local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieti! Esi Gudrs!367

2478 48

[raksts tika pacelts un papildināts, jo palūdza to pacelt, sakarā ar svētkiem, kuri tuvojas + lāpu gājiena video]

Sveiks, Latvieti!

noteikti daudzi no mums ir draugos [un iespējams ne tikai draugos] saņēmuši šādas vēstules, kas aicina novembrī parakstīties it kā pret krievu valodu, kā otro valsts valodu..

No 1. novembra līdz 30. novembrim notiks parakstu vākšana par likumprojekta " Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē" ierosināšanai. ( Uzziniet kur šī parakstu vākšana notiek jūsu dzīvesvietas pusē.)
Ja nevēlaties arī Jūs mūsu valstī krievu valodu kā otro valsts valodu, tad pārsūtiet šo vēstuli saviem draugiem, un esiet paši aktīvi!
Aiziesim visi un parakstīsimies! Jāsavāc ir vismaz 154 379 parakstu. Nepieļausim, ka krievu valoda ir arī valsts valoda. Mēs dzīvojam Latvijā. Un valsts valodai ir jābūt tikai un vienīgi latviešu valodai!
Uz parakstīšanos līdzi jābūt pasei!

izklausās jau baigi jauki un smuki, ne?

tikai šai vēstulē ir viena ļoti būtiska maldinoša lieta..

šobrīd notiek parakstu vākšana PAR krievu valodu, kā otro valsts valodu. un šī vēstule ir tikai muļķu ķeršana.. jo nu, ja nu kāds uzķeras, viņiem jau tikai labāk..

ŠĪS NAV NEKĀDAS MUĻĶĪBAS VAI PASACIŅAS

neticīgajiem vai tiem, kas šaubas par maniem vārdiem (spied atvērt jaunā logā/ cilnē/ tab'ā, lai nepazaudētu šo rakstu) :

Tvnet - Krāpjas, aicinot parakstīties

Delfi - Parakstu vākšana par valsts naudu

Delfi - Parakstu vākšana

un tiem, kam slinkums lasīt vai gribas vēl - informācija video formātā:

Tv3 - BezTabu , pēc otrās reklāmas pauzes ir sižets.

LNT - LNT Ziņas

2478 48 367 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 367

0/2000

Hui#a baigā, stulbā propaganda, zb jau.

0 2 atbildēt

Krievija jaucas mūsu procesos vai arī pašmāju nacisti un fašisti to dara? Kā īsti ir? :)

0 2 atbildēt

Bez diršanas un pārmetumiem argumentē, KAS TAVĀ DZĪVĒ MAINĪTOS, JA NU GADĪJUMĀ IEVIESTU RUS VALODU? Tu kļūtu nabagāks, nedrošs, vājāks. Es varu cīīties pret netaisnību, nevis pret nereālo. Atvērsi savu veikalu, uzraksti uz durvīm, ka esi pret rus valodu un tad redzēsim cik liela tev būs peļņa. Ja jums būtu kaut mazākā nojausma,ko tas KRIEVS jums ir devis!!!

1 3 atbildēt

Lieku mīnusu. Politika sucks spokos

3 7 atbildēt

Sveiciens! Esmu viens no tiem! emotion

0 5 atbildēt

NOST AR ZVIEDRIEM TIE MAITAS NEKAD NEINEMS LATVIJU! KEEMI TADI!

0 7 atbildēt

Mīnusus liek kuri grib krievu valodu kā otru valsts valodu a tie kuri plus tie negrib krievu valodu!

10 22 atbildēt

Ja jau autors ir tik liels patriots , kapeec tad vinjsh lieto krievijas gaazi , varu 100% sadereet,ka arii pateeree kvai ikdienishkjas preces no krievijas, kuras ir daudz leetaakas, ja jau vinjsh saka , ka , lai krievi visi kas par brauc vagonos uz krievzemi , cerams , ka vinjsh zin to , ka tas nau atkariigs no krieviem vai latvieshiem , tas ir atkariigs no LATVIJAS valdiibas , muusu pashu pirmsaakumaa izveidotas struktuuras un valdiibas. Ir glupi apcelt valsti , no kuras pats esi lielaa meeraa atkariigs. Nu kaa juus domaajat , kas buus , ja tos parakstus nesavaaks? Tas liks uzkurinaat tikkai nacionaalo naidu , kad to uzzinaas krievijaa , es pielauju taadu iespeeju , ka daudzi pieejamie latvijai resursi uz doto briidi loti vienkaarshi tiks aprobezhoti vai vispaar sleegti. Un ko tad ? Pirksim nepiecieshamo ar 300 % uzcejumu no vaacijas , anglijas un citaam valstiim un tad suudzeesimies ka anglji vaaci un paareejie ir suudiigie un , kad vinji okupees muusu tirgu un valdiibas dalju teiksim , lai vinji brauc maajaas vagonos? Neredzu shaadiem izteikumiem nekaadas jeegas , kur runa iet par patriotismu , daudzi no tiem , kas uzrakstiijushi , ka liek + par patriotismu , to ir uzrakstiijushi tikkai taadeel , lai pashiem iebaazh taads pats naivs duraks + pie komentaara.

5 18 atbildēt

Nu jā protams man savā Latvijā gribās, Latviešu valodu,. bet  par kādu gudro naciju tu runa????  KĀDS BLA SAKARS VALODAI AR MŪSU SASNIEGUMIEM? Latvijas futbola izlasē liela daļa runa tikai krieviski, tas pats nekam nederigais Starkovs krievs :D :D :D :D :D :D :D kāds FAILS :D  godigisakot sūdigs raksts, protams nevajag tagad iet balsto par krievu valodu, bet kads sakars valodai ar sasniegumiem, DZIESMU SVĒTKUS točņa atcels ja būs krievu officiala valoda. Stulbs stulbs raksts, padomāt divas reizes vajag pirms raksti. Esmu LV patriots, bet pat man skaidrs, ka VALODA nav kaut kāds nosakošais faktors, ka mums ir panākumi. Liekulība sis raksts. Cerams, ka kāds vispar sapratīs ideju, jo acimredzot neviens no komentētājiem nav sapratuši. p.s. varat protams likt - komentāram, bet padomājat tiešam divas reizes, kas ir rakstīts rakstā, vienkārši jūsu aptin ap pirkstu, lai dabūtu + !

18 42 atbildēt

U MAD?

2 31 atbildēt

Drīz latviešu valoda izmirs, un latvija būs Krievu zeme. Fuck yeah.

Es rīt aiziešu parakstīties.

3 32 atbildēt

EJ NA*UJ LATVIJA ES GRIBU KRIEVU VALODU KĀ OTRO VALODU

9 73 atbildēt

ES IESU!!!!!! un pan pox :D tik un ta pametisu so suda bedri pec nedelas :D

8 73 atbildēt

Kads zin kura vieta var paraksties PAR dobeles/jelgavas/rigas rasjona??? ludzu atbildiet gribas nobalsot...

5 70 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »