local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tev bieži zvana poltergeisti?122

1019 23

Gribēju uztaisīt mazu rakstiņu par poltergrisiem nu tad enjoyy..

Daudziem no mums ir pazīstama šāda sajūta: pilnīgi droši liekas, ka mobilais kabatā zvana vai vibrē. Tad mēs ķeram pēc tā, un izrādās, ka tālrunis ir mēmāks par zivi. Nav bijis ne zvans, ne SMS. Šo psiholoģisko fenomenu pētījusi Vācijas IT nozaru apvienība BITKOM, un iegūti visai interesanti dati.

Izrādās, ka "spoku zvani" ir ļoti plaši izplatīta parādība - 31 procents no visiem aptaujātajiem ir saskārušies ar šo parādību. "Daži cilvēki iet savu fantāziju pavadā, īpaši, ja gaida zvanu, vai cer uz to," tā BITKOM šefs Augusts Vilhelms Šērs.

Visvairāk uz "spoku zvaniem" uzķeras jaunatne. Vecuma grupā 14-29 gadi katrs otrais (49%) ir ar to saskāries. Toties pensionārus apmānīt ir daudz grūtāk - pēc 65 gadiem tikai katrs piektais (19%) saskāries ar māņu zvaniem.

Vēl būtu interesanti uzzināt, ka katrs trešais tālruņa lietotājs jūtas neomulīgi vai jocīgi, ja kādu dienu nav bijis neviena tālruņa zvana/SMS, vai arī to ir bijis ievērojami mazāk.

Bet ko darīt tiem, kam bieži zvana poltergeisti un citādi mošķi? BITKOM iesaka izvēlēties oriģinālas zvana melodijas, kuru nav citiem. Un pērkot jaunu tālruni, izvēlēties tādu, kam ir pamatīgs vibrozvans - ja kāds zvanīs, tad drebēs ne pa jokam!

1019 23 122 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 122

0/2000

Vai tev bieži zvana poltergeisti?

Jā regulāri poapļāpājam, par meitenēm un citām interesantām lietām...emotion emotion

259 4 atbildēt

Dēļ šī raksta, man pār ķermeni nogāja drebuļi. Katru dienu saskaros ar to. Jūtu ka kabatā vibrē telefons, izvelku un neviens nav zvanījis vai rakstījis. Un dažreiz gadās tā bezpont;a izvelku mobīlo, paskatos uz viņu kādas pāris sekundes, un tad atnāk vai nu sms, vai kāds zvana. Huh, šis raksts mani iebīdīja lietas kursā. emotion Liels plus tev emotion

94 1 atbildēt

aijh man nav ar zvaniem,bet gan sms.

tik debīli.

tu jūti ka vibrē gūltā telefons-bet ne zvana ne sms ir..

Scary..

51 0 atbildēt

pielode vibratoru klaat un tad vibrees ne pa jokam :D (neturiet aizmugureja kabataa) 

35 0 atbildēt

Man ir bijis, ka leikas, ka zvana, bet nezvana. emotion

30 1 atbildēt

tizla sajūta! Paķer telefonu, priekā, ka kāds raksta vai zvana.bet nekā-forever alone, labākajā gadījumā LMT vai TELE2 :D

22 2 atbildēt

bļin man tā ir bijis... es skolā sēdēju un sekoju līdzi skolotājas stāstītajam un mobilajam skana bija izslēgta un es pēķšņi ne pa jokam jūtu ka man mob. telefons novibrē vairākas reizes, es skolotājai pasaku ''atvainojiet'' jo man vnk telefons zvanīja un visi tā paskatās uz manīm un tā smīn(mums tā klasē dara ja kādam kkas zvana vai tml, totāli muļķi) un es izņemu mob. no kabatas un nekas tur nav, batereja pilna, neviens nav zvanījis un apskatījos īsziņas un pēdējos zvanītājus, nekā. un es biju totāli apstulbis... man pēc stundas d-grāmatā ierakstīja piezīmi, jo skolotāja domāja ka es jokojos. Pēc mēneša man tas vairākkārt atkārtojās... Lasot šito vnk DAMMIT !!!

19 0 atbildēt

man tā ir bijis, un parasti padomāju : ai, laikam kabatā kratijās, un man likās, ka zvana. :D

15 0 atbildēt

Bieži domāju ka es tāds viens vien esmu, bet tā notiek ar citiem ar!

15 0 atbildēt

Man tā diezgan bieži gadās. Kas ir pats dīvainakais? Tas, ka man regulāri tā notiek tikai ar darba mobilo telefonu, bet ar manu privāto gan nekad... 

Creepy... 

14 0 atbildēt

tā nav parādība, bet gan fakts ka telefins mēdz (cilvēkam kustoties, biežāk ejot) slīdēt starp kabatas audumiem un dažkārt tas patiešām arī vibrē, tikai tas nav zvana dēļ, bet gan kurstību dēļ! ;)

14 3 atbildēt

Vot man besī, kad tā notiek. Bet es sev to esmu ieskaidrojusi ar to, ka telefons kabatā norīvējas gar kāju vai kkā citādi sagriežas. Or smth.

10 0 atbildēt

Man bieži pīkstinās poltergeisti!

9 0 atbildēt

iistenībā vienkārši zemapziņā iedomājas, ka varētu kāds pazvanīt un tad tā liekas. tam nav nekāda saistība ar paranormālo, bet tāpat ''+''

9 1 atbildēt

Interesanti palasīt. :)

7 0 atbildēt

izvēlēties tādu, kam ir pamatīgs vibrozvans - ja kāds zvanīs, tad drebēs ne pa jokam!

 

Un  laicigi nepacel tad beidz ar ne pa jokam

6 0 atbildēt

Protams, katru dienu sazvanamies .. xD

6 1 atbildēt

Es gāju uz skolu un pēkšni kaut kas piezvanīja.

BALSS BIJA GREIZĪGA BET TO KO TEICA VARĒJA SPRAST

TAS TEICA:SANDI IZPILDI MĀJASDARBU SKOLĀ.emotion emotion

3 0 atbildēt

Prakstiski katru dienu ar to saskaros!

3 0 atbildēt

man reiz zvanija Čaks Noriss.. es vairs nelietoju telefonu vispār tagad..

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »