local-stats-pixel fb-conv-api

Tetovejumu blakus paradibas15

155 18

Nezinu vai sads teksts jau ir bijis bet nu gribeju izpausties par man saistosu temu.

Taka pasam patik tetoveties nolemu paintreseties par blakus paradibam un par to painformet ari citus.

Jau ieprieks atvainojos par to kad tekstam nav garumzimju.

Daziem tetovesanas varbut liekas nepanesams un sapigs process bet es jau sevi uzskatu par atkarigo un man sis sapes liekas pat patikamas.

1) Pats tetovesanas proces var izraisit diskomfortu jo tinte tiek ar adatu ievadita zem tavas adas, taka adata kustas loti atri sajutas ir tadas itka tev grieztu ar zileti loti lenu un pa vienu vietu. Respektivi tas nav parak patikami.

2) Pec tattoo pabeigsanas tas ir patstavigi jauztur mitrs un to nedrikst slapinat divas lidz cetras nedelas. Daziem problemas ari ir sagadajusi nieze tetovejuma dzisanas laika. Jo kasit tetovejumu protams nav ieteicams jo tadejadi var sabojat so makslasdarbu.

3) (Sis punkts attiecas tikai uz tiem kas veido savu tetovejums skunisos vai drauga maja nevis pie pieredzejusa makslinieka salona)Ja tetovetaja piederumi nav sterili tu vari sakert dazadas infekcijas vai pat sakert kadu no STS.

4) Tintes atgrusana. Pasam ir nacies satikt cilvekus kuru kermenis vienkarsi nepanem tinti un tas nav parak patikams skats jo jau aptuveni pec paris menesiem no tetovejuma pari nav palicis nekas vairak ka septinji tumsi punktini un retojums bijusa tetovejuma forma.

5) Tetovejuma iznemsana. So proceduru neiesaku nevienam no personigas pieredzes tas ir lidz 3 x sapigak un pec tam paliekosas retas nav ne patikamas ne pievilcigas. Nesapigak letak un pievilcigak ir parveidot to uz kautko kas tev patik un ko tu velies tur redzet.

Reklāma
155 18 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 15

0/2000

Tik vien? Es jau cerēju ka te būs tāds garadarbs uzrakstīts par šo tēmu..;D

25 0 atbildēt

taisīšu tetovējumu pa savam - ar motōrzāģi un tintes spaini :D

15 0 atbildēt

Es biju gaidījis kaut kādu interesantu blakus parādību, bet šitais ir vnk basic stuff....

12 0 atbildēt

''tas ir patstāvīgi jauztur mitrs un to nedrīkst slapināt divas līdz četras nedēļas..''

nav gadījumā jauztur sauss un nedrīkst slapināt?

2 0 atbildēt

 Pec tattoo pabeigsanas tas ir patstavigi jauztur mitrs un to nedrikst slapinat divas lidz cetras nedelas. - nesapratu.

1 0 atbildēt

nu..niez lielas rētas arī bez tattoo uzklāšanas. tip nejau tādēļ ka tattoo uztausīts ir nieze, bet gan t'dēļ, ka notiek dzīšanas proces [tātad te ir jāiesaka prost neradīt sev liela izmēra rētas :D ]

0 0 atbildēt

A tas, ka tinti atgrūž gadās bieži? Es jau sen domāju pa tetovējumu, esmu saņēmusies taisīt drīz, bet man tagad bail no tās tintes atgrūšanas, jo es jau tā esmu diezgan švaka uz viskautko un man lēni dzīst viss...    (Alerģijas nekādas  īpašās man nav)

0 0 atbildēt

tos pēd. 2 punktus es sapratu! (: 

0 0 atbildēt

LIELS MĪNUSS!  Man pašam ir tatto,un nav nekādi stulbumi,ka 2-4 nedēļas nedrīkst slapināt,slapināt nedrīkst apm 5dienas,slapināt var,bet ne ilgstoši!  Kur Tu izrāvi,ka sajūtas ir kā griežot ar žileti? Visiem cilvēkiem ko zinu,nav bijušas nekādas baigās sāpes,arī man nē,takā kniebtu ādā,tas arī vi ss,vispirms uzzini pats,nevis roc mēslus internetā... 

0 0 atbildēt

Liekas nedaudz dīvaini, bet man tetovētā perlamutra krāsa vasarā iesauļojas un pats tetovējums nedaudz piepamst, un ziemā paliek kā rētas.. laigan tā ir tikai ar vienu tetovējumu. bet neiesaku tetovēt uz pēdas - sāpīgi un pēc aptuveni mēneša nostaigājas( kas laikam ir pašsaprotami:D)

0 0 atbildēt

Nu nez 4 nedeljas es jau pec 2 nedeljas vinju drosi mazgaju un nebija ne vainas. Mna ir vairak par vienu tetuvejumu un visiem nekas nekais.

0 0 atbildēt

''Ja tetovetaja piederumi nav sterili tu vari sakert dazadas infekcijas vai pat sakert kadu no STS.''

 

Sts = seksuāli transmisīvās slimības. Kā taisot tetovējumu var dabūt sts? :D :D :D 

1 1 atbildēt

uzklausu jusu kritiku un nemsu vera nakamajos rakstos

madee,BUBULE respektivi jasmere ar mitrinosiem kremiem ta lai uz tetovejuma nerastos krevele citadi tetovejums var tikt bojats kad krevele noiet

uz iespeidigo Madarskk komentaru pasam jau ir 4 tattoo jau esmu izplanojis vel divus tapec daudz maz runaju ari no savas pieredzes.

uz jang komentaru atbildod mazliet painteresejoties uzzinaju ka esmu kludijies bet ne pilniba ar HIV ir daudz lielakas iespejas saslimt neka ar STS bet tadi gadijumi ari ir konstateti

Deshux isti nezinu tas ir izplatiti vai ne man liekas tas katram ir individuali tapec par to vajadzetu kontakteties ar kadu adas specialustu un sini bridi tas nebusu es :) 

0 0 atbildēt