local-stats-pixel fb-conv-api

5 vīriešu tipi, no kuru gultas labāk turēties pa gabalu.29

632 6

LAI AR TEVI TĀ NENOTIKTU!

632 6 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

piektais ir rēcīgs. zbis čalis :D:D

74 1 atbildēt

Nezkapēc sievietes turās viņiem tuvu,tuvu. emotion

39 0 atbildēt

nu bet pašas sievietes ar tiem stāstiem atzīst, ka ir stulbas. ko 4. nozīmēja pavedināja? taču zināji, ka ir precējies ar tavu draudzeni, kādas beigas tad gaidīji? 5. ja viņam būtu nopietni nolūki, tad nekad sākumā nebāztos ar dārgām lietām virsū kā žagatai. 3. vienkārši palaistuve, darbs ir darbs, ja 32 gados vēl neprot to nodalīt no privātās dzīves, tad vispār čau, nav jau vairs nekādi skolnieki, ka var ar klasesbiedriem bučoties. 2. vienkārši norāda, ka galīgi par sevi nepārliecināts vīrietis, un noteikti, ka tāds viņš jau bija agrāk, nevis pēkšņi kļuva tāds, pati vien tādu atradi. 1. ideāls variants, gudrs džeks. ko tad gribēji, ja bez mazākajām saistībām atdodies?

39 4 atbildēt

Jā, man arī tā gadījās.

Pašai nemanot, iemīlējos santehniķī, kamēr viņš laboja krānu. Mēs pārgulējām, bet tad viņš, mani pameta, cūka!

"Koijotos" iepazinos ar kādu britu tūristu, kurš atzīmēja vecpuišu ballīti. Mēs pārgulējām. Bet vēlāk es uzzināju, ka vecpuišu ballītes tiek rīkotas pirms kāzām un viņam jau ir līgava.

Kādā privātā klubā iepazinos ar astoņiem vīriešiem. Viss sākās ļoti nevainīgi - ar kafijas pauzēm, bet vēlāk izrādījās, ka viņi visi ir precēti. Pat tas, kurš man pakaļā bāza gumijas daiktu!

26 1 atbildēt

Neesmu neviens no tipiem, bet meitenes tāpat no manis turas pa gabalu emotion

21 0 atbildēt

Viens čalis raidījumā stāstīja, kā apčakarē sievietes, lai dabūtu gultā....

Viņš notēlo, ka ir baigi biezais, ved savu upuri uz auto salonu, tip pirks mašīnu, noformē līgumu, iemaksā drošibas naudu tad protams viņš dabon vakarā, bet nakamajā dienā dodas atpakaļ uz salonu un pieprasa naudu atpakaļ(neatceros tieši smalki detaļās, bet kaut kā tā bija :D

19 0 atbildēt

Bāc es esmu kaimiņš kurš ir ļōōati greizsirdīgs nu tā, man ir dāudz naudas un vispār es esmu tavas draudzenes vīrs. Ā jā kāpēc tu vakar nebiji laicīgi darbā, esmu tavs priekšinieks tev man jāatskaitās!

16 0 atbildēt

un tā lūk dāmas un kungi rodas nepareizi stereotipi par citām cilvēku grupām - tagad sanāk ka no kaimiņiem priekšniekiem un turīgien puišiem sievietēm jāturas pa gabalu - draudzenes vīrs laikam pats par sevi būtu saprotams

beidzat tak lasīt visādus sūdus 

14 1 atbildēt

Meitenes esmu nr. 5. :D

13 0 atbildēt

"man nozaga manu jauno mašīnu, kas, protams, bija uz viņa, ne mana vārda." - nu tad jau laikam tā nebija viņas mašīna, bet vnk iedota lietošanā. 

11 0 atbildēt

eh, tie vīrieši padarīs mūs trakas. ;D

9 1 atbildēt

pagale nedeg viena :p

7 0 atbildēt

Man patīk, ka vesels bars vīriešu te komentē, ka visas šīs situācijas ir stulbas un dāmas pašas ir vainīgas, ka ir tikušas apčakarētas.

Bet, atšķirība ir tur, ka sievietēm mēdz būt kosmoss galvā. Reizēm tiešām ir tā, ka pēc dažu lēmumu pieņemšanas, tarakāni galvā applaudē stāvus. 

Nu labi, ar draudzenes vīru gan es nekad negulētu. Man to īsto draudzeņu ir tik maz, ka parasta seksa dēļ es viņas nevēlētos zaudēt.

7 0 atbildēt

lai arī čaļi varb ir kretīni, visos šajos stāstos liela daļa vainas gulstas uz pašu dāmīšu pleciem. sadomājas, gaida mistiskus mājienus, normāli neizrunājas un pēc tam kož pirkstos.

6 1 atbildēt

ko ,lai saka-aitas ,pašas grib tikai seksu bez attiecībām un tad iemīlās...

2 0 atbildēt

Esmu  pieci vienā :D:D:D

Nu bet tā, jā, visādi dzīvē gadās. Ar vīriešiem tāpat var gadīties, nav izslēgts ;D

2 0 atbildēt

No kaimiņa jāuzmanās, tas gan emotion

2 0 atbildēt

Par Nr'1 nāk smiekli :DDD

 

ko tad viņa grib,ja veselui pusgadu guļ ar v\irieti ar kuru nav runājkusi par attiecībām,saistībām un tiksusi skaidrivba kas un ka :D

izskatās,ka pašai gribējas brīvas attiecibas,tikai ablomijas kad viņam uzradās draudzene :D

1 0 atbildēt

Uzmanieties no mums večiem

1 0 atbildēt

Ineresanti + :)

0 0 atbildēt