local-stats-pixel fb-conv-api

PaR pārmaiņām spokos!74

345 75

Spoki aizvien biežāk liek tev vilties? Ceri ieraudzīt vairāk foršus jauninājumus un jaunus, radošus projektus? Tad ieskaties šeit!

P.S. Lai vēlāk izvairītos no dažādiem absurdiem pārpratumiem, ņemiet vērā, ka, pozitīvi novērtējot šo rakstu, jūs balsojiet ''par'' šīs idejas realizēšanu. :)

345 75 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

Atlasi, kuru veidos komiksu paaudze? Piecpadsmit gadīgi admini? I like that. Tas noteikti ir solis pretī labākai un gaišākai nākotnei. :D

87 3 atbildēt

1. spams ir spams un noteikumi visiem vienādi, Tev kā ex-ream to vajadzēja zināt

2. Tev ir vairākkārtīgi ticis piedāvāds admins no kā vienmēr esi atteicies.

 3. un kam no adminiem Tu minēji par aptaujām, Didzim? viņš nav visa administrācija.

 

 

 

4. kas Tev liedza savas idejas sākt realizēt, kad nokļuvi administrācijā?

 

  5. kāpēc Tu domā, ka būtu pietiekoši objektīvs, lai viens pats [ok ar žaku] spētu lemt par jaunu administrācijas ieviešanu, ja pat nezini kā ir būt adminam?   6. lietotāji deleģes savas iedejas - tam jau šobrīd ir Pieprasu sadaļa + ne viss, ko sirds kārto ir reāli ieviešams. un Tev jau vajadzētu zināt, cik ilgu laiku prasa jauninājumu ieviešana.   7. šī brīža labākie admini? un kuri tie būtu, ja jau vismaz daudz skaitlī runā? līdz šim visus esi tikai zākājis.  un kurš izvērtē- kurš admins ir labs un kurš ne? Tu? kāpēc Tu?

 

8. kā, Tavuprāt, lietotāji var zināt, kurš būs labs admins un kurš ne? pašam būtu jāzin, ka ikviens redadmins kļūst slikts, ja izdzēš tvnet.lv rakstu, jo lietotājs, tak ir tā "centies".. admins dzēš rakstu un kļūst par slikto.. un kurš tur vainīgs?

   

9. kuri tad ir tie sliktie admini, kas bojā administrācijas seju? tie, kas dzēš tvnet, kasjauns utt rakstus?    10. ja nezināji, tad koderis jau tagad svīst vaiga sviedros. ja gribi spokiem palīdzēt - ķeries pats pie kodēšanas

     

rezumē: viss Tavs raksts izklausas pēc Saeimas priekšvēlēšanu kampaņas - nu tik būs, nu tik darma bla bla ba.. plusu rakstam ieliku, jo beidzot Tu šo domu noformulē tā, kā ar to vajadzēja sākt - rakstā, nevis spamojoties pa PM...

57 3 atbildēt

Ta labāk taisi rakstus par vēsturiemotion

39 0 atbildēt

Es labāk uzticos šaj sistēmai nevis kaut kādiem random izvēlētiem sīkajiem.... sorry

24 0 atbildēt

Jauki, ka atradi tikai vienu lietotāju, kurš savlaik ir izģenerējis savu ideju spokos. Tevis minētais piemērs tavā prātā patiešām ir tikai vienīgais, jo tad aiz sneikija sekotu vēl bariņš, lai izskatītos iespaidīgāk. Nez, cik tādu kā Sneikijs spokos atrodas? Nez, kāpēc uzreiz iedomājies, ka spokos tādu ģēniju ir čupām? Un tomēr, ja kādam tiešām ir ko piedāvāt, var uzmeklēt administrāciju tiešsaitē un savu domu izklāstīt, kamdēļ ir vajadzīgs viss šis te? Kaut gan jautājums nevietā, patiesību jau mēs zinām, tāpēc vnk, lai esošie admini izlidotu no savām vietām acis nepamirkšķinājuši? Tev vnk prātiņā kkas ir ieklemmējies uz to administrāciju, nevis, ka tu atnāci sludināt jaunu ticību ar tīru sirdsapziņu. Sēdēji administrācijā, "100 gadu" tev neko nevajadzēja. Admini garu ceļu veikuši, lai būtu, kur ir, bet te daži komiksa licēji sabalsos par tādu pašu..un lai banu liste pildās ar tādiem, kuri salika mīnusus komiksam.

Ex redi apmācīs jaunos adminus? Tev kkā viss otrādi sanāk. Neko jau negribu atspēkot vai pierādīt, bet vienu gan iekšējā balss man saka, ka visa tā tava borģele izgāzīsies kā veca mau*a.

23 2 atbildēt

es pat nezinu, vai ir jēga man komentēt dažas pērles iz šī raksta, jo, pasargdies, es jau tā esmu apvainojusies un visādi kavējusi šīs idejas nonākšanu līdz lietotājiem :D

(tas jau nekas, ka paši admini tev tieši ieteica pirmkārt veidot rakstu nevis spamot vēstulēs :) )

21 1 atbildēt

esmu parasts, nevienam nezinaams lietotaajs(un lab vien ir), kursh spokus apmeklee jau no beernu kaajas. un varu likt roku uz sirds un teikt, ka ar shiis lapas darbiibu, tas ir, administreeshanu, viss ir visslabaakajaa kartiibaa. 

rodas taada sajuuta, ka tu veelies no cilveeka(shajaa gadijumaa spoki.lv) uztaisiit kiborgu ar kodolraketeem rokaas

19 0 atbildēt

bla-bla-bla. taadu penteri sarakstiit par neko. Gluzhi kaa tie slaisti Saeimaa: valsts attiistiibas plaans ir, bet pashas attiistiibas naff.

16 0 atbildēt

piekrītu, reformas vajadzīgas. Manuprāt būtu nepieciešams labākos adminus iecelt par superadminiem un piešķirt lielākas pilnvaras, labākos redaktorus par adminiem un aiņa ieteikto sistēmu uzmantot, lai atrastu jaunus redaktorus, kuri ar laiku kļūtu par labiem adminiem. 

aiņa sistēmai ir viens liels mīnuss, es redzu kā sistēma strādā vienā virzienā, bet neredzu kā tā darbojas atpakaļ.

17 1 atbildēt

Mīnuss šai idejai ir tīri vienkārš. Ir ļoti liels procents ar cilvēkiem kas nespēj,tā teikt sakarīgi padomāt un viņi virzītu cilvēkus kas nevis domāt tik ļoti par spokiem un meiģinātu kaut kādā veidā palīdzēt citiem, bet gan tādus kuri tā teikt ir kruti un smieklīgi utt. Nav jau nekādu pretenziju pret šādiem cilvēkiem, bet viņi ne vienmēr ir paši labākie šādam darbam. Ja tomēr šī ideja iegūs populiritāti, tad noteikti vajag pāris saprātīgus cilvēkus kuri izvērtēs cik reāli šis cilvēks var palīdzēt.

14 0 atbildēt

Kur gifs ? :(

14 0 atbildēt

Nu nezinu nezinu, man jau sķiet, ka ar motivācījas vēstules nosūtīšanu Jacky būs par maz, no sākuma savi ir jāpierāda, ka labu žurnālistu, kurš netikai spēj apstiprināt rakstus, bet arī tos izveidot. Izskatās, ka Tu Aini bišķ par kaut ko esi apbižojies uz spoku administrācījias, bet ne vienmēr viss var notikt pēc tava prāta, bet ceru, ka atradīsiet kādu kompramisu un viss būs OK.

P.S. Nesaprotu kapēc Tu nepieņēmi admina statusu, būdams tādā statusā būtu daudz vieglāk kaut ko panākt.

13 0 atbildēt

ainiss ja nemaki dirst nemoki dirsu!!!!

13 0 atbildēt

It kā jau doma un sižets ir laba un labs,bet savi plusi un mīnusi ir gan pašreizējai iekārtai,gan arī šinī rakstā minētajai.Cik zinu,tad redaktorus izvēlas admini.Nezinu (arī reiz kad jautāju,atbildi nesaņēmu ;D ) pēc kādiem kritērijiem viņi izšķiras,kuru pagodināt ar redaktora statusu,bet Admini ir pieauguši cilvēki (prātā,gados varbūt kāds arī nav),tāpēc ir uzticība,ka redaktoros nenonāks kkāds tizlenis.Tiesa reiz pa reizei gadās arī kāds patizlāks cilvēks,kuram statuss tikai lai pagarinātu virtuālo krānu,bet tas retāk.Ja redus ievēlēs balsojot,tad pastāv risks,ka redos sēdēs visādi īpatnīši,kurus ievēlēs tādi paši cilvēki ar meme`s trollface uzšuvi pie krūtīm un var sākties vnk haoss.Lai gan to visu var pārdomāt un apdomāt vēl 100 reizes :) Pat,ja šāda sistēma tomēr ieviestos,anyway būtu gatavs palīdzēt ar padomiem jaunajiem.

12 0 atbildēt

un aini, kāds piemērs Tu citiem centies būt, ja pats neesi uz mata perfekts? lamājies komentāros, nozākā lietotājus, spamo PM, publiski lamā spokus???

12 1 atbildēt

Ja būs balsošana, tas labi nebeigsies.  :)

11 0 atbildēt

Varētu padomāt, ka te valda diktatūra un Ainis kā ASV nāk ieviest demokrātiju. :D Lielākajai daļai lietotāju neinteresē, kas ir admins un kas ir redaktors, jo svarīgākais viņiem ir raksti. Tie aktīvākie lietotāji, kas kaut ko dara jau vienmēr tiek pamanīti gan no pārējo lietotāju, gan adminu puses - attiecīgi tādiem arī piedāvā iespēju kļūt par redaktoru. Es, ja nopietni, nesaprotu, kur ir problēma. Pats biju gan redaktors, gan drusku admins un vienīgais, ko pamanīju - adminiem darāmā ir mazāk nekā redaktoriem :D

Būtu labāk pievērsies rakstu kvalitātes uzlabošanas kampaņām.

10 0 atbildēt

tu jau nezini, kas no tā visa var sanākt, savēlēs tur 13 gadīgus.. vai vēl sazin kas. pietiktu arī vienu ievēlētu adminu taviem eksperimentiem. xD

9 0 atbildēt

Tu gadījumā neesi gejs?

12 3 atbildēt

administrācija lietotāju ievēlēta emotion

14 5 atbildēt
« 1  2  3 »