local-stats-pixel fb-conv-api

Hitler-onkuls128

646 31

Mani fascinē, šis ģeniālais cilvēks (kā viņam viss izdevās). viņa cietsirdības iemesli liekas tik saprotami un nenosodāmi, neskatoties uz to, ka tas, ko viņš lielākotes darīja bija slikti un ļauni, bet nu, visļaunākā radība uz šīs planētas ir un paliek "cilvēks"!

646 31 128 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 128

0/2000

+ par rakstu. Tev Nazitraps 100 punkti daudz plusu ieliks! emotion

33 3 atbildēt

Stalisn novāca 3 reizes vairāk cilvēku nekā Gitlers. Tātad ņ*t palīgā elementāru matemātiku var izrēķināt, ka Stalins bija 3 reizes sliktāks par Gitleru.

21 2 atbildēt

vēl tgd atceros 1945. gadu - ehh, kā griezām valsi, ēdām mandeļu kūkas onkuļa slepenajā buņķerā.. tie tik bij laiki..ak, onkuli Ādij..

19 3 atbildēt

Lai arī noziedznieks, neviens no mums nevarētu izdarīt apvērsumu, pievērst sev tik daudz cilvēku un panākt tik milzīgas (es nesaku labas) izmaiņas. Padomājiet cik ar ložmetējiem, granātām un ātombumbām nogalinās cilvēku? Arī tās lietas kāds izgudroja un arī ar tām tika nogalināti miljoni.

13 1 atbildēt

"talanta trūkuma" kas manuprāt bija absurds! Nav nekāds apsurds. Viņš ļoti labi gleznoja ainavas un celtnes. To atzina visi. Bet viņam nemaz nesanāca gleznot portretus (cilvēkus). Tieši šī iemesla deļ viņu nepieņēma Vīnes mākslas akadēmijā. 

10 0 atbildēt

Dižs cilvēks. Mazliet paildzināja eiropiešu brīvīvas laiku. Ja tuvākajā laikā neviens jauno laiku Hitlers nenāks pie varas, Eiropai ir dirsā no melnās, žīdu, komunistu un islāma sērgas

8 1 atbildēt

interesanta personība

6 0 atbildēt

emotion       Brīnums, ka esi izmucis ar pāris mīnusiem  !!

+

9 3 atbildēt
 

"noslaktējis vairākus tūktsošus" tu gan esi dīvains-a. Vēsturē  apsolūta nulle. Ebreju vien nožmiedza ~ 6 000 000. 

9 4 atbildēt

Jūsmošanai ir divas puses. 1. Jūsmot par to ko viņš izdarija. 2. jūsmot par to kā izdarija. 

Ja 1. tad autors ir slims. Ja 2. tad neko sliktu neredzu. 

Hitlers bija spēcīga personība. Panākt to lai vesela nācija klausītu viņu uz vārda ir iespaidīģi. Viņš nepareizā virzienā palaida savu talantu. Tas ir slikti. 

6 2 atbildēt

Ir dzirdēts, ka viņu atrada bez galvas, kas vedinājis uz domu, ka tas nemaz nav viņa līķis!

Bet visu cieņu viņam, lielisks orators un katrā ziņā atbalstu viņa varas iekārtu, nevis krievu.

6 3 atbildēt

SIEG HEIL !

2 0 atbildēt

No vikipēdijas nenokopēji gadījumā?

2 0 atbildēt

Latvijā kādu tādu vajadzētu, ar stipru balsi un vispār kaut kādu apjēgu par to, ko dara, moš valdību sakārtotu un visu valsti kā tādu. Varbūt pāris tūkstoši ēbreju ciestu, but whatever

3 1 atbildēt

galvenais fakts, kas liecina, ka Hitlers bija spēcīgs līderis un lielisks vadonis ir tas kā viņš pakļāva Vāciešus un lika viņiem izdarīt visus šos noziegumus, jo Vācieši bija gudra un labi izglītota tauta, un parasti izglītotus cilvēkus ir grūti pakļaut un ietekmēt!

labs piemērs ir krievi Otrā pasaules kara laikā....neizglītoti lauķi no sibīrijas, kas pirmo reizi ieraudzija Eiropu....un tāpēc visu zaga, iznīcināja un izvaroja!

kā mans vectēvs stāstija, tad pār mūsu lauku mājām nāca pāri gan vācieši, gan krievi!

vācieši pirms kaut ko ņēma, paprasija atļauju, un pēc tam atdeva atpakaļ tīru un kārtīgu, lasija dzeja un esot bijuši ļoti patīkami cilvēki,

Tad nāca Krievi viņi visu izārdija, māju apzaga, lopus arī aizdzina, un piedirsa(burtiski) virtuvi!

3 1 atbildēt

foršs raksts,vismaz kaut kas interesants ;) +

2 0 atbildēt

Labāk tomēr būtu uzņēmuši viņu tai mākslas akadēmijā. :D

Bet par rakstu +.. Bija interesanti palasīt.

2 0 atbildēt

kā teica mana vēstures skolotāja, kuru es ļoti cienu - hitlers pēc pāris desmitgadēm būs tikpat apbrīnots kā napolions- ( līdzību tiešām var saskatīt)

2 0 atbildēt

Tu neko nezini, Tu neesi iedziļinājies... Tu esi dzirdējis to, ko Tev ir teikuši / mācījuši vai nu krievi, vai nu tādi paši āksti kā Tu... tāpēc Tu viņu neieredzi...  Vienīgais mīnus ( pēc dažu cilvēku domām) viņam bija, ka viņš ienida to konkrēto rasi, kuru negribu pieminēt, jo man slikti no viņas paliek... paskaties tagad, kas notiek pasaulē... vajadzēja viņam pabeigt savu darbu...

3 2 atbildēt

10. Nacistiskajā reihā pastāvēja tikai viens ieslodzījuma veids- uz mūšu!!

Bullshit

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »