local-stats-pixel fb-conv-api

Abramoviča rotaļlietas.13

186 4

Krievu miljardiera Romana Abramoviča jahtu attēli bieži redzami dažādos laikrakstos un žurnālos. Lielākā šo jahtu daļa ir peldošas pilis. Parādītas tās gan tiek tikai no ārpuses, jo miljardiera privātā dzīve paliek noslēpums. Laimīgs un bagāts būšot tas reportieris, kuram izdosies nofotografēt jaunāko Abramoviča jahtu no iekšpuses. Viss sākās 1999. gadā, kad Abramovičs no Borisa Berezovska nopirka divas nelielas jahtas – „Stream” unSophie’s Choice”. Tas bija “lielās armādas” sākums. Divas šīs laiviņas maksāja tikai ap vienu miljonu dolāru katra. Tagad par to likteni nekas nav dzirdams.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
186 4 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000

Būtu vismaz bilde kas ir Abramovičš,a to es i no alas,mans nezināt kas i Abramovičš emotion

5 0 atbildēt

interesanti par ko gan varētu liecināt tas, ka aiz vien garākas un garākas jahtas vajadzīgas emotion

2 0 atbildēt

Tas Eklipses radītājs Filips Starks nav gadījienā Dzelzs Cilvēka bračka?

2 0 atbildēt

Juazprasa lai iedod paspēlēties ;D

0 0 atbildēt

Man skauzh

0 0 atbildēt

drausmiigi,ka cilveeks taa teeree naudu, visaadaam jahtaam un citas milziigas summas visaadiem meesliem.

pateicoties taadam kaa vinjam, daudziem vinja dzimtenee Krievijaa nav ko eest un buutu jau paliidzeejies vairaak beerniem mazajiem kuriem probleemas, nevis teereejis tuukstoshus papusdienosanai restoraanos.

tas vsp ir nozeelojami...vinja nauda, jaa skaidrs, bet kapaa jau liidzi vins taas savas jahtas nenems, taapeec labaak lai naudu iegulda cilveekiem, kuriem ir nepiecieshama veseliiba-dziiviiba...vinjam naudas ir tik daudz,ka speetu paliidzeet katram slimajam krievijas beernam...kuram tieshaam tas ir nepiecieshams!!!

2 5 atbildēt

Daarguminj, ne jau ar tiiraam rokaam vins ir to naudinju nopelniijis...

Probleeminja taada, ka cilveeki nepadomaa kur ir ieguuta, no kaa nemta milziigaa bagaatiiba... iespeejams, ka pat no taa cilveka kabatinjas, vinjam nezinot...

Protams, tas jau ir tikai normaali, ja bagaats cilveeks, kurs teeree naudu jahtaam, to apkopshanai, -ziedos arii naudu beerniem...tas jau taaka pienaakums...lai spodrinaatu savu teelu! ;)

Tikai,deel taadiem Abramoviem,Krievija niikst nabadziibaa...Maskava<Peterburga,ir tikai 1 % No Krievijas skaistuma...un kas daraas taalaak? Saakaas iistaa krievija!!! netiira,nodzeerusies,jo nav ne prioritaates,ne naakotnes,ne veleesanas ko sasniegt...

Labi,ka shis cilveeks vismaz izraavaas no nabadziibas,kaadaa vins kaadreiz dziivoja!

0 4 atbildēt

bezjēdzigs raksts

0 4 atbildēt