local-stats-pixel fb-conv-api

Vēstule jaunkundzei...12

141 3

Viss sākās pavisam nevainīgi. Es sēdēju studijā, malkoju kafiju un garlaikojos, jo nebija ko darīt… Vārdu sakot, gaidīju kārtējo pasaules galu. Pārlapoju pārlūkprogrammā atvērtās tīmekļa vietnes, kad apstājos pie Twitter.com… “Viss! Man pietiek!”, es nodomāju pie sevis, “šim salkanajam pirms Ziemassvētku teātrim ir jādara gals!” Tāpēc ietvītoju: “ZIŅOJU! Ja atsūtīsi man savu dzīves vietas adresi, aizsūtīšu apsveikumu pa pastu… Vai arī aptīrīšu dzīvokli. Ho ho ho! “
Pēc kāda laiciņa saņēmu no kādas jaunkundzes privātu vēstuli, kurā bija norādīta viņas adrese. Kas to būtu domājis, ka pie sievietēm var piekļūt tik viegli – ar sitienu pa pieri?! Tad nu es tāds sēžu un domāju, ko darīt… “Pie velna! Lai iet arī! Uzrakstīšu viņai Ziemassvētku vēstuli!”, pie sevis noteicu.

Rindkopu zemāk pievienoju vēstules elektronisko kopiju.

“Ļ. cien. E.R. jaunkundze!

Sakarā ar to, ka neuzticos “Latvijas Pasts” darbiniekiem (Es zinu, ka jūs šo lasāt, smerdeļi!), aploksnē nepievienoju piecus latus, par kuru vēlamo esamību izteicās apburošā E. R. jaunkundze. Bet ar šo vēstuli es, Oskars fon Nelietis Adamovičš Kvints de la Treiseris, apliecinu, ka cienījamā E. R. jaunkundze pēc manas nāves, protams, ja vēl būs jaunkundze vai cienījama, drīkst pārdot manu aknu melnajā tirgū. Ņemot vērā, ka esmu veselīgs vaislas zirgs (zirga gadā dzimis jauneklis), pieņemu, ka nodzīvošu vismaz vēl gadus sešdesmit un manas nodzertās aknas vērtība melnajā tirgū nepārsniegs 10 Ls (pēc iestāšanā eirozonā +/- 15 eiro).
Turpinot šo vēstuli, man Jums ir jāatzīstas cienītā E. R. jaunkundze! Es Jums šo vēstuli rakstu ar mokām. Skatos uz Jūsu interneta vietnē „draugiem.lv” augšupielādēto profila fotogrāfiju un cenšos rast īstos vārdus; šķiet, ka Jūsu daile ir sasējusi manu mēli mezglā, roka neklausa. Es atvainojos par savu rokrakstu jau laikus! Vienkārši ar kreiso roku nespēju rakstīt glīši, jo traucē labās rokas plaukstas vertikāli masējošās kustības… Bet tas, ko vēlos Jums teikt – es ļoti gribu ēst! Tikko atgriezos mājās no darba un tieši tāpēc arī glaudu izsalkušo kuņģa kungu, tādējādi mēģinot viņu pielabināt, lai nerūc tik pikti.
Es lūdzos pēc Jūsu piedošanas. Atvainojiet mani! Bet vai tas ir grēks, ka es tik ļoti alkstu pēc dienišķās maizes? Ja būtu ēdis, tad spētu turpināt šo sirds plosošo vēstuli vēl un vēl…
Ceru, ka pēc vēstules izlasīšanas uz mani neturēsiet ļaunu prātu un spēsiet man piedod, ka pametu Jums veltītās vēstules rakstīšanu krāsnī ceptu tupeņu dēļ.

Jūsu Oskars.

R. 19. decembrī”

Diez viņa man atbildēs?

141 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Ja šis stāsts ir no reālās dzīves, nevis izdomājums, tad varēji pacensties izdomāt kautko orģnālāku. Diezgan truls teksts, pieļauju, ka domāts kā humoristisks, taču nesasmīdināja mani. Arī pirmā teikuma citāts par latvijs pastu šķiet kautkur dzirdēts, visticamāk ņemts no kādas vecas anekdotes.

7 0 atbildēt

Jaunkundze E.R.  ir Edvards Ratnieks?

7 0 atbildēt

Dēļ tupeņiem pamest sievieti emotion fuck the logic!

6 0 atbildēt
pilnīgs nonsense emotion
1 0 atbildēt

niiice ... labaa veestuliite ... ja daamai ir humora izjuuta, ta loogjiski, ka patika ... emotion

0 0 atbildēt

Šogad arī 19.decembrī vajag.

2 gadus pēc kārtas 19.decembrī izsūtīji emotion

0 0 atbildēt