local-stats-pixel fb-conv-api

Rīga Par Apple14

Šoreiz PirmaVietaTV devās uz lielveikalu "Riga Plaza" kur atklāja Latvijā lielāko Apple veikalu!





94 5 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Apple protams ir lieliska un populāra tehnika... bet es dodu priekškroku Android(telefoni),Windows(PC)...

14 0 atbildēt

Man patīk būt atšķirīgam. Tāpēc, lai arī ābols ir viens no lābakajiem pasaulē, es nekad to nepirktu, jo neesmu tik stulbs, lai man masu mēdiji ieskaidrotu, ka man jāņem šitas vai tas mēsls un tikai tad es būšu cilvēks kuru cienīs. emotion

9 0 atbildēt

apple datori ir dargi samsung jaunais n9 series ir loti labs pat ar pietiekoshi lielu atminu un apgaismotu klavieturu un metala korpusu piemineju ari ka vins ir super plans 

3 0 atbildēt

Sazombētie cilvēciņi...

3 0 atbildēt

Tas calis ar lielo kastie samgi iegrabs butu nopircis labus funkcionejosus portjikus un normalus andriodus un izteretu 25% mazak neka perkot apple meslus.

2 0 atbildēt

Labs !! more please! =D

0 0 atbildēt

Interesants džeks. Paredzu nākotni medijos.

0 0 atbildēt

tas čalis ir dīvains. man viņš patīk :D:D

0 0 atbildēt

Ea tev varu parakstīties uz krūts ja  tu gribi - Ammm okey emotion

0 0 atbildēt

Es no 3dienas arī lkm skaitos iPhone fanboys emotion  

[neesmu slims ar apple.., tikai patīk- nejaucam] emotion

0 0 atbildēt

Tulīt tāpat apple fani sāks mani gānīt tapēc lūdzu paskaidrojiet man idiotam ar ko apple ir labāks par citu tehniku (ņemot vērā protams arī cenas)

0 0 atbildēt

Man tā ir piegriezies lasīt par to, ko cilvēki uzskata labāku. Ļoti ilgi lietoju aifonu, nesūdzējos, man telefons tiešām patika. Bet šobrīd lietoju nokia, tā  teikt, pārmaiņām. Bet ko esmu sapratis - par apple raud tie, kuri tiešām neko nesajēdz un vairākum gadījumu arī tie, kuri nevar atļauties (skumji, bet tā ir). Apple ir tiešām labs, un uz viņa montēt video vai fotošopot bildes ir pilnīgi cits stāsts nekā uz PC. Vai apple ir overpriced - Jā, un kā vēl. Ja viņi nolaistu cenu par 25% saviem produktiem, tad es noteikti bez variantiem izvēlētos Apple, jo viņiem ir gan kvalitāte un gan stils. Bet šobrīd, kamēr kabata pašam ir par šauru, pērku ko spēju atļauties. (Šobrīd no telefoniem mans favorīts ir jaunās nokias lumias vai HTC windows phone). Un mazie puņķu tapas, kuri rausta savas mammas kabatu, lai viņiem pērk telefonu, var neatbildēt, jo jūsu viedoklis nav objektīvs.

0 0 atbildēt