local-stats-pixel fb-conv-api

Apskats: I-inn planšete no Ķīnas73

670 11

Beidzot esmu sastapies ar ĪSTU ķīniešu planšeti, ar ko ir sanācis tā pavairāk pastrādāt. Šoreiz piedāvāju izvērstu apskatu šai planšetei!

670 11 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

~90 eiro  ? :D es tādu pat pat 30 eiro neņemtu, mūsdienās tās specifikācijas ir kādas 3-4 reizes par vāju normālām planšetēm, pārāk liela apmale, screen resolution pat uz kameras redzams ka nav vairāk par 800x480, un 7" priekš normāla planšetdatora ir pamaz, bet turpini tālāk apskatīt planšetes, tikai vairāk kritizē, kā arī apskati nopietnus tehnoloģijas jaunumus, tas viss būs ok :)

70 6 atbildēt

Fiziska poga ar smuku bultiņu? Jā, ļoti pievilcīga...

51 0 atbildēt

Tas pats androids kā manam telefonam, tik pat jaudīgs kā mans telefons! tātad pilnīgs sūds!

32 3 atbildēt

uzliec ipad vaciņu un esi krutsemotion

25 2 atbildēt

Ekrana izskirtspeja vienkaris iesukāemotion

Atceros ka man ari bija kiniesu brinums,biju laimigs ka tiku valja no vina.Ja nav planšeta normala tad nav...āmen!

8 0 atbildēt

Apple ir totāla naudas kāšamā mašīna, ne tur tik īpaši tā kvalitāte, ne dizains. Izmesta nauda, manuprāt, var nopirkt daudz labākas un lētākas lietas, ja zin ko meklēt. 

13 7 atbildēt

Ieleic testu kā šī planšete tiek galā ar interneta pārlūkošanu un flash player piem. youtube.

6 0 atbildēt

ja ņem planšeti, tad jāņem ir tāda, kurai ir vismaz 4 Android iekšā

3 0 atbildēt

nopērc jaunā tipa ķīnieti ar android 4.0 1,2ghz un 512 ram protams capacitive touchscreen

2 0 atbildēt

nu nez, izskatas pec mesla, vaks izksatas ka lets plastmas, resnas malas prieksha, bildes var saskatit ekrana pixeljus un made in china jau uzreiz izsaka taas kvalitati

2 1 atbildēt

es iegrābos pa 60 latiem ļoti l īdzīgu.īstanībā vis tas pats precīci

varbūt es ar parādīšu savu rakstā

1 0 atbildēt

Tu mani satracināji ar šo rakstu. jau sen domāju par planšeti, bet negribas tērēt baigu naudu, jo man tā būtu vairāk kā spēļmantiņa, ko reizēm izmantot apskatot kādu filmu, vai ieiet internetā, jo spēles vispār nespēlēju, ja nu vienīgi retu reizi aiz gara laika tos stulbos putnus.

1 0 atbildēt

Paņem un nokasi to "Made in China"

0 0 atbildēt

 Nezinu kad tu šito pasūtīji, bet nu izskatās diezgan vāji par to cenu. Šis - par to pašu cenu, bet jau daudz iespaidīgāki rādītāji. Pats pirms nedēļas saņēmu šo un esmu vairāk kā apmierināts. Visas gta3 un pārējās prasīgākās spēlītes iet bez mazākās aizķeršanās, google play strādā, ekrāns ir ideāls (tāds pats, ko izmantoja ipad2 - LG ražojums).

0 0 atbildēt

Nexus 7 labāk! 199$ tikai.

0 0 atbildēt

Baigais lētucis pat par to naudu. Žēl, ka jau nopirki, prasītu agrak, būtu ieteicis tomer piekrat vel tikpat un nopirkt jēdzīgāku paneli. Starp citu, kādus dokumentu formātus tas ofiss uztur un vai tur var arī pierakstīt tekstu klāt esošiem doķiem?

"Made in China" mēģini nomazgāt ar izopropilspirtu. Ir aizdomas, ka to tur vnk uzdrukājuši.

0 0 atbildēt

Tak labi, neesmu jau mulkis un garumzimes maceeshu atrast, bet veelaak, tgd slinkums. Bet nu paldies par palidzibas piedavashanu

0 0 atbildēt

Nav tik dargas taas plansetes, lai butu jagaida laiks, kamer atnaak un jatere samera arii, ne maza summa + parametri varetu but labaki, bet taa jau ir ok. Paskaties 220 interneta veikala.

P.S. Tam Made in China uzrakstam es personigi noteikti parlimetu pari kadu nakleiku :D

0 0 atbildēt

Programmatūras versija gan ir sasodīti veca.Manam xperia mini pro ir par vienu līmeni zemāka,kas jau skaitās kā pilnīgs mēsls un klientu apkrāpšana jo atjaunot uz augšu,viņu nevar.Vismaz šajā planšetā varēja ielikt kādu "sandwich" versiju.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »