local-stats-pixel fb-conv-api

Nopelni savu pirmo miljonu!34

532 9

Jauns mācibu gads - jaunas iespējas! Spoki tev piedāvā jaunu un revolucionāru "Divīša" produktu - dokumentu lejupielāde. Tev tikai vienu reizi ir augšupjāielādē domraksts, zpd, referāts, prezentācija, kursa darbs, eseja, utml. un pelni naudu visu gadu!

Lieliska izdevība bez lielas piepūles nopelnīt naudu, gan arī viegli nokārtot nepieciešamos pārbaudes darbus. Esi progresīvs! Izliec savus darbus "Divītī" un bez piepūles pelni labu kāpostu! Gribi vairāk naudas par savu ģeniālo šedevru? Sadali darbu vairākās daļās!

Tev ir kādreiz gadījies, ka vajag ātri atrisināt kaut kādu nelielu problēmu, bet Tu nezini kā, vai arī nemāki to atrisināt ātri? Tādās reizēs būtu forši atrast kādu, kas par nelielu samaksu varētu Tevi atbrīvot no šīm galvassāpēm! Tādēļ ir radīts "Divītis", tagad arī FAILU LEJUPIELĀDE!

Kas tev jādara?
1. Pievieno haltūru un tās aprakstu
2. Haltūras pievienošanas formā kategorijā norādi "Mājasdarbu faili"
3. Norādi kurai klasei darbs paredzēts.
4. Agšupielādē zpd, referātu, domrakstu utml.
5. Gaidi savu honorāru.

532 9 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Un atkal būs esejas  kurās aprakstīts kā Hirosims bombardēja Japānu ?

121 1 atbildēt

Skolotājas jackyam salika mīnusus!emotion

86 0 atbildēt

Jacky, kad beidzot sāksi spokiem pienācīgi atalgot rakstus?

Spoki.lv uz visu spoku rakstu autora saturu normālu kāpostu nopelna, bet tiek atalgoti ar kaut kādu virtuālu valūtu kuru pat nevar pielietot.

Vēlies kvalitatīvu saturu, maksā autoriem normālu procentu no reklāmas ienākumiem, citādi tulkotie vien būs tie, kas lielo traffic dzīs.

Tas arī mani attur no kvalitatīvu rakstu veidošanas, labāk savu blogu taisīt no kā reālu naudu pelnīt.

Spokiem ir laba auditorija, palīdzi spokiem palīdzēt sev ;)

72 7 atbildēt
Majasdarbu faili-ista vieta,kur man ielikt savus majasdarbus,jo visi ir viens liels FAIL
44 0 atbildēt

Par spīti sliktajiem komentāriem, man šķiet, ka šī ir ģeniāla funkcija. Skolās vajadzētu mācīt domāšanu, nevis kā drukāt katru dienu kādas 20 lapas, citādāk izskatās, ka skolās taisa robotus. 

31 5 atbildēt

un plaģiātisms var sākties emotion

bet gan jau nebūs tik traki.

19 0 atbildēt

Studentiem bakalaura darbi arī būs?

par divīti emotion

17 0 atbildēt

Tagad skolotājas skatīsies vai nav no Googles, bet skatīsies vai nav no spoki.lv emotion

17 0 atbildēt

ew, bet varētu uztaisīt sadaļu, kur cilvēki pieprasa lietas, kuras gribētu izdarīt par divīti kāds cits? tas radītu kā teikt pieprasījumu un tādejādi, ja kāds vēlas kko padarīt, kuram ir garlaicīgi vai ievācies vecais, varētu izpausties un izpalīdzēt otram :)

18 3 atbildēt

Kāpēc jāmaksā, ja var nošpikot tāpat : )

13 0 atbildēt

Dīvaini, ka nekas nav teikts, par to, vai darbu saturs tiks jebkādā veidā uzraudzīts, kaut kā nerosina lielu uzticību šādam barterim. Ja nu manā Hitlera biogrāfijas kopsavilkumā ir netīšām pa vidam iekūlusies kartupeļu pankūku recepte un viss pārējais darbs ir pilnīgs izdomājums, kas nebalstās uz neviena patiesa notikuma? Vai ir padomāts, par, tā saucamo naudas atgriezšanu utml, jo šaubos, vai būs daudz kvalitatīvu darbu, kas tiešām būtu divīša vērti. Vai tomēr ieturēsim "kaķis maisā" principu?

10 0 atbildēt

es domāju, ka katram pašam vajag pildīt savus mājas darbus. Mums jau tā pietiek visādu slaistu, ka sēž pie veikala stūra un lok divlitrīgo alu. Jārosina jauniešus domāt pašiem, ne izvēlēties vieglāko ceļu un visu nopirkt

8 0 atbildēt

Nē. Mani darbi ir mani darbi, un es negribu, ka kāds analfabēts tos iesniedz kā savējos. Arī tad, ja man par to sanāk aliņš.

11 4 atbildēt

Man līdz miljonam,tāka līdz ķinai un atpakāļ. emotion

4 0 atbildēt
spoki sāk kļūt par 'atlantu' ! :D
3 0 atbildēt

hehe, es jau zināju, ka ir jāsataupa vecās prezentācijas :D

3 1 atbildēt
Majasdarbu faili-ista vieta,kur man ielikt savus majasdarbus,jo visi ir viens liels FAIL
5 4 atbildēt

kapeika.id.lv ... Ja kādam vajag savas valodu grāmatas darba burtnīcas un testu atbildes, rakstiet spokos, atmetīšu bezmaksas. Un pričom te divītis? Nerealitāte izlēma - uot, davai malaļetkas razvedjom...

1 0 atbildēt

Nebutu slikti tikt pie Miljon.!  emotion

   
0 0 atbildēt

Super !

0 0 atbildēt