local-stats-pixel fb-conv-api

Luftwaffe's iznīcinātāju taktiskie manevri17

124 3


Atzīstos uzreiz – šeit, protams, nav visi manevri, kurus izmantoja vācu piloti 2.pasaules karā. Ir vēl vesela čupa. Tiem, kurus interesē šīs te lietas, iesaku novilkt no torrentiem daudzsēriju raidījumu „History Channel: Dog Fights”. Kā jau angļu vai amerikāņu veidotā raidījumā, galvenie varoņi ir sabiedrotie, kuri bez nekādiem zaudējumiem uzveic lērumu vācu pilotu... Tas jāņem vērā, un jāatceras, ka starp pirmajiem 150-200 2.pasaules kara asiem ir vieni vienīgi vācieši.

124 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Ka teica viens leģionārs..... ar ložmetēju pa utainajiem ta ka ķeskas vien palecas !!!

5 0 atbildēt

Nopietni un interesanti.

3 0 atbildēt

Tas dogfaitu raidījums tiešām ir OK un nemaz ne tik ļoti nespēlē uz amīšu/britu jūtām, vienkārši raidījums tiek veidots par VEIKSMĪGĀKAJIEM AMERIKĀŅU pilotiem, nevis vāciešiem, krieviem vai itāļiem. Tu gribētu, lai amīši veido raidījumu par to, kā friči šamējos ņēma priekšā?

 

P.S.

 

Thunderboltam bija viens milzīgs pluss, neskaitot izturībuu- lētums. Uzražot vienu P-47 varēja krietni ātrāk un lētāk kā britu vai vācu ekvivalentus, turklāt arī pati lidmašīna bija pietiekami kvalitatīva, lai turētos fričiem pretī.

P.S.2.

 

Ja raksti par taktiskajiem manevriem, tad jau vajadzēja sākt ar pašiem pamatiem, ko ieviesa friči- wingman sistēmu un finger four.

2 0 atbildēt

Superīgi un interesanti, vajag obligāti vēl līdzīgus rakstus! 

1 0 atbildēt

Ļoti saistošs raksts +

0 0 atbildēt

Autoram varu piebilst ka lidmašīnai ātruma zaudēšāna nožīmē nonākšanu gaisa korķī, kas nozīmē pilnīgu nevadāmību... un 1 manevrā tas ir reālākais scenārijs ar ko beidzās liela daļā cīnu tā pat'arī ar trepēm

0 0 atbildēt

Labākie piloti bija vācieši, konkrēti Hartmanns, kurš pielidoja ļoti tuvu krievam, un tad ar pāris lodēm notrieca viņu!

0 0 atbildēt

vpizdu +1

0 0 atbildēt

Interesants raksts, nudien.

0 0 atbildēt

Vācu progress, lidaparātu izveidošanā bija apbrīnas vērts. emotion  

0 0 atbildēt