local-stats-pixel fb-conv-api

Nāvējošie mīti19

243 2

Ir lietas, kuras mums saistās ar briesmām, nāvi, nepatikšanām utt. Patiesībā dažas no tām nemaz nav tik bīstamas kā mēs iedomājamies. Par tām šis raksts :)

243 2 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Ainiss13,ir viens no tiem,kuru raksti man vislabāk patīk spokos,citi neapvainōjās ;) emotion

23 5 atbildēt

Es iešu vannā ar tosteri, un uzrakstīšu kad ainiss13 man to lika ja es nomiršu.

18 1 atbildēt

Tīrs vai netīrs ūdens vada elektrību! Tulkojot neesi piedomājis "ground" burtiski zeme jeb šeit zemējums, iemetot tosteri vannā strāva  nemekles zemi, bet tuvāko sazemējumu, kas būs "-" jeb masa, jeb zemējums tosterī.

7 0 atbildēt

par pirmajiem diviem negribēšu piekrist.

1. lai arī ir tikai dažas sugas kas ir nāvējošas, bet ir piemirsts fakts kurās vietās visbiežāk kož skorpioni. Un tās nav slimnīcu teritorijas. Visbiežāk tas notiek neapdzīvotās(mazapdzīvotās) teritorijās vai ciematos, kur medicīna nav visai labi attīstīta. un neviens nespēj sniegt palīdzību.

2. kur tu esi redzējis, ka cilvēki mazgājas "tīrā" ūdeni? visbiežāk ūdenim vannā ir piejaukti minerāļi (sāļi) vainu ar vannas putu palīdzību vai ar šampūna un ziepju palīdzību. Un piedevām neesmu redzējis nevienu māju, kur no krāna tecētu destilēts ūdens.

4 0 atbildēt

4-5. Tātad Legolass nevarēja nošaut 8 orkus piecās sekundēs? emotion

4 0 atbildēt

2. bilde kruts kaķis :D

3 0 atbildēt

labs raksts :)

2 0 atbildēt

Pievienojoties Geksim - ļoti daudz redzēts, it īpaši vecās mājās, ka zemējums pa visu māju ir ANOMĀLI greizs, un trubas elektrību vada ļoti, ĻOTI labi, pa taisno uz zemi. Līdz ar to, ja piemēram manā vannā kāds gulēs ar atgrieztu krānu, un iemetīsi klāt fēnu, ir stipri liela iespēja pateikt čau tam gulētājam uz neredzēšanos.

1 0 atbildēt

ar 3. punktu tu sagruzīji jebkuru sevi cienošu Kobras fanu.

1 0 atbildēt

1 par skorpioniem biju dzirdējis no virenas dokomentālās filmas ko rādija pa LTV7 par mežonīgajiem rietumiem kādi ir filmās un kādi reālajā dzīvē :D  emotion emotion bte tā jau interesanti emotion

1 0 atbildēt

ir man iedzēlis skorpions , nekas traks , sarkans pleķis 5cm diametrā un uzpamst diezgan pamatīgi . Tie bija āzijas skorpioni ,ar kuriem spēlējos ,  dzeltenzaļi , indīgi , no 6-10cm gari . Dzēliens sāpīgs , drusku asiņo , pēc pusstundas sāk sāpēt , jeb dedzināt . Nākošajā dienā uzpampums noiet un sāpes beidzas vakarpusē .

0 0 atbildēt

Pilnīgi varētu Tevi samīļot un sabučot par skorpioniem. emotion

Tiešām priecājos, ka vēl kāds pievērš uzmanību tam, ka skorpioni ir nevajadzīgi nomelnoti posmkāji. Skorpioni ir vienīgie arahnīdi, kuri man patīk. emotion

0 0 atbildēt

Interesanti, bet visiem nevarēšu piekrist. tāpat +

0 0 atbildēt

Daudz ko jau zināju, ka tā vaidzētu būt.

Mythtbusters baigi labais raidījums ! :)

0 0 atbildēt

Diez vai kāds iet vannā ar destilētu ūdeni. emotion

0 0 atbildēt

Gribu zināt kuram mājās tek destilēts ūdens, jo tikai tas nevada ūdeni. Udensapgādes sistēmās tās pašas sarūsējušas trubas ūdenī izveidos jonus un ūdens elektrību vadīs!

0 0 atbildēt