local-stats-pixel fb-conv-api

Kritika par slavenībām47

130 40

Čau, es šodien uztaisīšu savu pirmo orģinālrakstu. Un domāju izveidot šo rakstu par slavenībām. Precīzāk, es uzrakstīšu savas pārdomas par to.
Šodien es vēlētos apspriest par Rebekas Blekas - FRIDAY. Komentāros varēsiet izteikt savas pārdomas par viņu un viņas izpildījumu.


Tātad, pirmkārt ķersimies pie viņas izskata. Viņa neizskatās pēc vienas no skaistākajām meitenēm skolā. Labi, nesaku, ka visas dziedātājas ir ļoti skaistas (kaut gan ir), bet šitādu laist uz skatuves tas nav prāta darbs :D Varēja mazliet kaut ko pielabot. Labi, tā nav īstā tēma.

Otrkārt, vārdi. Vārdi nav paši labākie. Gribētos uzzināt vārdu autoru. Jā, protams, apraksta visu rītu, ko tu dari, bet tas nav moderni :D Manuprāt vārdi pilnībā varēja iztikt bez visām brokastīm u.tml. Vārdi nerullē

Treškārt, Rebekas dziedājums. Piedodiet, ja ir kāds fans. Bet izklausās, ka viņa dzied ar aizspiestu degunu. Tādas nu ir manas domas. Tas nav reāli, un skaisti. Agrāk mūziku kārtīgi vērtēja, nekā tagad - mazliet notrāpi uz kādu noti un aiziet - tava lielā karjera tevi gaida. Tāds ir Bībers, un tāda ir viņa. Viņai ir iespējams zema balss.

Ceturtkārt, fona cilvēki. Nu meitenes rozā kleitā nebija pati labākā izvēle.


Ok, varbūt es esmu tikai vecs āzis, kurš neko nesaprot no mūzikas gaumes, bet nu tādas ir manas domas.
Ja tev ir kaut kas sakrājies sakāms, tad sūti man vēstulēs savas pārdomas, par kādu no slavenībām. :)



130 40 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

es arī varētu līdzīgi nodziedāt : MAN RĪTDIEN KOLEDŽĀ IR BŪVPROJEKTĒŠANA, BŪVPROJEKTĒŠANA, BŪVPROJEKTĒŠANA :D

40 0 atbildēt

Nesapratu ,ko var kasīties visu laiku? Varat saukt mani par tizlu Aziātu ,kurš visu dienu pavada ēdot aknu saldējumu ,bet man liekas ka Bīberam ir laba balss. Davai ,nāciet visi antifani ,varat manam komentāram likt mīnusus  ar saviem miljoniem fak profiliem ,bet es palikšu pie sava. emotion

39 6 atbildēt

Labi, nesaku, ka visas dziedātājas ir ļoti skaistas (kaut gan ir)

 

Pameklē viņām bildes bez meikapa un tad pamēģini šo teikumu uzrakstīt nemelojot :D

14 0 atbildēt
epg avatarsepg

man liekas vnk bara instinkts, pirmajiem pieciem likās lame, pārējiem arī tā liekas.

lirika stulba? tad pasakiet kas ir tik īpašs topu virsotnēs esošajam "I just had sex" vai "I need dollar", lūdzu izskaidrojiet man šīs lirikas dziļo būtību.

9 0 atbildēt

Dzirdēju ka viņas pirmais albums sauksies Week un tajā būs septiņas dziesmas

8 0 atbildēt

nesaprotu, kas Jūsuprāt viņas sejai vainas? manuprāt, normāla meitene. labi dziesmas teksts un izpildījums nav labs.

neesmu nekāda bībera fane, bet balss laba, un ja godīgi ir dziesmas, kas ir klausāmas.

8 1 atbildēt

Mūziku klausās ar ausīm nevis acīm,

kāre pēc naudas šo visu ir padarījusi par biznesu nevis prieku :)

takā bezsejas izklaide

7 0 atbildēt

Uztraucies par globālos sasilšanu ne vienu dziesmu.!!!

6 0 atbildēt

1. Meitenes sejai nav nevainas, tīri simpātiska, jā dziesma galīgi garām (izpildījums, melodija, nu pilnīgi viss) jau sākums ir pretīgs, bet principā tas ir tāds - home video variants, tādu video varētu izstrādāt arī mājasapstākļos.. Sarunā ar draugiem, safilmējiet ar normālu kameru, kas neraustās kā sklerotiķis, pēc tam izmantojot video progas ka'sonyvegas vai adobe after effect (Rebekas video nesatur nekā sarežģīta) + kādu music progu (es izmantoju Fl Studio) = un rezultāts ir gatavs..

2. Neesmu Bebra (bībers) fans, vien viņa izskats mani tracina, bet balss ir tīri ok, bet reāli - viņš ir tīri jauki izkruķīts pateicoties lielai naudas summai (ieraksti, pārdošana, koncerti, reklāma un etc.) Bez lielas naudas viņš būtu viduvējs skolas puika...

 

LIELS EDIT: NOSKATOTIES ŠO  http://www.youtube.com/watch?v=AjFIzWjT5I4&feature=related FUJ JEK  LABĀK AR KROKODILU BUČOJOS!

5 0 atbildēt

nez, man nepatīk viņas seja..

4 0 atbildēt

besī arā viņa.

4 0 atbildēt

Hmm, protams - viņai nav tā labākā balss...bet kāds sakars ir viņas izskatam? Neuzskatu, ka viņa ir nesmuka, viņa ir ļoti simpātiska meitene, taču jā...tas neaizstāj viņas video klipu un dziesmas vārdus, utt. Ja interesē kas sarakstījis dziesmu un vēl šo to - http://www.spoki.lv/aktuali/Rebecca-Black-jaunaka-sensacija/318495

+ neesmu Bībera fane, taču viņam balss ir laba, paskaties video klipus, kur viņš ir bijis mazāks,kad vienkārši ir iedziedājies dziesmas, bet viņa negatīva popularitāte ir vairāk iegūta no viņa attieksmes un uzvedības, kas ir arī aizgājis pie mums, bet dažiem vienkārši viņš nepatīk, jo asiociējas ar sīkaļu, kas ļoti agri ir ticis tur, kur viņam nav jābūt, lai gan ir gan, jo balss viņam ir. :)

''Ceturtkārt, fona cilvēki. Nu meitenes rozā kleitā nebija pati labākā izvēle.'' - kāda starpība kādas krāsas kleita fona cilvēkam ir mugurā? emotion

2 0 atbildēt

kas vainas meitenes izskatam.Tad jau metālisti vispār uz skatuves nedrīkstētu rādīties.

1 0 atbildēt

pēc izskata viņa ir normāla. Un vispār, ja tu runā par viņas izskatu, tad man rodas šaubas vai tu esi īstā kurai būtu jākritizē slavenības.

par dziesmas tekstu un izpildījumu gan piekrītu - komercializēts līdz vēmienam

0 0 atbildēt

Es labak klausitos Justin Bieber neka sito murgu!

0 0 atbildēt

Bļāā man tā besī viņas balss emotion

0 0 atbildēt

fuuuuuuuuuuuuuu man taa vina besii

0 0 atbildēt

Piekrītu tikai tam,ka izklausās ka viņa dzied ar aizspiestu degunu

0 0 atbildēt

Jā, ok, izskats labs. Nevajag tagad man brukt virsū par to -_-

0 0 atbildēt