local-stats-pixel fb-conv-api

Šausmīgākās impērijas19

168 3

Tākā neesmu liels vēstures cienītājs,varbūt kaut kur būs iesprukusi neliela kļūdiņa emotion

168 3 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Un kur nu vēl vecie labie asīrieši,kuru pretinieki labāk izvēlējās krist,nekā padoties viņiem gūstā,jo puišiem ļoti patika papriecāties ar gūstekņiem,piemēram piesiet šamo rokas pie vieniem kaujasratiem,kājas pie otriem un tad rati dodas  uz savu pusi-lēni nevis lielā ātrumā.(Līdzīgi berberu korsāri izdarījās ar kristīgajiem,tikai tos sēja pie kuģiem). Bet,lai veidotu lielas valstis ir jābūt arī lielai nežēlībai. Ja kādā no šīm impērijām visi ievērotu cilvēktiesības,rūpētos par minoritātēm utml,tad neviens no viņiem netiktu sasniedzis tādus varas augstumus,kā mēs zinām.  Ar 'zobenu, spīdzināšanu un labu vārdu var panākt vēl vairāk nekā tikai ar labu vārdu

12 1 atbildēt

To impēriju ir bijis tik daudz... katrai savi šaušalīgie "varoņdarbi"...

Es teiktu, ka šausmīgākā ir patreiz pastāvošā ž#du finanšu impērija...

8 1 atbildēt

tagad visu sito vieta ir chuck norris ;D

6 0 atbildēt

Interesanti!+

Bet domāju, ka vairāk jaunu "jaunie amerikāņi" terorizēja apačus nevis otrādāk, jo apači bija idzimtie un viņu tiesības tika drastiski apspiestas!

2 0 atbildēt

Ļoti daudz vēsturiskas neprecizitātes, tāpēc iemetu mīnusu. Ķelti, apači un vikingi nebija impērijas, un Senā Roma nepastāvēja tik ilgi. Nākamreiz lūdzu izmanto atsauces uz materiāliem, kur šāda informācija ir izlikta, citādi šie pāris teikumi ir ļoti neprofesionāli un pavirši.

1 0 atbildēt

vispār:

Roman Kingdom 753 BC – 509 BC

Roman Republic 508 BC – 27 BC Roman Empire 27 BC – AD 1453

pat šādi nesanāk 2.4k gadi, bet takā runa bija par impēriju..

vispār raksta nosaukumama vajadzēja vajadzēja būt pavisam citam.. 

1 0 atbildēt

Ottomanu impēriju neaizmirsi?

0 0 atbildēt

Pārāk bērnišķīgs apraksts, bet + dabuji, svarstijos par -, jo ja par vēsturi neinteresejies tad labāk netaisi rakstus par vēsturi.

0 0 atbildēt

man šķiet ka tagad dominē amerikāņu impērija

0 0 atbildēt

Caligula,Nero => Kaligula (Gajs Jūlijs Cēzars Augusts Germāniks) un Nērons (Nērons Klaudijs Cēzars Augusts Germāniks). Lūdzu izlabo.

0 0 atbildēt

Pf...emotion tikai bildiites paskatiijos bet + iliku

0 0 atbildēt

Raksts un raksta tēma ir ļoti laba, bet tā kā gramatika vietām iesūkā tā pat kā vēstures fakti, diemžēl profilaksei lieku -.

Pakomentēšu to ko 100% zinu uz sitiena - par actekiem, jā, bija viņiem tādas interesantas paražas, taču nesen ir atklāts prikols, ka liela daļa no "ziedojumiem" nāca no cilvēkiem brīvprātīgi, jo ticēja, ka tā atpirksies no grēkiem, palīdzes savai ģimenei vai kā citādi un tā bija tās tautas goda lieta, protams, nevar aizmirst, ka otra puse nebija brīvprātīga. 

Apači, tu tā arī neuzrakstīji ar kādu ļaunumu viņi izceļās, tas ka viņi terorizēja ASV? emotion Tas jau nekas, ka ASV aktīvi atņēma Indiāņiem labākās zemes iedzenot kkādā smirdīgā tuksnesī, šāva nost kā suņus un uzskatīja, ka ikviens, kas nav kārtīgs baltais ir mēsls līdz nabadziņus iebāza visus rezervātā kā tādus mērkaķus vai likvidēja pa visam! emotion Tad viņi tā vēl maigi karoja pretī, man vismaz tā liekas.

0 0 atbildēt