local-stats-pixel fb-conv-api

ATBILDE- Talibu "neticami cietsirdīgie" likumi37

82 29

Šajā rakstā veikšu Minka Mika rakstā http://www.spoki.lv/cinas/Talibu-neticami-cietsirdigie-likumi/573829/1/2 pieminēto likumu iztirzājumu, lai rastos kāda skaidrība, cilvēkiem ,kuri zin tikai vienu kapeikas pusi(mēdiju sniegtos , sagrozītos faktus), un nepamatoti dēvē tos par mežoņiem un barbariem

Rietumos ir tendence visu mērīt pēc vienas mērauklas...

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
82 29 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 37

0/2000

Neuztraucies, neviens neaizskar islama ticību un saprot, ka teorētiski tā ir laba. Tomēr tai ir tendence, tāpat kā citām reliģijām, tikt pārprastai un tad nu cilvēki sāk darīt visādas muļķības aizbildinoties ar Dieva gribu.

Piedod, bet tās šausmas, kuras ir nodarijuši cilvēki, kuri sauc sevi par talibiem, nevar atspēkot neviens raksts.

17 0 atbildēt

Raksta autors nesaprot par ko viņš runā :)

 

5. Protams, ja kāds izvaro, vai nogalina Tavu sievu, tad būtu saprotama (nevis atbalstāma!) vēlme atriebties kretīnam, bet ar to tas nebeidzas. Saūda arābijā sievietei par laulības pārkāpšanu draud nāves sods nomētājot ar akmeņiem, bet vīrietim nē. Nesen Talbibi nocirta galvas visiem vienā tusiņā par to vien, ka notika dejošana :) http://www.diena.lv/sodien-laikraksta/afganistana-nocert-galvas-par-dejam-svinibas-13964670

6. Tik tiešām, izvarotājus Islāmistu valstīs soda ar nāvi, bet sievietei tas ir jāpierāda tiesas priekšā. Bet bieži tas ir iespējams tikai tad, ja izvarotājs pats atzīstas, jo, viņš var apgalvot, ka sieviete pati viņu esot netikli savaldzinājusi. Un galu galā, nafig bija vienai pa ielu staigāt - pati vainīga. Nesen šariata piekritēji publiski ar nāvi sodīja sievieti par to vien, jo divi vīrieši nespēja viņu sadalīt un nolēma ka tā ir vistaisnīgāk http://www.madcat.lv/index.php?name=news&op=view&id=7622

 

Es saprotu, ka tagad ir moderni hipsteriem nolikt amīšus un visu, kas ar viņiem ir saistīts, bet lūdzu pieturēsimies pie patiesības :)

 

Tāpat nesen tika veikta pagaidām lielākā aptauja, kas ietvēra vairākus desmitus musulmaņu valstu, desmitiem tūkstošu aptaujāto un prasīja gandrīz 10 gadus (tā tika uzsākta neilgi pēc 11. septembra). Aptaujā tika uzdoti jautājumi par radikālismu, cilvēktiesībām, reliģijas sasaisti ar valsti utml. Iespējams daudziem rietumniekiem par pārsteigumi, vairums musulmaņu no islāmistu pārvaldītām valstīm, neatbalsta sieviešu tiesību ierobežojumus, valsts sasaisti ar reliģiju un carī ne radikāļus.

Vairumā gadījumu šariāta likumi tiek ieviesti pret iedzīvotāju gribu un ar galēji vardarbīgām metodēm  un  iedzīvotāji tiem pakļaujas baiļu, nevis cieņas, reliģijas vai agustāku morāles vērtību vārdā, kā Tu šeit apgalvo.

11 0 atbildēt

Tieši šīs atbildes parāda cik daudzi islama sludinātāji .ir patiesībā ļauni un neiecietīgi. Autore, Tu nu esi baigā gudrele, pareizās bildes saliki, par to tev cepums, tikai piemirsi visu to tūkstošu nogriezto galvu bildes, kuras Tavi ticības brāļi ir nogriezuši- tās ar skābi aplieto sieviešu fotogrāfijas, apgraizīto sieviešu bildes. Kurā Rietumu sabiedrībā kas tāds ir pieņemams, šobrīd reti kurā civilizētā sabiedrībā tiek piespriests nāvessods, tev kā ticīgajai vajadzētu saprast, ka dievs dod dzīvību un ir grēks cilvēkam to atņemt?

Dievs cilvēku radīja brīvu. Atsevišķi ierobežojumi ir pašas sabiedrības definēti. Vai Dievs pirmcilvēkiem no debesīm nometa to tamburīnu, tikai pie kura drīkst dziedāt? Par laulības pārkāpšanu- ok, slikti, bet kāds sabiedrībai sakars ar konkrētu ģimenes dzīvi? Tāda uztraukšanās par citu ģimenes dzīvēm jau drīzāk ir slima pašvērtējuma pazīme. 

Vīrieši un sievieties tika radīti vienlīdzīgi- pilnīgi nejēdzīga argumentācija, ka sievietes karjera ir mājas, kā Tu vari zināt, ko dievs cilvēkam ir paredzējis? ak jā- pareizi- mulla pateiks priekšā. lūgšanas 5x dienā- un kā tas parāda cik tu esi ticīgs? Tas, ka es ēdu banānus, nepadara mani par pērtiķi.

Ķermeni aizsedzošie apģērbi- ja Dievs kaut kādas tādas lietas būtu paredzējis, tas būtu radījis cilvēku tik spalvainu, ka nebūtu iespējama nekāda "iekāre" :)

 

P.S. es noteikti neesmu pret jebkādu reliģiju un ar savu komentāru neesmu paredzējis aizskart kāda reliģiskās jūtas. Bet man gribētos, ka mūsdienu pasaulē cilvēki kļūtu saprātīgi, it sevišķi tas attiecas uz reliģijām. Ticība ir tiešām laba lieta, vai tas būtu islams, jūdaisms utt., tikai neļaujiet sev p!st smadzenes pašpasludinātiem ticības ģēnijiem, un tad būs viss kārtībā. 

10 0 atbildēt

Sāk reāli besīt, kad cilvēkam OBLIGĀTI ir jāpiemin Latviešu strēlnieki!! >:((

Tu pat nevari iedomāties, ko ir darījušas НКВД vienības…

8 0 atbildēt

Pasaulē tak ir daudz reliģiju un ne viena no tām nav ne labāka, ne sliktāka par citām, jo mērķi tām ir līdzīgi, tikai ceļi mērķu sasniegšanai ir dažādi. Un islams nav izņēmums. Labs raksts :)

7 0 atbildēt

Mīti un nepatiesības ir jāskaidro, bet tie salīdzinājumi par Latviju un latviešiem ir vienkārši stulbi. Vietām tiek salīdzināts p. ar p. 

-2

7 0 atbildēt

vajadzētu vispār aizliegt rakstus kas aizstāv tādu ļaunumu kā islāms.  jau pietiek ka mainstream ziņas tikai maļ un maļ cik nabaga musulmaņi ir aizskārti, bet ignorē tādu faktu ka pastrādā daudz noziegumu un visvairāk izvarošanu Eiropas valstīs kurās ir vairumā.

11 4 atbildēt

visās reliģijās visiem tiek pūderētas smadzenes. visi tikai runā par ikdienā sastopamu lietu radīto postu, bet vienmēr aizmirst pieminēt, kā lielāko postu izraisa tieši ticīgie (ne visi, bet tie radikālākie), jo redz viņu reliģija ir tā vienīgā un īstā. 

5 0 atbildēt

Protams, talibi patiesībā ir labi cilvēki un viņu necilvecīgais ļaunums ir izdomājums no zila gaisa. Arī bildes ir sataisītas fotošopos, vidio ir fake, cilvēkiem, kas tur bijuši Eirioas valdība maksā,lai viņi atstāstītu šausmu stāstus un nogalināti tūristi, reportieri utt ir tikai inscinējums :)

4 0 atbildēt

tātad tev parāda kāēst kāseēt un kālūgt...tagad visu dzīvi to vien dari jo viss pārējais ir aizliegts un sodāms...

what a happy life...

noprotu ka pats/-i esi musulmanis /-e ja tik daudz zini par to visu...bet kā tad netā ienāc??

3 0 atbildēt

tagad visi sāks taisīt atbildes rakstus...

3 0 atbildēt

Tikko atcerējos to likumu par putniem- nokāpiet taču no koka vienreiz...

2 0 atbildēt

minka mika lkm nebūs diez ko priecīga izlasot šo rakstu

2 0 atbildēt

OMG, vnk tāda propaganda. Kādā sakarā bildes ar ebrejiem, pats neesi kkāds muslimu fanāts kuram viņi nepatīk? Smiekli nāk.

2 1 atbildēt

raksts ok,

bet gramatika autoram klibo uz velna paraušanu

4 3 atbildēt

KRISTUS TEV PIEDOS.

0 0 atbildēt

Te viens saspiedies ar islāmu. Jo ātrāk mums parādīsies tāds vīrs, kā Hitlers, kurš pacēla kājās pasauli pret ebreju patvaļu, jo lielākas iespējas iznīdēt musulmanismu pašā saknē. Nekādu žēlastību melnajām pakaļām un viņu līdzskrējējiem! Bin Ladens, taleban, viens pīpis. Par civilizētu, rasiski tīru pasauli bez žīdiem un muslimiem!

5 6 atbildēt