local-stats-pixel fb-conv-api

Biedējošie medicīnas instrumenti un procedūras.13

198 6

Mūsdienās medicīna ir salīdzinoši attīstijusies un kļuvusi daudz humānāka, bet vai zini kā bija pirms tam? Arī pirms tam cilvēki slimoja ar dažādām kaitēm un arī toreiz ārsti centās ārstēt šīs kaites. Jāatzīst, ka daži paņēmieni nebija īpaši saudzīgi, bet visi izmēģinājumi un testi ir palīdzējuši attīstīties tādam medicīnas līmenim, kāds tas ir šobrīd. Neliels ieskats sanajās medicīnas metodēs un instumentos.

198 6 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Brīžīem likās, ka teksts tā kā apraujas..gribējās zināt kaut vai par to pašu pirmo. Kā tad viņu tur īsti izmantoja un par citiem vēl šādu tādu info...emotion bet nu darbs labs, kas labs padarīts.

5 0 atbildēt

Dažreiz tā vien škiet ka esmu laimīgs ka dzīvoju tagad! emotion

5 1 atbildēt

Nekābiedējoša tur nav. Medicīniskās terapijas vienmēr ir radījušas diskomfortu.

7 5 atbildēt

Žēl, ka teksti nebija par konkrētajiem instrumentiem bildēs.

2 0 atbildēt

IESAKU ,BIK PĀRLUKO MEDICĪAS VĒSTURI.JEB JA GALIGS SLINKUMS/TAD CILPO UZ MEDICINAS MUZEJU,JA VARI TAD PIE REIZWS PAULA STRADINJA MĀKSLAS UN MEDICINAS MUZEJU APMEKLE,TAD RAKSTS BUS SAISTOŠAKS,BET PAR PUULEM+++

1 0 atbildēt

pie 2.  pārtraucu ēst.emotion

ķer plusu.

0 0 atbildēt
man pārgāja vēlme dzīvot 18. gadsimtā :D
0 0 atbildēt

Daudzi apraksti neatbilst bildeem

0 0 atbildēt

Au emotion

0 0 atbildēt

1800-ajos gados 4. rīku komplekts ārstam bija ļoti noderīgs kaujas laukā. Toreiz Eiropā vēl masējās uz velna paraušanu (Napoleona kari, Itālijas apvienošanās, Poljas nemieri, Krievu-turku karš utt.). Mikroķirurģijas toreiz vēl nebija, arī ievainojumi bija vairāk griezti un plēsti (zobeni, lielgabalu lodes u.c.), tāpēc atrautās ķeskas un izšķaidītos locekļus bija vienkāršāk nogriezt pavisam.

0 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts! Vairāk šādus ! ++

2 5 atbildēt