local-stats-pixel fb-conv-api

Anonymous Ziņa Latvijai!104

883 63

Tev jābūt gatavam rīkoties! Padod šo ziņu tālāk - pastāsti draugiem, paziņām. Pie katras izdevības, esi gatavs rīkoties!

Dārgais latvieti. Cik labi tu šobrīd jūties Latvijā?

Ērtāk ir klusēt, mierīgāk ir neteikt neko un palikt pasīvam, neriskējot iziet no savas komforta zonas. Latvieti, kur ir tava pašcieņa? Rīkojies, ja vēlies ko labot!

Rīgas kinostudija ir daļa Latvijas. Un Latvija ir daļa no katra latvieša. Ja pieļausim Rīgas Kinostudijas bojāeju, ies bojā daļa mūsu nākotnes.

Nekas vēl nav beidzies, latvieti. Tikai mums ir jāzina, ka tu šeit esi, ka tu esi pelnījis staigāt pa vienu zemi, kur asinis lēja simtiem tautiešu, lai tikai atbrīvotu valsti no sveši runājošiem. Mēs tev prasām šo ziņu padot tālāk - un rīkoties lai novērstu ļauno kas apdraud Latviju!

Cīnieties par LATVIJAS nākotni!



883 63 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 104

0/2000

Kāda vēl runa te var būt par šo visu ja Latviju vada, reāli CŪKAS, ja Krievi nedabūja mūs senāk, tad dabūs tagad ar viltu, mūsējie gatavi visu pardot, vienalga kam, kur un kad.

148 10 atbildēt

jautājums pēc būtības - pēdējo 20 gadu laikā cik labas filmas ir uzņemtas kinostudijā? 3-4? cik no viņām ir nesušas reālu peļņu? vai kinostudija bez valsts naudas spēj sevi uzturēt no tiem ārzemju projektiem un pāris filmām?

par kultūras attīstīšanu varēsim runāt tad, kad normāli varēs bērnus izaudzināt, kuriem to kultūru vispār rādīt un mācīt. sākumā ir jārada ražošana un jāveicina biznesa iespējas Latvijā, bet tikai pēc tam jādomā par mākslu, literatūru un kino...

88 7 atbildēt

Nu nevajadzēja kopēt anonymous.

92 19 atbildēt

Kauns par šo valsti. Tik daudzi mūsu senči atdevuši dzīvības par šo zemi un tautu, lai mēs te joprojām būtu un sauktu sevi par latviešiem, bet tagad to pa daļai zaudējam, netikai pardodot īpašumus un uzņēmumus ārzemniekiem, bet arī necīnoties par kultūras vērtībām.

22 4 atbildēt

Domāju, ka ir vērts ieklausīties, jo no Latvijas "augšējā" gala var sagaidīt visu, ņemot vērā, cik daudz jau līdz šim ir izpostīts un izdarīts. Un no mums, Latvijas iedzīvotājiem, ir atkarīga LV nākotne. Taisnība vien ir- mūsu senči zaudēja savus tuviniekus un mira paši Latvijas vārdā, bet tagad liela daļa pat vārdu nevar pateikt, lai pastāvētu par savu valsti.

18 3 atbildēt

Bet padomājiet ļaudis, jūs tagad izlasījāt, padiskutējāt par šo tēmu, un te nu viss apstājās. Kurš no jums tagad taisās iet rīkot kādas demonstrācijas? Es varbūt maldos, bet iespējams tikai pāris ir iedomājušies pa īstam piecelt savu dibenu un kko darīt. Jā, es arī neesmu no tiem ''pāris''. Bet tie pāris jau neko nepasāks, jo neviens cits neko nedarīs, un otrādi, citiem vajag to vienu, kurš uzsāk kustību, jo mums ir BAIL, 

Un patiesību sakot Latviju visvairāk novērtē tie ārzemnieki, svešvalodā runājošie. Viņi prot rīkoties ar šo zemes pleķi, ko saucam par Latviju, tikai nesaskaņoti ar vietējiem tautiešiem. Jo patiesībā zemes, izglītības, visa vērtība te ir baigi augstā. Tikai mēs to savā ziņā pametam novārtā. Jā, mēs te visi baigi dedzīgi aizstāvam domu, ka krievi vainīgi, svešie vainīgi, valdība vainīga. Bet tautu vada vadoņi, ko tauta pati izvēlējusies. Kādreiz tautā vēl bija degsme CĪNĪTIES, nevis diži spriedelēt par to. Bet diemžēl mēs bijām vājāki, jo mums nebija vēl, tā teikt, pavisam īsta valsts. Kāds ir mūsu attainojums? ''Nevaru iet aizstāvēt latviešu nacionālo identitāti, nokavēšu jaunāko Ugunsgrēka sēriju (ugnsgēks, starp citu,- neveiksmīgs mēģinājums kopēt rietumu ziepju operas, bet par to jau var diskutēt arī baigi plaši)

Varbūt šajā domā kkas neloģiski salicies, bet esmu bērns un ir vēls- gribas gulēt.

 

Ps. SMIEKLĪGI ir tas, ka šādai tēmai puse komentāru saturs ir par ''anonymus'' kopēšanu. Vnk vai nav vienalga? Itkā anonymus mūs no šīs jezgas izpestīs.

15 2 atbildēt

No kā tad lai to mākslu rada? Kur finanses ņems? Labāk būtu ieteicis mums ko bīdīt ekonomīkas attīstības virzienā.  emotion

7 0 atbildēt

piekriitu, bet nomūldēja, ar ''specefektiem'' teica rīkoties, bet kā, ko? vecais tik ilgi runāji bet nepateicī rīcības plānu, piekrītu dirsā ir un ja ķebļus spaidīsim ar to dirsu pa dirsu paliksim, ko darīt tā arī nepateici, nekonkrēti tik nomuldēji samulsinot dažus..

p.s. mīnus pa karoga pieķēzīšanu..

4 0 atbildēt

Tas nekas ka jāraksta ir MESSAGE emotion

2 0 atbildēt
:d
2 0 atbildēt
Njā ...
2 0 atbildēt

Šaubos, ka kautkas notiks dēļ gudras diršanas.

2 0 atbildēt

Skaista un trāpīga mūzikas izvēle - rekviēms (sēru mesa). Diemžēl ļoti atbilstoši.

2 0 atbildēt

ko ta ielas iziešana dos ? losaras esam un paliksim.

1 0 atbildēt

Piekrītu te jau izteiktajam viedoklim, ka vairums cilvēku šodien spēj tikai sēdēt un anonīmi komentēt. Ja arī saņemamies uz kādu demonstrācīju vai protesta akciju, viss, kas tiek darīts, ir - aiziet bariņš ļaužu un padzied pie saeimas nama pāris sērīģas tautas dieziesmas un cer, ka tās kāds sadzirdēs un kaut kas mainīsies. Nu neviens no tiem, kam tas adresētas, tās nedzird! Kas notika 90. gadu sākumā? Latvieši bija spējīgi sacelties, cīnīties, galvenais - apvienoties! Bija mērķis. Kas ir tagad? Tagad katrs domā, kā izdevīgāk pieraust naudu un lieki neiekļūt kādā skandālā. Vai to var pārmest - ne vienmēr, jo, kamēr globāli nespēsim savākties kopā kā tauta, neapdi*šot cits citu, nekas nemainīsies. Arī ar valdību, ja mania, ir jāmaina 99% viss, jo, kamēr vien tur sēdēs kāds no vecajiem stagnātiem, nekas nemainīsies.

1 0 atbildēt

Sāk jau apnikt šis raksts :Demotion

1 0 atbildēt

Un, mans komentārs tiem, kas runā, ka šī ir "Anonymous kopēšana, parodēšana", un tā tālāk... Es tiešām domāju, ka jūs nesaprotat, nezinat, bet esat tikai kaut kur dzirdējuši par to, un tik un tā - kaut ko par Anonymous vēl runājat. Ja jūs būtu papētījuši un centušies uzzināt, tas neliktos jums "hakeru VIP klubiņš, kas cīnās pret korupciju kaut kur ASV, vai vismaz - attīstītajās Eiropas valstīs, nēsā maskas. Un vēl viņiem ir kuces ar blekdžeku".

1 0 atbildēt

Anonymous my ass...

1 0 atbildēt

Gandrīz visi Latvijas pelnošie uzņēmumi ir pārdoti krieviem, vai Latvijas krieviem, toties letiņi uz to nospļaujas un aizbrauc uz UK, tā vietā lai paliktu šeit un pieliktu savu roku Latvijas nākotnei. Pietiek lamāt valdību un tīties prom, tā vietā ir jāizglītojas un jācenšas labot situāciju, katram savā veidā, vai tā ir uzņēmuma veidosana vai politika, katram savi talanti un iespējas.

2 1 atbildēt

Vov, lika tirpām noiet. Par spīti tam, ka es tur vēl neko nevaru ietekmēt, lika padomāt. emotion

Bet reāli, vai to var nosaukt par darbību, kas kaut vai mazliet līdzinātos Anonymous, jo šinī sakarā neviens nevar neko pasākt ar tastatūras un datorpeles palīdzību.

4 3 atbildēt
« 1  2  3 »