local-stats-pixel fb-conv-api

Slimākā mode un tradīcijas81

1153 11

Protams, simtgadēm koptas tradīcijas ir jāievēro, tāpat modes tendences pārņem pasauli un visi cenšas tām sekot, bet apskatoties uz šo, metas nelabi emotion

1153 11 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000

11.bildē viņai vēl derētu viens atsvars uz muguras,lai var nostāvēt

151 0 atbildēt

hm..par hennu - henna ir atvēsinoša, šaubos, ka karstumā tas ir nepatīkami

63 0 atbildēt

Vienīgais par ko varu nepiekrist: Raksts ir par slimākajām modes tendencēm (vismaz virsrakstā tā ir rakstīts), bet 7. punkts tieši ir apseicams, ka aizliedz modelēm kļūt par kaulu kambariem. emotion Un tie neīstie teovējumi kāzās, un sejas aizklāšana, nu nepavisam neizklausās slimi, salīdzinot ar milzīgu koka ripuli lūpā un lielu rētu taisīšanu. :)

Bet raksts jebkurā gadijumā ideāls, Paldies. emotion

54 3 atbildēt

11. pupi lielaki neka galva

32 2 atbildēt

Tās ripas lūpas afrikā domātas lai nebūtu vajadzīgs šķīvis 

19 0 atbildēt

Tā vien gribas 6. piedāvāt higiēnisko lūpukrāsu. 

15 1 atbildēt

Āfrikā, Indijā un arābu valstīs tās visas ir senas jo senas paražas, ko cilvēki ievēro vairākus gadsimtus. Sakot, ka šiem cilvēkiem jāaizmirst savas tradīcijas, tu tikai pierādi, ka esi aprobežots, stūlbs eiropietis, kas domā tikai par (un arī ar) savu pakaļu.

11 5 atbildēt

5. -> Hennas krāsas kārta noiet pēc stundas, un paliek tikai tās nospiedums, tā kā nav tajā tveicē jāstaigā ar biezu krāsas kārtu.

5 0 atbildēt

super raksts!emotion

5 0 atbildēt

11. Uz vienas apguļas, ar otru apsedzas emotion

5 1 atbildēt

19. bildē ta meitene laikam domaja ar dirsu , ja vinjai bus wery big boobies vinja bus kruta haha 100 % vinja kur dzivo vinju tur apsmej

4 0 atbildēt

11. bilde vienkarsi atbaidosa.....

7 3 atbildēt

pamuļķi, liela daļa ir gadu tūktošiem senas tradīcijas, nevis `modes kliedzieni`. ko tad nerakstīji, ka latviešiem modes kliedziens karstās vasarās tērpties tautas tērpos? tas būtu tāds pats `modes kliedziens`.

4 0 atbildēt

Starpcitu, ja kādam interesē tie hennas zīmejumi. - Henna

3 0 atbildēt
SHL avatarsSHL

7. vajag būt anoreksijai nevis bulīmijai;)

3 0 atbildēt

Informācija visiem tiem, kas domā, ka 11. bilde ir fotoshop- attēlā redzamā sieviete Sheyla Hershey vēlējās lielākās krūtis pasaulē, veica apm. 30 plastiskās operācijasun ieguva attēlā redzamos izmērus, bet komplikāciju dēļ nācās krūtis pēc neilga laika samazināt. Ja neticat, iekopējat viņas vārdu googlē emotion

2 0 atbildēt

10 teksts:D

3 1 atbildēt

Vsp 11 bildee darot TO dzkeu taks var nosmacēt :D :D

2 0 atbildēt

11.bilde, viņai ir vislielākās krūtis ,bet ar photoshopu tur tieši šinii bildē vēl ir palielinātas.

2 0 atbildēt

Raksts ir interesants, bet negribētos piekrist, ka daudz, kas šajā rakstā ir dīvains. Varbūt eiropiešu, latviešu kultūrai, bet ne citu valstu. No Āziātu skata punkta ir dīvaini iet uz solāriju, ja tava āda ir skaisti bāla, vai no Āfrikāņu ir dīvaini pirkt ūdeni par naudu, ja tev blakus tek upe.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »