local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv tuss...135

501 30

Sveiki.

Šodien ejot mājās no Rīgas ao ienāca prātā baigā doma :D Varētu uztaisīt spoki.lv lietotāju tussu.

Doma tāda - priekš pirmās reizes nevajag neko baigu, kautvai noīrēt viesu namu, un ja viss iznāk baigi forši - laba kompānija, neviens netaisa sūdus utt, tad nākošreiz var domāt jau nopietnāk, lielākas telpas, vairāk cilvēku, Dj un citas ekstras :D

Bet laikam jau labi arī būtu ja tur būtu tikai personas kuras ir sasniegušas pilngadību (18+), vei arī personas kuras vel nav pilngadīgas, bet par kurām kāds pieaugušaiz uzņemas atbildību, jo par tādiem jau ne tam kurš organizē vai kādam citam to atbildību nest negribēsies.

Doma nav tāda, lai savāktos bars cilvēku, nodzeras līdz komai (dzert var un pat bišku varbūt, ka vajag, bet ar mēru :D ) un no rīta ietu mājās, bet lai spoki savā starpā sapazītos, iedraudzētos....

Nu tā... šī ir mana doma, ko būtu arī reāli izpildīt dzīvē. Izsakiet savas domas, ieteikumus ko varētu darīt, un ja būtu pietiekoši liela atsaucība uz to, ka, ko tādu varētu darīt, tad varētu to arī realizēt.... Un varbūt ir kāds ar baigi labām orgenizātora spējām, kas varētu palīdzēt to plānot.

Paldies par uzmanību :)

501 30 135 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 135

0/2000

Tādu pasākumu uzrīkot būtu grūtāk kā sākumā šķiet. Tomēr tik daudz dažādi cilvēki, no visām Latvijas malām, un ne tikai no Latvijas. Turklāt, lielākajai daļai spoku tas būtu tāds viens milzīgs aklais randiņš, baigā avantūra vārdu sakot. Bet protams skan vilinoši. emotion  

1 0 atbildēt

tiešām vajadzēja uz vasaru. tu gan īsto laiku izvēlējies. emotion šaubos ka tas aizies tālāk par runu līmeni.. 

1 0 atbildēt

Jā, pēctam būtu ritīgs hangovers.Kā pastītos kamerā,kas safilmēts pa pālim, ta būs tādi video ka kluči paši apdirsīsīe. Manuprāt būtu forši,ja būtu kāds face-kon troll , nu ķipa līdz 20 gadiem vai piem. no kāda 5 līmeņa.

1 0 atbildēt

Sākumā varētu sataisīt kkādu spoku fleshmobu(lai nu kā arī to rakstītu). Piemēram tādā un tādā datumā no tikiem līdz tikiem(apm 2h) visi sopki uzvelk palagus un iziet ielās. Piedalīties varētu visi, tas neko nemaksātu, nevienam nekur nebūtu jābrauc..... Un ja ieraugi vēl kādu palagā, droši ej iepazīties-savējais.

3 2 atbildēt

kokaīns būs?

2 1 atbildēt

mjā doma nav slikta, bet kur to visu noorganizēt? redz spocēni tak ir izplatīti pa visu Latviju. es piemēram esam no alūksnes novada. 200km no Rīgas

1 0 atbildēt

ja nemaldos tev pašai takā nav 18...

nespēju iedomāties,kas to gribētu organizēt, jo pfff, izklausās nereāli, tā visu pils arī maksā konkrētu $$$ par katru personu pirmkārt, un kur Rīgā ir viesu māja ?

1 0 atbildēt

Doma laba, bet realizēt ko tadu ir ļoti grūti...

1 0 atbildēt

nu te jau ne viesu namu vajag, bet gan viesu pili :DDDDD vareetu jau atnaakt, bet tas viss šobrīd izklausās nenopietni.

šito padarīšanu vajag meistarot tā - uzreiz jau noīrēt māju, un tad vākt ļautiņus, nekā kko fantazēt. davaj, kuram te lielāka māja, lai sauc ciemos visus

1 0 atbildēt

Pagaidām visi, ar kuriem esmu sapazinusies spokos un satikusies, ir baigi foršie. :)

1 0 atbildēt

tas būtu diezgan labi emotion

1 0 atbildēt

Zaibis

0 0 atbildēt

Vajadzēt jau vajag, bet tad atkal domā, ka kādam mazgadīgajam nāks līdz kāds pilngadīgais tikai, lai pieskatītu? Nepazīstāmā tautas pulkā, vēl pie tam. Protams, ja kāds pilngadīgais spoks uzņemas atbildību par kādu no '' mazajiem '' spokiem. Lai vai kā, cik tad mums tie nepilngadīgie ir? Daudz. Ļoti daudz un viņi arī gribētu būt tur. Tai skaitā es pati esmu nepilngadīga, bet es te netaisos taisīt kaut kādu trādi - rīdi dēļ tā. Vajadzētu, es varētu dabūt kādu pilngadīgo, bet es tīri runāju par citiem, kam šadas iespējas nav vai nevar dabūt. Tur visu tā feini varētu sačinīt, tik jāpadomā. (: 

Labi, bet stāsts nav par to. 1) Stāsts ir par to, lai visiem būtu izdevīgi braukt uz to, saukšu to par pasēdēšanu. 

2) Atrast piemērotu viesu namu vai kā citi minēja '' viesu pili '' , tāpēc, ka nebrīnītos, ja spoki savāktos ~ pie 300iem. Tas tā, piemērs.

3) Viesu nams/ viesu pils ir jāsarunā jau krietnu laiku iepriekš. Divu mēnešu laikā tur viss nenotiks, cik nu runāju no pieredzes. 

4) Visbeidzot - jāsāk uz to skatīties nopietni, jo nēesi ne pirmais un nebūsi arī pēdējais, kas par šito ieminēsies.

Ā, jā, '' jāsakrata '' pieņemama summa, protams, tas atkal ir atkarīgs no tā, cik cilvēki būs, bet my point is, ka nevar ar cenu pārspīlēt. Un jāzin, cik cilvēks var iedot un KAD var iedot, lai nesanāk tā, ka pēkšņi viņam paprasa : '' Ev, zin, Tu gribēji būt tusiņā, tāpēc dod 150 latus. Tev ir trīs dienas laika. '' Tas protams atkal ir tikai piemērs, bet tomēr, var gadīties. 

- Tīri plāna punkti, kas tā momentā iešāvās galvā.  -

0 0 atbildēt

esmu tikai par tikai es dzivoju talak no rigas tadel es tikai mos varetu ierasties ar planosanu sudig mana sunu ciema viesnu manu mau :(

0 0 atbildēt

Es labprāt piedalītos, bet man ir tikai 16 :D

 

Bet galdā likt man būtu ko, takā apdomājies :D

0 0 atbildēt

pirmkārt ! visinavno Rīgasd, un nedomājuka visi gribēskratīties, 2. vajagorganizatoru n shit

0 0 atbildēt

čista varētu!

0 0 atbildēt

būlšits, domājam reāli ;)

0 0 atbildēt

Šaubos vai Jefiņš bŪs:D

0 0 atbildēt

Tas jau tāds mazgadīgo mītiņš vien sanāktu. emotion

1 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »