local-stats-pixel fb-conv-api

Lasis manā gaumē ^^20

81 0

Gandrīz jau pusdienlaiks klāt, tā nu es izdomāju, ka pārmaiņas pēc varētu padalīties ar kādu no savām daudzajām un dīvainajām receptēm arī ar citiem. Iepriekš biju meiginājusi meklēt receptes iekš receptes.lv, bet tas beidzās neveiksmīgi tā nu vajadzēja gudrot pašai un manuprāt sanāca baigi labi ^^

Takā pēc ielikšanas cepeškrāsniīatcerējos, ka neesmu nobildējusi sastāvdaļas tad nu saraksts seko tālāk.

Nepieciešams:

divas laša filejas gabali, sāls, pipari, folijs, citrons, nedaudz dilles un lociņi.

81 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Šis ir viens no iemesliem, kādēļ es mīlu jauno Jacky'a ideju - superoriģinālraksti un lielas bildes. Izskatās tik garšīgi! :)

18 0 atbildēt

ai, cik tas lasis lielajās bildēs izskatās apetītlīgs....

5 0 atbildēt

Pa gardo! Piekrītu, ka bez sāls un pipariem nu nekādi. Gluži āpat, kā bez labiem nažiem neiztikt! :))

2 1 atbildēt

visvienkāršākais, tradicionālākais laša pagatavošanas veids. nesaprotu, kāda jēga likt šādus rakstus.

2 1 atbildēt

Liam  DIKTI ILGI domāji recepti!!

0 0 atbildēt

Lasis, jau ir zivs, un zivs struktūra ir maiga, tākā viņu nevajag ilgi cept , pietiek ar 10minūtēm konvecijas krāsnī. Jo ilgāk ceps , saies pļurā. Bet vajag , lai paliek ar struktūru. 

0 0 atbildēt

Ņjama!emotion

0 1 atbildēt