local-stats-pixel fb-conv-api

Krāj medaļas un atbalsti spokus!85

633 93

Attapīgākie spoki jau sen ir sapratuši, ka papildināt spokos savas LMT tīkla priekšapmaksas kartes ir ne tikai ļoti ērti, bet arī izdevīgi. Pievienojies gudrākajiem arī Tu.

Arī novembrī teiksim paldies visiem, kas atbalsta spokus un izmanto "papildini kredītu" "spoku mobilajās lietās", lai papildinātu savas priekšapmaksas kartes. Mēs, savukārt, darīsim visu, lai Tev būtu interesanti iesaistīties šajā pasākumā. Arī turpmāk tiks rīkotas izsoles "Man ir kredīts" medaļu īpašniekiem, ieviestas jaunas medaļas un citi patīkami bonusi. Novembrī visi, kas papildinās savas priekšapmaksas kartes LMT veikalā, saņems pilnīgi jaunu medaļu. Novembra medaļas tēma - zīle. Turpmāk katru mēnesi tiks ieviestas jaunas "Man ir kredīts" medaļas.

Atgādināšu, ka augustā mēs uzsākām jaunu sadarbības projektu ar LMT un ZetCOM (Amigo). Visi reģistrētie spoki, kas "spoku mobilajās lietās" papildinās kredītu savā OKartes vai Amigo priekšapmaksas kartē, saņem īpašu medaļu "Man ir kredīts" un bonusā 100 cepumus par katru papildināto latu.

Ja, papildinot kredītu, spoks nebūs ielogojies, diemžēl bonusa medaļa un cepumi ies secen. Tieši tādēļ es visus aicinu reģistrēties un papildināt savas priekšapmaksas kartes OKarte un Amigo, izmantojot spoku "mobilas lietas".

Ja esi piesaistīts pie cita operātora tīkla spoki piedāvā Tev nomainīt mobilā telefona operatoru un ar savu tālruņa numuru pāriet uz LMT tīklu, kurā darbojas arī O!Karte un Amigo. Tagad to vari ātri un vienkārši vari izdarīt sadālā "Mobilās lietas", "Numura migrācija". Anketas aizpildīšana pāriešanai uz LMT tīklu Tev aizņems dažas sekundes.

633 93 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000

Mja....iedomajos Janvari bus medalja ar attelotam pohaam no jaunaa gada.

0 2 atbildēt

Stulbais žīds.:D

Izskatās, ka tu esi vienīgais kurš šeit nav dabūjis seksu, jo tu par to visu laiku runā un esi diezgan aizkaitināts..emotion

Da labi, man ir dzīve tādēļ  ignorēšu šo 5gadīgo bērnu [tevi]..emotion

0 2 atbildēt

Izskatās ka vecums kas norādīts tavā profilā atbilst arī tavam intelektam - 5.  Kas ir? krāniņš par mazu tādēļ ienīsti visu pasauli?

1 3 atbildēt

Durak izlasi kārtīgi ko es rakstīju un tad dirs. Tas bija domāts KONKRĒTI PAR LMT REKLĀMĀM nevis ka es nevēlos redzēt neko ko Jacky liek iekšā.

Starpcitu es esmu čalis pajoliņ.

0 2 atbildēt

wtf? :D

0 2 atbildēt

būšu naiva un gaidīšu, kad zz pievienosies spokiem.. emotion

2 4 atbildēt

Kārtējais sviests.

1 5 atbildēt

Pietiks ar to LMT tak ļaujat arī zz lietotājiem izmantot m.spoki.lv un citas fīčas. 

13 18 atbildēt
« 1  2  3  4 »