local-stats-pixel fb-conv-api

Pārmaiņas Visumā40

601 2

Visuma enerģijas viļņi - termins, ko aizvien vairāk sāk lietot zinātnieki un rakstnieki. Kas ir ‘Visuma enerģijas viļņi’? Dažos vārdos to būtu grūti paskaidrot, jo pastāv arī zinātnieku daļa, kas noliedz šādu enerģijas veida eksistenci. Bet es centīšos izskaidrot pēc iespējas saprotamāk.

Ko jūs teiktu, ja es jums apgalvotu, ka dzīvība var rasties ne no kā, pilnīgi ne no kā? Ka dzīvība var rasties vakuumā? Jūs droši vien atcirstu, ka tas nav iespējams. Bet ja jūs jautātu, "Kā tas ir iespējams?" Tad atbilde būtu sekojoša - Visuma enerģijas viļņi.

Kas tad īsti ir ‘Visuma enerģijas viļņi’? Jā vēlies uzzināt kaut ko vairāk, tad droši vari lasīt tālāk, jo sastapsies ar interesantiem faktiem un zinātniskiem pētījumiem.

601 2 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

kad Zemes pozīcija atrodas uz vienas ass ar Visuma centru.

Kurš noteica kur atrodas Visuma centrs? emotion

31 1 atbildēt

Interesanti, taču nepārliecinoši. Pirmajā eksperimentā par vakuumu vispār nav korekti runāt, ja tur ir ūdens. Zināms, ka jonizēts starojums neiznīcina visus mikroorganismus. Savukārt par to, vai tajā destilētajā ūdenī nebija kļūdas dēļ radušies piemaisījumi, arī varam tikai minēt. Ticamākais - bija.

Par pīļvistām u.tml. - nekā mistiska, parastas gēnu mutācijas apstarojuma radītā kaitējuma dēļ. Cik tur kas kam līdzīgs, ir iztēles jautājums. Bet realitātē mēs zinam par izdzimteņiem radioaktīvā starojuma dēļ.

Par cilvēku ģenētisko attīstīšanos pēdējos 5000 gados, šķiet, te ir samelots. Nekas neattīstījās. Vienīgais, ka migrācijas dēļ šajā laika periodā notika gēnu sajaukšanās starp dažādu etnosu un rasu pārstāvjiem, līdz ar to palielinājās ģenētiskā daudzveidība.

Par IQ paaugstināšanos - spekulatīvs paziņojums, jo agrākos gados netika pielietotas tādas pašas [korektas] IQ novērtēšanas metodes, kā pēdējā laikā.

Visuma centrs nav zināms. Nav zināms arī redzamā Visuma centrs. Ja kāds lieto tādu terminu, tad tas vien norāda uz neorientēšanos elementārākajos jautājumos.

13 0 atbildēt

Tiešām labs raksts. :)

Devi man iedvesmu turpināt manējo rakstu sēriju.

12 0 atbildēt

Khm, ir lietas, kurām atļaujos nepiekrist, ir lietas, kurām piekrītu Tavā rakstā. Neskatoties uz manu subjektīvo viedokli no manis Tev +, jo jau labu laiku nebija neviens jēdzīgs raksts redzēts!

Cheers, mate!

6 0 atbildēt

Ik pēc 62 milj. gadu. notiek izmaiņas. Dinozauri izmira pirms 65 milj. gadu. Pirms 3 milj. gadu parādījās humanoīdi. Viss sakrīt. Kāpēc lai tagad būtu izmaiņas? emotion

5 0 atbildēt

Interesants raksts. Jāpateicas Komunista rakstam Citādāks Gada raksts 2011

  ka atradu.
4 0 atbildēt

Raksts ir par interesantu tēmu. Viss šitas jau gan drīzāk ir ticības jautājums, bet man pašam personīgi daži pierādījumi liekas apšaubāmi.

 par 4. - DNS no smilšu graudiņa silīcija dioksīda? Zinātnieks visticamāk vienkārši piešķaudīja mēģeni vai izmantoja nesterilu ūdeni.  par 7. - to, ka tas mikroviļņu starojums pats par sevi varētu būt izraisījis šitādus mutantus, laikam neviens neiedomājās  par 8. - jā, kā tad! Ģenētisko mateiālu pārnes ar lāzeru no vienas šūnas uz otru? Tad jau drīzāk viņš sapludināja divas šūnas kopā vai vienkārši sajauca nepareizās olas un par 12. - neesmu specs, bet vai tas nav tikai normāli, ka līdz ar izglītības līmeņa celšanos ceļas arī IQ? Cilvēki galu galā šodien kā vēl nekad tiek mudināti patstāvīgi domāt un attīstīt savas spējas.

4 0 atbildēt

+ ....devi iedvesmu man ar uzcept pa seniem laikiem kādu populārzinātnisku rakstu

P.S. Esmu gan lasījis, ka Flinna efekts palielina cilvēces vidējo IQ par ~ 3 punktiem desmitgadē nevis simtgadē emotion

3 0 atbildēt

Lasot šo rakstu liekās ka mēs atgriežamies 300gadu senā pagātnē.. Paldies dievam tomēr ir pēris loģiski domājoši cilvēki kas uz šo skatās kritiski un saprot ka kkas te nav pareizi..

1. Es ļoti atvainojos bet 1850ajos gados Pastērs bija tieši tas kas eksperimentāli apgāza Spontānās Ģenerācijas teoriju, jeb to, ka DZĪVĪBA RODĀS NE NO KĀ!!!

2. Kādā veidā var var radīt "visuma enerģijas vilņus", ja pirmkārt to eksistence nav pierādīta, kas nozīmē ka tos nevar konstatēt kur nu vēl radīt..

3. Un visbeidzot Darvina jeb Evolūcijas teorija nesaka neko par to kā ir radusies dzīvība, bet gan apgalvo to, ka mainoties paaudzēm organismi mainās pielāgojoties apstākļiem tādējādi veidojot jaunas sugas...

 

2 0 atbildēt
Wow! Tik labs raksts, bet nav pat tik daudz plusu kā citiem komiksiem :( Un žēl ka mobilajā versijā nevar uzlikt kā favorītu :( Daudzko jaunu iemācījos paldies +
1 0 atbildēt

visuma eneŗgijas starojums - .... dievs ? 

1 0 atbildēt

paldies tev!!! super raksts un pluss no manis. tieshi taadu rakstu deelj seezju spokos.

1 0 atbildēt

Aiz shitas gudribas man kamits smadzenes apdirsas aiz slodzes :D patika raksts :) vel tadus :)

0 0 atbildēt

14. par tiem maijem, mēs sasndiedzām gangnam style miljards skatījumus emotion

0 0 atbildēt

Labs raksts, var redzēt ka esi centies.:) + no manis.

0 0 atbildēt

Tik kruts raksts, no kurienes ņēmi info? Labprāt vēl palasītu par to visu.

0 0 atbildēt

Vai bildes pats liki kopā?

0 0 atbildēt

Labākais raksts, ko esmu te lasījis 

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

nevajadzēja pieminēt 2012 .. tas neievieš ticamību šeit rakstītajam

emotion 

4 4 atbildēt