local-stats-pixel fb-conv-api

Izdzēšas no "Draugiem"248

1924 134

Šodien portālā draugiem.lv izlasīju kādu caur draugu draugiem pārsūtītu vēstuli, kurā kāds portāla lietotājs pamet tīklu un atvadās no saviem virtuālajiem draugiem, nosūtot visiem atvadu vēstuli. Vēstule neliekas rakstīta ļoti personiski, tāpēc, nekādā ziņā neaicinot kādu sekot piemēram un pamest sociālos tīklus, nolēmām publicēt šīs rindas ar ideju visiem mazliet padomāt, vai neesam pārāk iegājuši virtuālajā dzīvē un vai nav daudz lietu, ko agrāk darījām tiekoties un runājot, bet šobrīd kārtojam ātri, un diezgan bezpersoniski sarakstoties

"Es izdzēšos no "draugiem"! Ar Dieviņa palīdziņ'!

Šorīt sapratu, ka jāsāk pamazām izzust no globālā kontroles tīkla.

Tas ir protests pret globālo apziņas kontroli un atiecību robotizēšanu. Tas ir solis pretī dzīvai draudzībai dzīvā laiktelpā.

Tā būs liela askēze - sākumā atteikties no šī portāla, pēc tam no e-pasta, pēc tam no mobilā un vēlāk arī no citiem bezpersoniskās sabiedrības reģistriem. Mūsu spēks ir Dzīvā draudzībā; Dzīvās savstarpējās attiecībās; Dzīvā pieredzes apmaiņā, līdzšinējā biznesa vietā; Dzīvā dzīvē - pretēji virtuāli mākslīgajai Jodu uzburtai pasakai; Dzīvā pārtikā - pretēji saindētajam veikalu ēdienam utt.

Atteikties no Jodu sistēmas ir ļoti grūti, jo visi tanī esam uzauguši, kā matriksa filmas sižetā redzamajās kapsulās. Izaudzēti komforta un mākslīgo vajadzību kolbās mēs nesaprotam vairs elementāras Dieva patiesības un esam kļuvuši sveši paši sev. Mums ir pazudusi dabiskā, dabas dotā imunitāte pret vīrusiem (arī apziņas).

Mūsu vieta ir pie dabas - senču lolotā Tēvu Zemē un senču dainu garā! Tur ir mūsu spēks. Nost ar visu mākslīgo. Savos zemes darbos esmu jau atteicies no tehniskajiem darba rīkiem un elektrības. Nākamais solis - internets, datori, televizori, radio.

Pagaidām, līdz 14 gada vasarai vēl mani var sazvanīt vai sasniegt ar e-vēstulēm

Tā būs otrā vai trešā reize draugu pastāvēšanas vēsturē, kad cenšos aiziet no tā visa. Šoreiz pa īstam.

Atvainojiet lūdzu, ja kādu aizskāra mana iziešana no tīkla!

Tiksimies jaunā apziņas kvalitātē!

1924 134 248 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 248

0/2000

Es izdarīju tieši to pašu un tagad jūtos daudz labāk! :)

Un tiešām, dzīvē satikts un iepazīts cilvēks vienmēr būs labāks par internetā iepazītu. Tas pats jau arī ar vecajiem draugiem. Ir daudz foršāk, ka Tev piezvana un sarunā satikties, nevis aizraksta uz draugiem "čau! kā iet? ko dari? kā vispār iet?" utt.

2 1 atbildēt

Kas tas bija, ko es tikko izlasīju? Un kāpēc mums tas ir jāzin? Ķipa pēc šī raksta izlasīšanas mēs arī sāksim dzīvot mežā ja? :D protams.

1 0 atbildēt

atgriezīsimies alās :]

1 0 atbildēt

eju skatos sadur čali uz ielas, pie dirsas telefonus nesīšu viņu uz rokām 30km līdz tuvākajai slimnīcai

1 0 atbildēt
Zin avatarsZin

Tād sajūt, ka draugiem.lv vinjam lika celties augshaa 3os naktii un skatities albuumus :D

1 0 atbildēt

Izlasot komentārus, var saprast, ka lielākā daļa mūsdienu cilvēku ir vienkārši neatgriezeniski nozombēti - ar tv, pc, u.t.t. elektroniku. Tic tikai tam, ko kku rāda. Mēs esam nereāli atkarīgi no elektrības, jo paskatieties - ja vienu dienu notiktu katastrofa, un mēs paliktu bez elektības, puse civilizācijas vienkārši nosprāgtu. Es nerunāju par biezajiem, kuri iekāptu ksmosakuģos vai vēlsazinkur, nu ziniet...  jā, sēdēt jau var visur, bet tad atzīsti vismaz, ka esi, esi atkarīgs no elektrības un visas pasaulē valdošās sistēmas. PC, TV un viss pārējais ir domāts, lai kontrolētu cilvēkus, un liktu tiem domāt diezgan vienādi. 

1 0 atbildēt

Bet, ja godīgi visas šīs tehniskās inovācijas tagad ir vajadzīgas pat  darba vajadzībām, piemēram, kā tādās profesijās, kurās obligāti vajaga internetu un datoru. Nevajaga vienkārši braukt no viena grāvja citā, ir vienkārši jāatrod zelta vidusceļš...

1 0 atbildēt

Šo nav rakstījis tas reperjuga no tā youtube video, kurš filmēts tajā protestā pie Saeimas? :D

1 0 atbildēt

O Jāā KO VēL NĒĒ ? 49 lvl fermā...

1 0 atbildēt

no draugiem atteikties ir pavisam normāli, bet bez telefona tevi mūsdienās nekas cits bez grāvju rakšanas nesagaidīs.

1 0 atbildēt

Mazliet tapat murgaini ar visu savu Dieva pieminesanu,vinam noteikti kkas nav kartibas.

Bat dala taisnibas tur ir.emotion

1 0 atbildēt

R.I.P :( :D

1 0 atbildēt

Nu ka tik nau iestājies kaukādos ''Super baptistos'' vai tmldz. Bet doma kā tāda nau slikta, vienīgais, tad vēl ''pilnai laimei'' jāpārvācas uz kādu neapdzīvotu apgabalu un ''jāiegrimst sevī'' emotion

1 0 atbildēt

vieglākais veids, kā pazaudēt kontaktu ar draugiem.

1 0 atbildēt

butu labi ja viņam tas izdotosemotion

1 0 atbildēt

džekam aizgājis pa fāzēm, vsidrīzāk ticis sektā "prieka vēsts!" tur jau cilvēki debīli iznāk. 

3 2 atbildēt

Nu i sēdi bez elektrības.

1 0 atbildēt

Medaļu bijušajam lietotājam, viens no pirmajiem mūsdienīgajiem cilvēkiem, kurš saprata, kā ir jādzīvo.

“I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.” -Albert Einstein

1 0 atbildēt

nu tev neaks nesanāks... var mēģināt ,bet ko tu darīsi viens pats ārpus šī? visi ir šajā murgā un dažu izkļūsana neko nemainīs

1 0 atbildēt

lv.draugiem.. Drīz lai paskatītos kas online būs jāmaksā..Un lai sūtītu vēstuele būs nepieciešams Premium konts. Pats tuvākajā laikā plānoju uz facebook..Pat savu vārdu nav iespējams labot..

1 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »