24 1 atbildēt

Kas par huiņu ? Cik debīlam jābūt citplanētitiem lai tagad 2 gadus brauktu kuģī uz zemi lai te kautko iznīcinātu :D wtf? tak benzīns dārgs un daudz paiku vajag pa ceļam - dēļ kautkādas zemes ? nav izdevīgi viņiem.

25 4 atbildēt

mums tuvojas gigantisks p*nis

19 6 atbildēt

Mēs esam tik iedomīgi, moš viņi mums garām lido, pie kādiem foršākiem citplanētiešiem.

Un ja te arī būs kaut kādas katastrofas, tad nahren viņiem vajadzētu vēl nākt ātrāk iznīdēt ? Ķipa jūs arī redzot ka kāds vecs cilvēks ir nokritis uz ledus, pieskrienat klāt un vēl iesperat nevis palīdzat?

13 3 atbildēt

Tie tak mūsu draugi, ja redzat tad tik sauciet lai nāk dzert kopā, viņi varbut pirmajā reizē liksies spocīgi bet kad iedzersiet ar viņiem tad viss būs čotka emotion

12 5 atbildēt

tieši par šo runāja illuminati sazvērestības teorija.

man ir tāds teiciens, varbūt kāds jau kaut ko tādu ir teicis, bet poh.. "cilvēkus saliedē vai nu kopīga mīlestība, vai kopīgs naids."

šobrīd mēs karojam savā starpā un nekad nebūs iespējams visu pasauli apvienot vienā valstī, bet, ja pēkšņi notiek citplanētiešu invāzija, tas mūs saliedētu kā cilvēkus. nebūtu vairs tautību, mēs būtu viena suga.

bet tad ir jādomā, vai tā citplanētiešu invāzija ir dabīga vai mākslīga? teorētiski ir iespējams, ka tie paši NWO un illuminati čaļi ir sabūvējuši lidojošos šķīvīšus, lai radītu viltotu ienaidnieku. Bet varbūt arī nē.

Visur valda tik liela dezinformācija (droši vien tie, kas zina, kas notiks, ir speciāli pateikuši simtiem versiju par 2012), ka nav iespējams saprast, kas notiks, bet kaut kam ir jānotiek. mums vēl ir divi gadi, lai saprastu, kas ir kas.

6 0 atbildēt

Kur ir tās koordinātes? Neredzu...

12 6 atbildēt

2011. gada jūlijā es tā nopirdīšos, ka saule nodzisīs!

13 7 atbildēt
Que avatarsQue

ak šausmas,katastrofa mums uzbruks zils dildo :O

5 0 atbildēt

100 % no viņiem ir gan uztverti kaut kādi radio signāli utt., gan sūtīti, bet cilvēkiem atkal neko nesaka. Ciest nevaru šito noslēpumainību no valdības puses.

5 0 atbildēt

mhm ukraiņu sātanisti sabūvējuši milzīgas pinjatas kkur ap maiiju laikiem ielaiduši orbītā un tgd tās hujņas atgriežās ar evolucionējušiem ukraiņiem kas gatavi visu un visus iznīcināt.

4 0 atbildēt

viņi tiks sagaidītī ar salūtu no 1000000+ kodolraķetēm

4 0 atbildēt

Mosh vinji lido muus izglaab no 2012. gada apokalipses emotion

3 0 atbildēt

Mes visi esam mirusi,autors loti gudrs cilveks.

3 0 atbildēt

Es ticu NLO, bet par to 2012 vnk neticu.. LaINUKĀ .. visums, ir saukst par visumu nejau tāpatās, visums ir nebeidzams, un, manuprāt, būtu egoistiski uzskatīt ka mēs esam vienīgās būtnes visumā ^^

2 0 atbildēt

Kāpēc ir zināms,ka NLO ir attīstītāki par Zemes iedzīvotājiem?

Jo viņi te nelien. :p

1 0 atbildēt

Piedrast... lai lido...

man ir cirvis 8)

1 0 atbildēt

Tie kas redzeja locikli wnk ir samaitati:D

1 0 atbildēt

Gaidu ar nepacietību kad varēšu sadzert! :)

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »