local-stats-pixel fb-conv-api

Noklusētais NLO karš Antarktīdā - 3. daļa7

122 1

Noklusētais NLO karš Antarktīdā

3. daļa - Leģenda

Pirmā daļa - Noklusētais NLO karš Antarktīdā

Otrā daļa - http://www.spoki.lv/vesture/Noklusetais-NLO-kars-Antarktida-/310867">Noklusētais NLO karš Antarktīdā - 2. daļa

============================================================

Pēc NLO uzbrukuma, ekspedīcija pamet Antarktīdas krastus lielā steigā, atstājot aprīkojumu un munīciju

1947. gada 22. februārī operācijas "Augstais lēciens" centrālo grupu evakuēja Bērtona salas ledlauzis no Velsas krastiem.

Rietumu grupa dodas mājās 1947. gada 1. martā. 4. martā tāpat dara arī austrumu grupa.

1947. gada 5. martā, Santjāgo, Čīles, avīzē "El Mercurio" bija raksts ar virsrakstu "Uz augsto jūru Olimpa kalna klāja", kurā tika citēta Birda intervija ar Lī van Attu.

"Admirālis Birds šodien pasludināja, ka ir ļoti svarīgi, lai ASV sagatavotu ārkārtas rīcības plānu, aizsardzībai pret naidīgiem reģioniem.

Admirālis turpinot tieca, ka "viņš negrib nevienu nepamatoti biedēt, bet tā ir skarba realitāte, ka jauna kara gadījumā, kontinentālajām Savienotajām Valstīm uzbruktu lidojoši objekti, kas spēj aizlidot no pola uz polu neticamā ātrumā"

Līdz ar viņa ierašanos, 1947. gada martā, admirāli Birdu sasauca uz steidamu nopratināšanu, pirms ASV Parlamenta izmeklēšanas komisijas Vašingtonā.

Admirālis Birds ziņoja ne tikai par diska formas iznīcinātājiem ar neticamām iespējām un to uzbrukumu, bet arī teica: "ASV jābūt gataviem aizstāvēties pret ienaidnieka iznīcinātājiem, kas paceļas no polārajiem rajoniem."

"Jauna kara gadījumā Amerikai var uzbrukt ienaidnieks, kas spēj aizlidot no viena pola uz otru neticamā ātrumā".

1947. gada 11. marts. Es tikko apmeklēju personāla sanāksmi Pentagonā. Es esmu pilnībā izstāstījis savu atklājumu un nodevis Saimnieka ziņojumu. Viss tiek pienācīgi ierakstīts. Prezidents ir informēts.

Tagad uz vairākām stundām es esmu aizturēts (sešas stundas un trīsdesmit deviņas minūtes, ja gribam būt precīzi.) Mani uzmanīgi intervē augstākās drošības spēki un mediķu komanda. Tas bija smags pārbaudījums!

Es esmu nolikts stingrā uzraudzībā pēc ASV nacionālās drošības noteikumiem. Man, NESKATOTIES UZ TO, KO ESMU PIEREDZĒJIS, IR PAVĒLĒTS KLUSĒT, CILVĒCES LABAD. Neticami!

Man atgādina, ka es esmu militārs cilvēks un man jāklausa pavēlem.

1949. gadā kara flotes sekretārs Džeimss Forestals atkāpās no amata un tika ielikts psihiatriskajā kīnikā, kur viņam neļāva ne ar vienu sarunāties, pat ne ar viņa sievu! Viņš visiem stāstīja par Iekšējās Zemes Āriešu valstību...

Pēc 1947. gada incidenta, 1959. gada 1. decembrī ASV ņēma iniciatīvu un Antarktīdas līgumu parakstīja 12 valstis. Tajā it sevišķi tika minēts "1. Punkts - reģionu izmantot tikai miermīlīgiem mērķiem...".

Kopš tā laika līdz šim paši svarīgākie pētijumi Antaraktīdā ir slepeni un publikai nav pieejami...

Daži uzskata, ka Admirālis Birds Antarktīdā sastapa nacistus... Bet patiesībā, caur polāro atvērumu Antarktīdā, daži nacisti aizbēga uz Iekšējo Zemi, kur tie sastapa Āriešus, tika atbruņoti un apmetās uz dzīvi kā bēgļi...

Tikšanās ar Saimnieku mums atklāja ļoti augstus etniskus motīvus attiecībā pret Virszemes cilvēci. Tajā pat laikā, viņu uzbrukums ekspedīcijai un daļēja, bet ne pilnīga karakuģu flotes iznīcināšana, bija pirmais un pēdējais brīdinājums nestāties bruņotā konfliktā ar Antarktīdu.

Un pagaidām, zinot Admirāļa Birda nogādāto ziņu no Iekšējās Zemes, tu esi daļa no tā Liela Nezināmā, no Zemes aiz Poliem...



122 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

Noklusēts jo pasaulē pastāv origanizācijas kas darīs visu lai to noklusētu un darīs visu lai neviens par to neuzinātu

13 2 atbildēt
 

Man tik ļoti patīk kā cilvēki savā aprobežotībā izdara savus pieņēmumus un uzreiz pieņem kā patiesību. Nožēlojami.

7 1 atbildēt

Gribētu redzēt, kā kads lasīs 2000 vārdus vienā rakstā

3 1 atbildēt

Pirmās divas daļas man bija uztaisītas jau sen, tās vienkārši pacēlu, un trešo tik tagad pārtulkoju. Un te nav nekāds copy-paste, jo vnk nav no kurienes kopēt

3 1 atbildēt

Jā, stulbi, bet tā ir.

1 0 atbildēt

Omg! Lielākais pasaules noslēpums

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt