local-stats-pixel fb-conv-api

Intervija ar ainiss1327

345 24

Zinu,ka šo čali intervējuši vismaz 60x, bet Vaļera garantē, ka nebūs jautājumu "kāda ir tava mīļākā krāsa" .
Ziņojums ukriem, kuriem nepatīk šis čalis- man pajāt! Mīnusus manam rakstam nelikt,es ņepričom! Savādāk var atrauties...un tā riktīgi.
Nu,pojehaļi....





Aini, cik zinu, pēc slavas iegūšanas tev bez fanu pulka parādījās arī stalkeri, fotogrāfi pie loga, dīvainie maniaki,kuri vandās pa tavu konteineru,cerībā pārdot internetā tavu pusapēso siermaizi. Meitnes skrien un lūdz,lai paraksties uz pupiem, Parisa Hiltone tevi aicināja uz majami bič.....vai es apmierināts ar savu dzīvi?

Nu vispār jā, brīžiem tie miskastes laizītāji traucē un arī rokas nogurst parakstoties uz krūtīm un dibeniem, daudzi no kuriem ir vīriešu un mazu puisīšu. Bet vispār nesūdzos. Arī heiteri pieder pie kopējās lietas un bez viņiem es noteikti nebūtu tik zināms spokos kāds šobrīd esmu. Paldies viņiem! :)

No kurienes tāds fetišs uz krabju salātiem?

Ā, uz krabju salātiem man patiesībā stāv tikai kopš pavisam nesena laika, jo kad pagaršoju pirmo reizi, vai nu tā sieviete virtuvē nebija kārtīgi pacentusies vai bija pārcentusies, bet šķita tādi bezgaršīgi. Ilgu laiku bēgu no šādiem salātiem pa gabalu, bet tad nejaušām kkādā tusā pagaršoju vēlreiz un sapratu, ka tas prikols ir nevis salātos, bet sievietē, kura tos gatavo. Tagad mana dzīve bez krabju salātiem vairs nav iedomājama.

Tad es zinu, kā izskatītos tavs sludinājums ss.lv : meklēju sievu. prasības- prasme darboties ar dažādām elektroierīcēm- veļasmašīnu, virtuves kombainu u.c. Izziņu no ārsta par to,ka nav hronisku galvassāpju UN OBLIGĀTI mācēt gatavot krabju salātus. Vai esi kādreiz zadzis bibliotēkā grāmatas?

Jā, ielikt tādu sludinājumu varētu, bet šaubos, ka kāda krabju salātus prot gatavot labāk par mani. Vispār esmu baigi kruts sadzīvē, tādā ziņā problēmu nebūs. Vajag tikai tādu, kurai tā galva nesāp. Runājot par izzgatajām bibliotēkām, protams, ka sākumskolas bibliotēka cieta no manis. Tas gan bija sen un tagad gribētos teikt, ka nav taisnība, bet Donalda Daka un Mikimaušu komiksu plauktu tur tukšoja visi, jo tās mantas nenormāli rullēja. Arī bibliotekāres bija saprotošas, jo laikam saprata, ka tas rullē.

Nē,tas nerullē. Bet ko tu tādiem sīkpiržiem padarīsi, sist viņus nevar. Tev pašam mājās ir kaķi?

Valērij, neuzdod stulbus jautājumus. Vienu laiku man mājās bija laikam trīs kaķi un ik pa laikam kaudze ar maziem mīļiem kamoliem, jo sekss un aprīlis, kā zini, kaķa dzīvē ir ļoti svarīgas lietas. Nu tagad pakāpeniski ir sanācis tā, ka ir palicis tikai viens Pirāts. Man viņš ir pārdzīvojis daudzas kaķu paaudzes. Vēl nemirst.

Ok. tu sevi vērtē kā matemātisko(skaitļi un loģiska) cilvēku vai abstrakto(filozofiska ļerkstēšana un valodas) cilvēku?

Viennozīmīgi esmu filozofs un dīvainis visās izpausmēs. Matemātika, fizika un citas Dekstera laboratorijas mani skolā kretinēja un arī tagad kretinē. Fizikas skolotājs man pat piedāvāja ielikt labāku vērtējumu gadā, ja sēdēšu klases beigās un klusēšu nekā centīšos visas klases priekšā ieskaidrot, ka viņš stāsta pupu mizas. Valodas padodas ļoti labi un arī nākotni tagad jau nu pilnīgi noteikti saistīšu ar valodām. Sveiciens fizikas skolotājam, bro!

Vai tev ir kādreiz ko tik stulbu uzdāvinājuši, ka tu smaidīji, bet pie sevis padomāju "ko es ar to iesākšu,mļa???"

Uiii, vēl pirms dažām nedēļām dzimenē saņēmu vienu mīļu dāvaniņu no viena mīļa cilvēka. Viņa gan to arī domāja kā joku, bet ja tu to ieraudzītu, tu arī rēktu. Tad man ļoti mīļa dāvaniņa ir no pirmā kursa laikiem, kad uzdāvināja dzimenē krūzi ar ēzeli virsū. Tas tiešām bija saviļņojoši :D

Nu es pat nezinu, vai mani vairāk "saviļņotu" ēzeļa vai cūkas krūze. Ko tu atbildi, kad tev uz ielas kāds kļenčī 30 saņus, tipa cilvēkam vajag tikt uz Talsiem, bet var redzēt, ka vēnas struto!

Ja ir sirsnīgas acis un izskatās pēc narkomāna-sportista, tad iedodu laiku pa laikam, bet ja bikses ar trim svītrām, tad pasaku, ka man kāreiz jābrauc uz Ventspili, Talsi pa ceļam, tāpēc varam braukt kopā. Nu vai atkarībā no tā, kur viņam ir jābrauc. Man ir ļoti spēcīga ģeogrāfija un tādi joki vienmēr iet cauri.

Vai esi kādreiz kādu izrubījis? Vai tev kāds sadevis pa kupri? Vai arī esi nosvērtais tips.

Nē, es esmu mierīgais un nosvērtais. Vienīgais kas man nepatīk, ka kkādi piedzērušies loši uzmācas un aiztiek meitenes, tad gan no manis var sagaidīt K1 paraugdemonstrējumus Latgales stilā. Visādi citādi esmu izšķīrējs, kritiku un uzbraucienus uztveru vēsi un bez atbildes. Kad izeju futbola laukumā, tad gan vārtsarga laukumā no manis reizēm var dabūt ar elkoni mugurā vai ar celi ribās. Esmu ļoti nosvērts :D

Tev draugi (laikam jau baigi labie draugi) dzimenē uzdāvināja meiteni uz vienu nakti. Viss apmaksāts. Ko tu ar viņu iesāksi uz 12h?

Ja tas būtu Ventspilī, tad aizvestu uz molu. Pasēdētu, parunātu par dzīvi, par prostitūciju kā tādu, kā pelna. Tur aizietu kādas dažas stundas. Atpakaļceļā varētu ieiet kkur pasēdēt siltumā pie alus kausa, vēlreiz parunāt par dzīvi. Tad atgriestos kur jau nu tā gulta atrodas un izdarītu to, kas jādara - pateiktu "paldies par vakaru, tu tagad vari iet. Es visas 12 stundas neizmantošu jo mani gaida draudzene" :D

Haha,nelietis :D Pēdējais jautājums- Kāpēc Mika avirs nav aktīva šajā portālā? Un RaivisRaspopovs arī pazudis bezvēsts...

Man gan liekas, ka Mika ir ļoti aktīva un forša meitene. Par Raivi gan neko nezinu. Gan jau rokas mazgā.

345 24 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Bļeģ tas Aiņa gifs,mani totāl tracina emotion

63 15 atbildēt

"Mīnusus manam rakstam nelikt,es ņepričom! Savādāk var atrauties...un tā riktīgi."

izlasīju un iegribējās pārbaudīt, kā izpaudīsies "atraušanās" xD pie tam tāda riktīga ;D

30 0 atbildēt

es esmu visādi citādi aktīva!!! :D:D

29 1 atbildēt

man gan patīk tas gifs emotion

24 6 atbildēt

superduper intervija. emotion emotion

17 2 atbildēt

Tava maska ir atklāta, ēzeli. :D

12 0 atbildēt

HUļi tu lecies,čmo??? po jebalu.......NA!!!

13 2 atbildēt

Normāla saruna sanāca :D

9 0 atbildēt

a kas ir tas chalis..? :D

4 1 atbildēt

"prikols ir nevis salātos, bet sievietē" Par šito es vēl ilgi rēkšuemotion

2 0 atbildēt

vaļera laikam nezin ka zegsī rabit ir puisis

2 0 atbildēt

Vaļera normāli dod vaļā.

2 0 atbildēt

sory par com, es to nerakstīju :D

1 0 atbildēt

EUU ES REDZĒJU TO SLUDINĀJUMU !!!!

1 0 atbildēt

Nju kad izlasīju interviju, acis pludoja no smiekliem ;DDD

1 0 atbildēt

interesanti! 

pat izlasiju.. 

1 0 atbildēt

Haha,tik laba intervija ;DD

1 0 atbildēt

Wow interesanta intervija :D

1 0 atbildēt

Gifs labs .. Biju jau redzejis bet vel patiik :Zviega: laba intervija ;]

0 0 atbildēt

interviju nelasiju likas parak gara bet tomer + pa gifu reali kruti izskatas :D

1 3 atbildēt