local-stats-pixel fb-conv-api

Par ko evolucionēs cilvēks?77

1406 8

Cilvēka nākotnei ir dažādi attīstības scenāriji. Viens par otru fantastiskāks.

1406 8 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

Pirmā reize, kad paspēju uz Moonwalker rakstu kad vēl nav dafigā plusu emotion

nezināju, ka tādi momenti iespējami!

85 0 atbildēt

Nu dzimumu zudums jau pa druskai sākas ... ja jūs saprotat par ko es

42 2 atbildēt

Neviens no šiem scenārijiem nav reāls, pie mūsdienu loģikjas attīstības tendencēm un cilvēku vēlmēm.....

Brīvprātīga devalvācija, gandrīz pilnībā iznīcinātu šķiras kā tāas kas automātiski nozīmētu to ka tas 1 procensts kam tagad pieder [use visas planētas bagātības pēkšņi zaudētu savu varu un statusu, un tas arī nav pieņemams mūsdienu sabiedrībai kura ir principā pakļauta visādiem šopingiem ērtībām utt.

2 Domāju ka arī Cilvēka pašīznīcināšanās ir nejiespējam jo tas gluži vienkārši ir pretēji Instinktiem

3 Ekocilvēka izveide ir neeiespējam tādēļ ka mūsdienu sistēma būtu pilnībā jāmaina, tas ir pretrunā ar jeb kur elites cilvēka dabu..

4 Arī ir visai neiespējam dēļ ētikas un arī dēļ cilvēka dabas...

5 Ar tikai smadzenēm cilvēks nespēs sevi pienācīgi pilnveidot, ir pierādīts ka cilvēks, bez fiziskām aktivitātēm kļūst apātisks un tas kaitē viņa radošajai domāšanai...

6 Superorganisms varētu būt daudz maz reāls, taču nedomāju ka tas veidotu kautkādu saprātu, pēc mūsdienu scenārija cilvēki varētu drīzāk kļūt par vergu armiju kas kalpo nelielas sabiedrības daļas merkantīlajām intresēm... Jo cilvēks nav kā bīte kura ar tīru sirdi strādā savas saimes labā.. Cilvēks ir samērā alkatīgs..

7. Neiespējami, jo Seksuāla dziņa ir Instinkts, un nedomāju ka kāds sakraīgi domājoš cilvēks ko tādu pieļaus.

8 To nekad nepieļaus.. Kapēc?? Tapēc ka tas nozīmētu ka visas resursu ieguves un pārējās milzu koorporācijas kas to pašlaik kontrolē ciestu milzīgus zaudējumus... Kosmosa izpēt manuprāt pašlaik arī tiek bremzēta šī paša iemesla dēļ, jo Ja cilvēks apgūtu kosmosu spētu ieģut tur resursus, iedomājieties kādus daudzumus varētu dabūt kautvai metālu, tas kļūtu gandrīz bezvērtīgs..

9 Un kā tad ar Sexsiņu... :D

Man personīgi kā reālākais varjants liekas ir tas, (ja lietas notiks kā tās tagad notiek) ka Visus planētu savāks pāris milzīgas koorporācijas, kuru labā visi būtībā vergos, Pamazām tiks apgūts kosmoss, taču to apmeklēt varēs tikai daži izredzētie, Iespējamo resursu ieguvi kosmosā arī kontrolēs šīs pašas Korporācijas.... a parastais cilvēciņš būs aizņemts dzenoties pēc jaunajām Versače džinsām kuras bšu jāņem uz kredīta ko maksās kādu gadu un stāvot rindās pēc kārtēja jaunā I fona kuram būs piebāsts par vien krutu lariņu vairāk nekā vecajam...

Respektīvi, ja pavēro mšudienas uzskatu ka Progress svarīgākajās jomās, 'tadās kā medicina kosmosa izpēte tiek mākslīgi bremzēta.. Tieši tapēc lai pāris alkatīgi un psihopātiski varaskāri onkuļi varētu pavairot gan varu gan naudu..

31 5 atbildēt
Liels trekns + tev ar šo rakstu. Keep going:)
26 0 atbildēt

Bildes labi piemeklētas, apraksts ir, ideāla raksta paraugs! emotion

Noteikti būs labāko rakstu aukšgalā emotion

15 0 atbildēt

Vēl bija teorija, ka cilvēki attīstisies tik tālu, ka viņiem vispār ķermeni nevajadzēs, nu itkā kāspokiem līdzīgas būtnes ar izcilām prāta spējām. Pēc būtības kā eņģeļi!!!

14 5 atbildēt

Naivi jūs esat! :) Kāda vēl evolūcija? Notiek Devolūcija! Prasīsiet - kāpēc?  Jo cilvēks domā tikai par sevi! Kāpēc koki vairs nav tik gari? kāpēc vairs cilvēkiem nepiemīt prāta spēju,kā agrāk?

10 1 atbildēt

piemēram, ja visi sāktu pārvietoties tikai ar motorizētām ierīcēm, tad laika gaitā dzimtu bērni ar mazākām kājām, līdz tās izzustu...

 

BET KĀJAS VAJAG LAI SPIESTU PEDĀĻUS

5 0 atbildēt

Diezgan interesanti, bet es pakomentēšu par šo savas domas.

1.Jā, pirmā ideja nav slikta, taču nākotnē cilvēku rase varētu izmirt. Kā jau zinām, tad pēc cik tur miljardiem gadu saule "nomirs" un aprīs visas tuvāk esošās planētas.Cilvēks būs atgriezies džungļos, un saule to izcepinās ar visiem džungļiem. Ja tagad cilvēki aizietu uz džungļiem, atteiktos no tehnoloģijām, tad kāds noteikti būtu paturējis kādas tehnoloģijas un ar to viņš/i būtu pārāki par džungļu cilvēkiem.

2.Manuprāt, tas nenotiks. Cilvēks ir izdzīvotājs, diez vai kāda saprātīga būtne gribētu sevi iznīcināt.

3.Jā, šis daļēji varētu atrisināt problēmu ar badu pasaulē, bet ko tad cilvēki ēstu gaļas vietā, lai uzkrātu enerģiju?

4.Tā būtu iznīcība, jo noteikti kāds gribētu izveidot armiju ar šādiem supercilvēkiem un nebūtu labi.

5.---------

6.-----------

7.Cilvēks negribētu atteikties no seksa :D

Šo to pakomentēju no sava viedokļa.

11 6 atbildēt

Nav jau arīizslēgts, ka cilvēks turpinās dabīgo evolūcijas ceļu, neiejaucoties ar medicinas un tehnoloģiju sasniegumiem. Pēc būtības mums turpinatu pieaugt smadzenes, bet muskulatūra samazināties!

9 5 atbildēt

labs, ļoti konspektīvs savilkums.

4 0 atbildēt

man patīk filma par avatariem, jo viņi bija pilnīgi dabas līdzdalībnieki un tās neatņemama sastāvdaļa. vienoti ar dabu, savu planetu un dzīvniekiem. gibu, lai cilvēki tādi būtu.

3 0 atbildēt

A mani mans ķermenis kaut kā pilnībā apmierina..

3 0 atbildēt
Baigi interesants raksts :)) Kā būtu ar šāda veida rakstu par dzīvniekiem?
2 0 atbildēt

Bez seksa negribu dzīvot uz šīs pasaules, Tad drīzāk pašiznīcinamies emotion

4 2 atbildēt

8. spore :D

2 0 atbildēt

2.  Es te netaisos ne VHEMT, ne VEMT!

3. NESPĒTU PĀRTIKĀ UZŅEMT GAĻU? FFFemotionUUU

5. Drusku atgādina tādu datorspēli Coretx Command. Laba vispār.

6. MANS pauris tur nepiedalīsies!!!

9. Ne-a.

1 0 atbildēt

nu masveida pasnaviba nav izeja, vajag vnk ierobezot dzimstibu gluzi ka kina. preteja gadijuma lielvalstim truks zemes un parejo resursu kas novedis pie 3 pasaules kara :)

kursh pieradis pretejo? emotion

1 0 atbildēt

Pats interesantākais šajā visā ir tas - vai mēs paši esam savi noteicēji, vai tikai rotaļlietas.

1 0 atbildēt

Ģēnu modifikācija būs cilvēka lāsts. Ja mēs turpināsin lietot uzturā tikai ģenētiski modificētu pārtiku, tās rezultātus ļoti jutīsim nākošās paaudzēs.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »