local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija un Lietuva90

834 41

Latvija un mūsu brāļi leišiemotion

« 1  2  3 »
834 41 90 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 90

0/2000

Kā arī lietuvieši nav tādi žīdi ka latvieši. Piemērs - salīdzinājums ss.lv un autogidas.lt Latvijā ja grib normālu moci ar dokumentiem un ejošu jārēķinas 700 un uz augšu ls. Lietuva tādu -"sēdies un brauc" (iespējams vizuāli kādi skrāpejumi via plaisiņa plastmasos) var dabut pa 300 - 500ls.. Latvijā 300 - 500ls var dabut  moci bez dokumentiem. pa laukiem jātu sūdu... Teorētiski latvijā cilvēki ir židi, par nederīgiem lūžņiem prasa pēc iespējas lielāku samaksu.. katik kādu appist, katik no kāda nokāst naudu. Saprotu visi grib uzpelnīties... bet nu jā. Pats esmu nolēmis - kad pirkšu nākamo moto tehniku, tādā ss.lv nemaz neskatišos - uzreiz uz lietuvu,  saprotu, ceļa izmaksas, reģistrācija latvijā maksā arī naudu. - bet tomēr izdevīgāk nekā kads skopais latvietis iesmērēs kādu mēslu kam pēc tam vēl visu vasaru dabūs remontēt.

99 6 atbildēt

Kāda jēga vislaik lepoties ar to, ka Latvijā skaistas meitenes, ja tāpat viņas ir domātas ārzemnieku apmierināšanai un vidējam latvietim no tā ne silts ne auksts, ka viņas skaistas.

111 24 atbildēt

par daiļo dzimumu varu teikt , ka mūsējās ir skaistākas , to pat leiši ir atzinuši

50 1 atbildēt

katram savā valsti, dāmas būs visskaistākās,  alus visgardākais un rimi tuvāk sirdij.

34 0 atbildēt

Es, piemēram, uzskatu, ka jēdziens "skaistākās" meitenes skaitās tās, kuras bez uzmālēšanās ir skaistas. Uzmālēties jau var jebkura un būt skaista. Nu tas viss, protams, ja runa ir par ārējo skaistumu. Bet piekrītu, par latviešu meitenēm, ka visskaistākās. It īpaši katram latvju bāliņam ir sava meitene ir visskaistākā. 

22 2 atbildēt

Reāli, lietuviešu meitenes ir skaistākas, bet raksturā tādas tukšas, ārišķīgas. Ne visas, protams, bet liela, liela daļa. Shvyturys ir ļoooooti garšīgs alus, un Maximas cigaretes neviens nepīpā. Viņi ir rik'tigi bezkaunīgie, pa lielam liek daudz mīkstu, dzīvo vieglāk, visus sauc par kurvām ir diezgan bezatbildīgi un kautrīgi. Bet tā jau līdziigi mums. :) 

18 3 atbildēt

Viņi sauc mūs par zirga galvām, bet mēs viņus par zirga kojām emotion

13 0 atbildēt

Lietuva ir par 30% lielāka ekonomika un tas ir tikai normāli, ka viņu preces te ir vairāk. Salīdzini Latviju ar Iguaniju un būs līdzīgi. Igauņi īstenībā ir fanā par Latviju, zina pat šo to daudz vairāk nekā mēs. Igauņiem stāsta daudz labu par mums, to man teikuši paši igauņi un no Tallinas nejau pierobežas. Lietuva vairāk uz Poliju orientējas, kas arī ir tikai saprotami - milzīga ekonomika kaimiņos. Diemžēl gan vēsturiski, gan arī tagad mums ir vairāk kopīga ar igauņiem nekā leišiem, kaut būtu bijis jābūt otrādi. Sadzīviskā ziņā gan nekas visās 3 valstīs īpaši neatšķiras. To pašu varu teikt par Ameriku un Kanādu, lai gan kanādietis dikti apvainotos, ja viņam tā pateiktu.

10 2 atbildēt

«braļukas» emotion

6 0 atbildēt

Es ikdienā strādāju kopā ar lietuviešiem un iekšēji viņas ir lielas kurvas. Maitas bezgala. Es personiski uz vienas rokas pirkstiem varu saskaitīt tos leišus, par kuriem man nav nekā slikta sakāma.

7 1 atbildēt

Nav korekti salīdzināt Latvijas un Lietuvas prezidentu, jo Lietuva taču ir prezidentāla (vai arī puspreizdentāla - īsti nepateikšu) republika, bet Latvija - parlamentāra, un protams, prezidentam ir citas pilnvaras un pienākumi līdz ar to... 

4 0 atbildēt

emotion

4 0 atbildēt

Visfascinējošākais ir tas, ka autors salīdzina, piemēram, alu, lai gan pats to nemaz nav pagaršojis.

Vai tik nesanāk tāda fantazēšana par tēmu?

Un tas, ka latviešu meitenes ir visskaistākās, ir stipri pārspīlēti.

6 3 atbildēt

Tas Utanos.. ir galīgi garam, garšo pēc zirga mīzeliem...

4 1 atbildēt

Malacs cepums tew! :) labi saraxtiits interesanti pasmieties.. Bet atziistu to Kad Gan Latviehsu meitenes gan Lietuvieshu ir vienaadas.! :) Abaas valstiis ir smukas un ne tik smukas! :) vienk to nemaakam saskatiit pashi ar savaam aciim! :)

Piekriitu Lietuvieshi ir taa saucamie Braljukas mums! :) Ar vienu taadu kaiminjos esmu.. un neko viss ljoti labi sadziivojam jau gadu! :)

Taapec cieniet kaiminjus un vinji cieniis jus! :)

4 2 atbildēt

Nākamreiz pārlasi tekstu pirms ieliec :) bet kopsavilkumā ļoti labi + tev 

2 0 atbildēt

Runajot par LT alu es dzivojot UK mums te loti populari ir Leisu veikali jo var dabut gan latviesu un leisu partiku un loti biezi sev panemu Suvtyurus alu , ieteiktu visiem pagarsot , tas ir laikam viens no viss labakajiem aliem ko es dzeris .

Un runajot vsp par Lietuviesiem , jo parsvara man  visi draugi ir Leisi , jo dzivoju tada pilsetinja kura parsvara sastav no leisiem . Ir daudz loti normali leisi , bet ir tie saucamie Urlas utt , to vinju te ir dahuja , Bet neko sliktu par leisiem nevaru pateikt, bet tikai ta valoda gan ir smiekligaka , nereali lidziga Lv un Rus valodai , es pats iemacijos Leisu valoda pa puss otru gadu . :D

2 0 atbildēt

tik neobjektivu viedokli par 2 lietu salidzinasanu sen nebiju redzejis.

1 0 atbildēt

Man gan Lietuviešu meitenes patīk vairāk emotion

12 11 atbildēt

ah, mana meitene ir lietuvietu un es esmu laimīgs. :) :p

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »