local-stats-pixel fb-conv-api

ko es šodien atradu???114

900 38

ha.. gribēju iet un taisīt rakstu ''emburgas pamestās vietas #3, kad pa ceļam satiku Laineri, viņa man pateica, ka man forša bārda! tā nu es lepns par savu bārdu devos tālak uz savu objektu.. biju nogājis aptuveni 4 km, līdz sapratu, ka man;a fotoaparātā nav atmiņas kartes!

tad nu devos atpakaļ uz mājām.. nogāju atkal tos 4 km uz mājām..

tad nu ieliku atmiņas karti, devos atpakaļ un objektu, kad krūmos izdzirdēju čaboņu! tad nu skatamies, ko es atradu krūmos! :)

ps. atvainojos par bilžu sūdīgo kvalitāti, jo mans fočiks ir sajucis prātā- neķer tuvplānus, bet piezūmē to, kas aiz tuvplāna!

visiem gudrīšiem- savvaļas zvērus var ņemt gan rokās, gan kājās, gan nez ko vel ar viņiem darīt! kā jūsu prāt zinātnieki viņus apgredzeno nenoķerot un neaiztiekot?? neklausieties vecmā';mulu gudrībās.. (lasīt-stulbībās)

pss. es negraizu vēnas, es darbā saskrāpēju roku ar naglu, kura bij izšmaukusi no paletes! kas jūs neredzat, ka tur nav viena strīpa, bet divas mazas??

900 38 114 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 114

0/2000

un tagad viņš diemžēl mirs, jo viņam ir cilvēka smaka, un māte un pārējais bars viņu nepieņiems...

216 36 atbildēt

savvaļas dzīvnieciņus nekad neņem rokās, lai cik mīlīgi tie nebūtu, labāk būtu tur pat zemē bildējis, jo kā jau "slikts suns"  rakstīja, tagad viņam lemta ātra nāve.

118 8 atbildēt

4ali, meginaji griezties? divreiz?

97 17 atbildēt
dea avatarsdea

Šāda veida raksti sāk pamazām apnikt .. Varbūt drīz sāksim mest rakstus - "Kā es no rīta tīru zobus un eju uz tualeti " ?

68 17 atbildēt

 

visiem gudrīšiem- savvaļas zvērus var ņemt gan rokās, gan kājās, gan nez ko vel ar viņiem darīt! kā jūsu prāt zinātnieki viņus apgredzeno nenoķerot un neaiztiekot?? neklausieties vecmā';mulu gudrībās.. (lasīt-stulbībās)

tev laikam galviņā atmiņas karte pilna. mazu putniņu vai dzīnvieciņu māte nekad nepieņems atpakaļ, ja tas smakos pēc smirdīga, nepieņemama radījuma - cilvēka -Tevis, tākā daduz ne*irs ornitolog, Tev paveiksies, ja viņš izdzīvos..

 

 

35 6 atbildēt

Malacis. Nogalināji.

40 11 atbildēt

4- Vēnas! OMFG!

28 4 atbildēt

smuks !!!

12 0 atbildēt

nu nez es esmu noķērusi arī stārķeenu un viss pēc tam bija kārtībā, vēlāk skrienot tam pakaļ otreiz .. vish iemācījās lidot... taka tik traki nav emotion

11 1 atbildēt

Tu jau tās miglainās varēji nelikt.

P.s. Forši šorti :D

9 0 atbildēt

Tu man atgādināji manu skolas policistu, kurš katru dienu baro zvirbuļus un runā ar viņiem.:D

7 0 atbildēt

Man jau likās ka kāds trollis būs :) putnu mzuļus rokās ņemt nedrīkst. Vecāki nepieņems. Aizmirsu kā šito sauc bet dzīvo pa visādām pažobelēm un alām. 

5 0 atbildēt

no ta visa stasta acis metas graizitas venas emotion

5 2 atbildēt

Tu vari arī nelikt to tekstu augšā, jo īpašiem cilvēkiem tomēr vajadzēs paspīdēt ar savu stulbību.

3 0 atbildēt

tagad neviens ar viņu nedraudzēsies, jo viņš smird pēc štekera rokām emotion

3 0 atbildēt

idiņš ! Tagad viņš ir nolemts nāvei .

2 0 atbildēt

Jā, diemžēl jāpiekrīt sliktajam sunim, tā nu tas ir iekārtots...

2 0 atbildēt

Nu nezinu cik ļoti nedrīkst ņemt putnus rokās... Šodien atradu vārnas ligzdu, kas nokritusi no koka... Pilnīgi uz ceļa. 4 mazuļi bija, viens jau bija sasities un vēss, bet pārējie 3 vēl žiperīgi. Opis jaunībā ņēmās ar putniem, teica lai nesu mājās, jo atstāt viņus tur nedrīkt. Pāris stundu laikā būtu lemta nāva no kaķiem. Un arī nebija tik lieli, lai būtu izkrituši mācoties lidot. :)

 

Tagad vasaras laikā veikšu glābšanas misiju. :) Jau pabaroju ar sliekām un zivtiņām :) 

2 0 atbildēt

Ew, ew kpc tu sev vēnas griez?? 

2 0 atbildēt

Kas tev tā par rētu uz rokas 4. bildē?

3 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »