local-stats-pixel fb-conv-api

Ballīšu atrakcijas - kad pudele iet uz beigām :D4

99 4

1. Pasniedz apelsīnu!
Dalībnieki: vismaz 8
Nepieciešamie piederumi: 2 apelsīni
Dalībnieki sadalās 2 komandās pa četriem vai pieciem un nostājas rindā. Katra komanda saņem vienu apelsīnu. Pirmais dalībnieks novieto apelsīnu zem sava zoda un pasniedz to nākamajam dalībniekam, kurš to saņem tādā pašā veidā. Ar rokām pieskarties nedrīkst! Tādā veidā apelsīns veic savu ceļojumu pa rindu uz priekšu un tieši tādā pašā ceļā atgriežas atpakaļ pie pirmā dalībnieka. Komanda, kas pirmā pabeidz šo apelsīna ceļojumu turp un atpakaļ, ir uzvarējusi. Turpretī tai komandai, kas pa ceļam nomet apelsīnu zemē, viss ir jāsāk no sākuma.


2. Laimīgās ģimenītes!
Dalībnieki: vairākas komandas ar 3 dalībniekiem katrā
Nepieciešamie piederumi: papīra lapiņas
Pirms konkursa uzrakstiet uz atsevišķām papīra lapiņām dažādu dzīvnieku ģimenes - māmiņu, tēti un mazuli. Vēlams izvēlēties tādas dzīvās radības, kuras ir grūti atveidot - piemēram, degunradzi, kāmīti, zarkukaini. Sapulciniet visus spēlētājus un uz labu laimi izdaliet viņiem papīra lapiņas. Konkursam sākoties, katram "dzīvniekam" ir jāmēģina atrast sava ģimene, raidot šim dzīvniekam raksturīgas skaņas un atdarinot viņa kustības. Nedrīkst lietot nevienu cilvēcisku vārdu. Tā, piemēram, burunduka mazulis izmisīgi trauksies šurpu turpu, iespējams, laiku pa laikam apstādamies, lai paceltu ceļā pagadījušos iedomātu riekstu, un meklēs māmiņu un tēti - burundukus. Kad visi trīs ir atkal apvienojušies, māmiņa apsēžas krēslā ar mazuli klēpī, bet tētis nostājas viņai aiz muguras. Tas varētu būt interesants skats, ja mazuli tēlo svarcēlājs, bet māmiņu - friziere.
Uzvar tā komanda, kura pirmā ir nostājusies šādā kombinācijā, tomēr konkurss turpinās, līdz arī pati pēdējā ģimene - parasti tie ir gliemeži - ir visa kopā.


3. Rīsu karalis
Dalībnieki: 3-6 dalībnieki
Nepieciešamie piederumi: rīss, darba cimdi un mazas pudelītes
Katrs dalībnieks uzvelk darba cimdu un, izmantodams tikai cimdoto roku, pārnes rīsa graudiņus no kaudzītes galda vidū uz mazu pudelīti. Turklāt dalībnieks drīkst pārvietot tikai pa vienam graudiņam. Tiesnešiem ir jābūt uzdevuma augstumos, lai nodrošinātu godīgu konkursu.
Uzvar tas, kuram pēc 3 minūtēm pudelītē ir visvairāk legāli iegūtu rīsa graudiņu.


4. Čaklās sekretāres
Dalībnieki: jebkurš pāra skaits dalībnieku
Nepieciešamie piederumi: avīžu izgriezumi, zīmuļi, papīrs, radio
Vienāds skaits bosu un sekretāru apsēžas divās rindās galda pretējās pusēs. Katrai sekretārei jāzina, kurš ir viņas boss un otrādi. Pēc tam nosēdiniet viņus tā, lai neviens pāris neatrastos viens otram pretī. Jo tālāk viņi būs viens no otra, jo labāk. Katrs boss tiek apgādāts ar apmēram vienāda garuma avīzes izgriezumu, ko viņam jānodiktē savai uzticamajai sekretārei, kura ir apbruņojusies ar zīmuli un papīra lapu.
Visi bosi sāk diktēt savus atšķirīgos tekstus vienlaicīgi, tāpēc tas drīz vien kļūst par īstu murgu nabaga sekretārēm, kuras sasprindzina dzirdi, lai vispārējā balstu murdoņā saklausītu tieši sava bosa teikto. Lai vēl vairāk palielinātu apjukumu, uzgrieziet pilnā skaļumā vēl arī biroja radio. Kad diktēšana ir beigusies, salīdziniet sekretāru uzrakstītās versijas ar avīžu oriģināltekstu. Jebkura līdzība pilnīgi noteikti būs tikai sagadīšanās.
Uzvar sekretāre, kas bijusi visprecīzākā.


5. Lielie deguni
Dalībnieki: jebkurš pāra skaits dalībnieku
Nepieciešamie piederumi: sērkociņu kārbiņas
Dalībnieku komandas nostājas divās rindās. Pirmais dalībnieks uzstumj sērkociņu kārbiņas aptveri sev uz deguna un, neaizskarot to ar rokām, mēģina to pārnest uz nākamā spēlētāja degunu. Sērkociņu kārbiņa šādā veidā virzās pa rindu uz priekšu, un tā komanda, kurai pirmajai izdodas to pārvietot no viena gala līdz otram tikai ar saviem snīpjiem, ir uzvarētāja. Ja kādam dalībniekam kārbiņa nokrīt zemē vai arī ja viņš to netīši aizskāris ar roku, viņa komandai viss ir jāsāk no sākuma.

99 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

1. interesantāk ir splēt uz apli, kad apelsīns vai nu ko tur padod uz apli nokrīt, no apļa arā iet kas kurš nepaņēma. 

3 0 atbildēt

Noderēs! emotion

1 0 atbildēt
Eu avatarsEu

Šīs ir nedzirdētas emotion

P.. Vēl rakstus par šādam spēlēm emotion

1 0 atbildēt

Ballītē ir jādzer nevis jāspēlējas :D

1 1 atbildēt