local-stats-pixel fb-conv-api

6 priekšmeti, kas mainīs vēsturi310

5847 22

Ir jābūt aprobežotam, lai domātu, ka viss vēstures grāmatās teiktais ir patiesība. Vēstures grāmatās ir apkopots tas, ko mēs šobrīd zinām par cilvēci, bet tas nenozīmē to, ka tā ir patiesība. Ja mēs visi beidzot atzītu to, ka maz zinām par savu pagātni, mēs daudz ātrāk varētu atklāt ko jaunu. Es šeit netaisos veidot vai propagandēt kādu sazvērestības teoriju, bet gan vienkārši pastāstīt par 6 atrastiem priekšmetiem, kas ir pretrunā ar vēstures grāmatās rakstīto.

Kāpēc par šo visu būtu jāzina - parasti visur savstarpēji cīnās zinātne pret reliģiju. Kristieši mēģina iestāstīt, ka Zeme ir 6000 gadus veca (tajā skaitā cilvēki), bet zinātnieki to, ka Zeme ir 4,7 miljardus gadu veca un pirmie saprātīgie cilvēki parādījās pirms kādiem 30 000 gadu, kad parādījās pirmie alu zīmējumi. Kā būtu, ja abas puses būtu kļūdījušās un patiesībā cilvēce būtu daudz senāka?

Šo priekšmetu dēļ drīz, iespējams, nāksies pārrakstīt vēstures grāmatas.

Vēl pieci raksti par līdzīgu tēmu:

http://www.spoki.lv/vesture/Zemudens-piramidas/305133

http://www.spoki.lv/vesture/7-vesturiski-skanu-ieraksti/458219">http://www.spoki.lv/vesture/7-vesturiski-skanu-ieraksti/458219

http://www.spoki.lv/mistika/5-noslepumi-kas-panemti-kapa/462402">http://www.spoki.lv/mistika/5-noslepumi-kas-panemti-kapa/462402

5847 22 310 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 310

0/2000

o jā!

šis ir labais!

251 6 atbildēt

šis ir daudz interesantāks par vēsturi skolā! +

165 4 atbildēt

haha :D "nevar ticēt visam, kas rakstīts vēstures grāmatās"  :D

tad uzticamāki avoti ir internetā, kur jebkurš var jebko izdomāt? :D 10-gadīgs sīkais var uztaisīt blogu un palaist tādu pīli, ka visa pasaule par to runās.

164 34 atbildēt

Man patika. emotion

79 5 atbildēt

Patika, vēl ;)

55 3 atbildēt

Kā jau zināms,ka mūsu planēta visu laiku ir kustībā visu iznīcina un atjaunojas pati no sevis un mēs tuvojamies kārtējam ledus laikmetam....Kāpēc man ir aizdomas ka mēs nespējam noteikt patieso planētas vecumu?Cik ledus laikmeti šeit ir bijuši?Kāpēc mūsu planētu apci* visādi lidaparāti (augstāk atīstīti)Mēs acīm redzot neesam šejinieši netikam prom?

37 2 atbildēt

Trollis aizceļojis atpakaļ laikā un atstājis tās mantas. Problem?

33 4 atbildēt

jā, bet vienmēr jau arī paliek teorija par ceļošanu laikā, nav jau nekāds jaunums ka pasaulē ir kkādas laika bedres kur kkāds fermeris varēja iekrist un savu āmuru arī atstāt. Tajā pašā laikā viss no šeit minētā var būt feiks, kamēr pats nepataustītu, nemaz neticētu, ka tiem priekšmetiem ir tāda pagātne

33 5 atbildēt

Elementāri, Vatson! Mēs neesam pirmā civilizācija uz Zemes. Iepriekšējās sevi kaut kā pamanījās iznīcināt un to vietā ar laiku radās jaunas (kuras turpināja kāpt uz tā paša grābekļa). Es, piemēram, neticu, ka ir iespējama bezgalīga tehnoloģiju un cita veida attīstība. Visam reiz pienāk beigas, bet beigām seko... jauns sākums.

18 1 atbildēt

Viens no sakariigakajiem rakstiem pedeja laika , prieks lasiit ;)

17 2 atbildēt

Noteikti vēl ko līdzīgu ++emotion

15 1 atbildēt

Esmu izlasījis aizliegto vesturi.. baigi interesantā štelle...!! Apgāž daudz pieņēmumus un uzskatus ka arī izvirza savas teorijas par dažādiem notikumiem dažādos aizvēsturiskos laikos... :))

15 3 atbildēt

super!ļoti interesanti.gaidu nākamos :)

11 1 atbildēt

Ļoti patika!!!!!

8 0 atbildēt

Negribu te iekšā bāzt sazvērestības, bet nu Darvins pats esot bijis 33. pakāpes masons, un masoni kā zināms ir specialisti cilvēku maldināšanā un apišanā. 

12 5 atbildēt

Ieteiktu visiem apskatīties Ancient Alliens abas sezonas. Tiešām iespaidīgi, to ir jāredz.. Ancient Alliens  pierāda, ka Dievs utt. ir tikai cilvēku attainojums tam, ko viņi redzēja - citplanētiešus, kas senā pagātnē ir atceļojuši uz mūsu planētu. Tas ir arī izskaidrojums, kā cilvēce varēja uzbūvēt, piemēram, piramīdas - ar citplanētiešu palīdzību, viņu tehnoloģijām.

6 0 atbildēt

Nu skolā vēsturē kautkā nemācaemotion

5 0 atbildēt

Tiem kam interesē vēl vairāk un vēl vizuālāk, iesaku skatīties dokumentālo raidījumu "Ancient Aliens" - arī tiek stāstīts par līdzīgām vēstures mistērijām.

Pluss tev par šo rakstu un gaidu vēl.

Grāmatas arī labas ;)

5 0 atbildēt

tev toč ar galvu kaut kas nav kārtībā. Zinātnē viss ir pierādīts, pierādīti fakti, kamēr tava kristietība balstās uz stāstiem, mītiem par to, kas it kā ir bijis un kā cilvēkam būtu jāuzvedas, muļķības pēdējās. 

5 1 atbildēt

tiešām taisi vairāk tādus rakstus, liels + emotion

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »