local-stats-pixel fb-conv-api

Esi arī Tu īsts patriots un pieliec lentīte pie sava apģērba78

529 12

Ne tikai valsts svētku nedēļā no 11. līdz 18.novembrim, bet arī ikdienā pie apģērba piesprausta lentīte Latvijas karoga krāsās ir sirsnīgs un patriotisks žests – veids, kā apliecināt savu mīlestību pret Latviju un piederību tās svētkiem, norāda Latvijas Institūta direktore Karina Pētersone.

529 12 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

Visu nedēļu jau nēsāju pie sirds. Bet patriotisms slēpjas darbos nevis lentītē.

0 0 atbildēt

Man patīk.emotion

0 0 atbildēt

Hahaha, jau esmu patriōte, šodien visu dienu nostaigāju ar lentīti pie kriesās krūts. : )))

0 0 atbildēt

Es uzkatu,ka Latvijai ir palikuši tikai lati un karogs. Tagad LVL grib mainīt uz EUR. Nu tad lai Latvijas karogu arī maina pret Eiropas karogu un viss! Ja nav Latvijas tad nav!

 

Piekritīšu,ka nejau lentīte nosaka patriotismu. Tas ir tikai simbols,ka esam piederīgi šai valstij,ka atbalstam to. Patriotisms glabājas sirdī,dvēselē un to neviens nevar iemācīt just. Mēs vienkārši to jūtam! 

Ja Jūs zinātu,kāda man bija sajūta redzot filmu "Rīgas sargi"! Domāju,ka katrs aizdomājās par to,kas viņš ir un galvenais,kur viņš ir un ko dara...

Tauta-Turamies!

 

0 1 atbildēt

Labāk pieliekam marihuānas simboliku, lai drīzāk tā tiek dekriminalizēta, savādāk Latvija drīz būs drūmāko vietu top10 pirmajā vietā.

0 1 atbildēt

Tur pat navko domāt!protams arī netikai jāliek piespraudītes,bet arī jāmīl tiešām sava valsts.

0 2 atbildēt

neesmu patriots. emotion

0 3 atbildēt

cccp

0 4 atbildēt

CCCP

0 4 atbildēt

4.maija , ir dzimis,kas cits, ne neatkariga Latvija

3 7 atbildēt

Nelikšu lentīti, jo neredzu tam nekādu iemeslu. Es ESMU PATRIOTS, taču esmu savas zemes patriots, nevis valsts. Mēs dzīvojam ļoti slikti, attieksme pret mums ir vienkārši drausmīga, un nevajag tagad man dirst, ka es vien čīkstēt māku un neko nedaru. Darītu, ja tam būtu jēga, bet sen jau ir pierādījies, ka nav pat jēgas mudināt kādu uz atbilstošu rīcību (protestiem, kā tas vērojams Grieķijā, piemēram). Bet zemei ar valsti nav nekāda sakara, tāpēc šoreiz mana lentīte paliks plauktā. 

16 20 atbildēt

nemuzhamemotionesmu labak realiste,nav tak verts

3 16 atbildēt
« 1  2  3 »