local-stats-pixel fb-conv-api

Paraksties PRET EIRO ieviešanu83

144 81

Sveiki, spoki!

Šodienas raksts ir domāts, lai pamudinātu cilvēkus izdarīt labumu tautas labā.

Visiem ir zināms, ka politiķi ļoti aktīvi diskutē, ka Latvijai obligāti jāpariet uz eiro. Mūsu premjerministrs Valdis Dombrovskis vienā intervijā atzinās, ka ir pārliecināts par tautas negribēšanu pāriet uz eiro. Bet tajā pašā brīdī, tieši Valdis Dombrovskis grib pāriet uz eiro un to plāno darīt pēc iespējas ātrāk.

Pēdējo laiku intervijās tika minēts, ka pēc plāniem, eiro ieviesīs 2015.gadā. Un kā jūs domājat, eiro ieviesīs demokrātiskajā veidā? Nē, tautai nejautās par viņu vēlēšanām. Eiro ieviesīs, nejautājot par jūsu interesēm!!!

Lats ir viens no šobrīd retajiem nacionālajiem simboliem, kas ir saglabājies līdz mūsdienām. Esam pazaudējuši cukurfabrikas, kinoindustriju, saimnieciskās tehnikas būvi... Tik tiešām mums ir jāzaudē šis nozīmīgais nacionālais simbols?

Lats arī tika atzīts par vienu no pasaules mākslinieciskākām valūtām. Nevienai citai valstij nav tik interesantas, skaistas un tradicionālas valūtas, kā Latvijā.

Lats, tas nav vienkārši norēķināšanās veids. Tas ir mūsu vienotības simbols!

Spoki, neesam vienaldzīgi un mēģinam saglabāt latu, ieliekot parakstu PRET EIRO, kā Latvijas valūtu. Kārtējās politiķu spēles neuzlabos mūsu dzīvi uz labo pusi.

http://manabalss.lv/pret-eiro-ievie-anu-latvij-/show?mode=all&type=top#

Valodas referendumā mēs uzvarējām. Kāpēc gan tagad mēs nevarētu savākt vajadzīgos 10000 parakstus? Mums ir liela iespēja pamudināt politiķus taisīt referendumu, kurā vairums, visdrīzāk, balsos pret.

144 81 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 83

0/2000
Zin avatarsZin

Uhhtii, ceru arii, ka visi lielie Lata fani neskreeja skriet uz banku mainiit mainit latinjsu pret Eiro pie pirmajam baumaam par devalvaciju, taaat peilauju, ka visiem faniem krediits ir Ltos, rekjinot, ka veel 2 gadus atpakalj RIGIBOR bija 2 ciparu skaitlii... shaubos :)

0 0 atbildēt

Ja sāvāktu tos parakstus un taisītu kaut kādus referendumus atkal no valsts maka pa 2milj. atkal mazāk, jo redz dažiem nepatīk, ka valsts dodas ekonomiski augstāk!

1 2 atbildēt

Es esmu par Eiro, pirms mani norokat ar mīnusu kalniem utt, izstāstīšu kādēļ. Lats ir piesaistīts eiro, ja eiro brūk, latam pi*ģets neraugoties uz to, ka tā ir viena no retajām eiropas valūtam. Runājot par lata retumu, investoriem un ārzemju firmām, kuras labprāt "ierstos" Latvijā, lats nav izdevīgs, jo, pirmkārt, kredīti, un norēķini, pārsvarā notiek eiro, kā rezultātā ir nepieciešams konvertēt līdzekļus uz latiem, lai tos varētu izmantot Latvijā. Par tām cenām, jā uzņēmēji pacels cenas, redzēsim cik ļoti, tā pat pirksim... Pēdējais, ko gribēju pateikt ir tas, ka eiro neieviešana mūsu valsts finansiālo situāciju neuzlabos, bet gan pasliktinās. īsak sakot, dzīvos redzēs! Paldies! 

10 11 atbildēt

Esmu par eiro. Uzskatu, ka tā būs labāk. Protams, ir žēl, ka lats izzudīs. Bet nu, mums vajag eiro. Sen jau vajadzēja.

5 6 atbildēt

kāda starpība lats vai eiro?vsms visur eiropā varēs izmantot nemainot valūtu.tikai omes iestājās pret eiro un tu.lata vienīgā vērtība augstais valūtas kurs kuru var iebāzt pakaļā.

0 1 atbildēt

Kāda šķirba ?

0 2 atbildēt

Nu ok, lai jau tas eiro iet, bet ja ar eiro būs vēl joprojām tādi paši sūdi, kā tagad, tad es attekšos norēķināties šajā naudā, kur tikai uz centiem un pirmajiem eiro ir latviešu zīmes

0 3 atbildēt

Kāpēc man pret savu skaisto latu ar latviešu skaistajiem attēliem, jāmaina pret kaut kādiem ārzemju simboliem? Mums vajag no ES izstāties...

7 10 atbildēt

protams ka pret ,bet nevis patriotisma ,bet vnk logiskas domashanas pec,tiesham jus cilveki ticat ka pret vienu ls jus sanamsiet 1,40 eiro?mulkibas kadas,un kur raus tos 9 miljonus kas nepiecieshami ,lai izkaltu eiro,nu nebus bus vel lielaks vaks neka tagad ir lv,padomajiet ja tagad videja alga ir 200 ls jus domajat ka tad parvedos bus 300 un vairak,ne palikts tie pashi 200,tikai cenas pielidzinasies eiropas limenim,kursh lv uz dodto bridi ir pat augstaks neka attistitakas valstis.

4 9 atbildēt

Man kaut kā pajāt - eiro vai lats :>

0 5 atbildēt

Par Euro!

7 12 atbildēt
« 1  2  3 »