local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek ar cilvēku pēc viņa nāves?95

167 1

Protams, tie ir tikai minējumi, daži ar nelielu sarkasmu, jo patiesība mūsu prātam ir neizdibināma, bet, ja Tu neesi redzējis miljonu, tas taču nenozīmē, ka tas neeksistē. Tad nu izsakies, kurš variants tev šķiet tuvāks īstenībai, iespējams, esi dzirdējis nostāstus par gaismu tuneļa galā?

167 1 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000

Labie cilvēki nonāk pie bubble - sliktie pie slidas....

25 1 atbildēt

Man liekas, ka pēc nāves dzīvās būtnes reinkarnējas. Piemēram, cūkas atdzimst kā cilvēki un vēlāk kļūst par Saeimas deputātiem :)  

18 0 atbildēt

Slida ,ko tu pīpēji kad rakstīji :"Noķļūst laimīgajā spoku valstībā"

13 0 atbildēt

Taisi savu apbedīšanas biroju, un nevari izdomāt saukli? emotion

12 0 atbildēt

slida jau uz miršanu taisās.. xD

11 0 atbildēt

Es zinu vienu vieglu veidu, kā var dabūt 100% pareizu atbildi uz šo jautājumu emotion

8 0 atbildēt

Ak, nebeidzamais cilvēka ego. Protams, kā gan tas varētu būt, ka cilvēka esība, būtība varētu neturpināties? Jo cilvēks, lielais un varenais vienkārši nespēj pieņemt domu, ka ir vienkārši gaļas blāķis, kuram ir palaimējies tikt pie pietiekama smadzeņu procesu apjoma, lai spētu domāt. Tik daudzi cilvēki tik stipri tic pēcdzīvei, reinkarnācijai vai dahujzinkam, ka pilnīgi aizmirst par to reālo laiku, kas tiem tiek atvēlēts. Paši vainīgi. Brīnumi nenotiek. Tas, ka cilvēks to nevēlas/nespēj pieņemt ir tikai dabiski.

5 1 atbildēt

nekā nebija, cilvēks ir nemirstīgs, vismaz es esmu. emotion

5 1 atbildēt

Nekas nenotiek.. nomirušais vairāk neeksistē... nekādas pēcnāves dzīves...nekādas elles/paradīzes, reinkarnācijas nekas tāds nav!

2 1 atbildēt

Es akas? =)

1 0 atbildēt

Paralēlajā pasaulē pie pok*niem !! 

Vismaz es tā ceru ! O_o'   !!!

emotion

1 0 atbildēt

protams, ka reinkarnējas

2 1 atbildēt

Mierigi atpusas emotion

1 0 atbildēt

cits variants

1 0 atbildēt

Cilvēka "es" ir ierobežots, un tas derīgs tikai šai-materiālajai pasaulei. Un ja jau tu savu apzināto "es" nevari saglabāt, tad kāda vairs jēga..vai tu pārdzimsi kā hiēna vai tava dvēselīte ielidos kosmosā. Labākajā gadījumā no tevis paliks kaut kāds enerģijas impulss, magnēts, statisks lādiņš...varbūt.

2 1 atbildēt

Nu varēja ielikt cits variants....

0 0 atbildēt

Es atzīmēju variantu par reinkarnāciju , kaut arī man vairāk šķiet ka cilvēks pāriet uz citām dimensijām kas tīri caur čaulu kurā piedzimstam un dzīvojam ir slēgtas mums, man gribētos ticēt ka ir vairāk kā 4 dimensijas-es gan nevaru pamatot šo hipotēzi, bet kurš to var noliegt? Tāpat nevar neviens īsti tak noliegt ka cilvēka ķermenis ir tikai čaula astrālajam ķermenim kas atrodas katrā no mums un kad cilvēks nomirst tā nav nāve, tā ir iekšējā ķermeņa pāreja jaunā stāvoklī un dimensijās )) 

0 0 atbildēt

Es kad nomiršu kļūšu par interneta vīrusu 

0 0 atbildēt

dzer tēju

0 0 atbildēt

labie reinkarnēkas Bilā Geitsā, sliktie Aigarā Kalvītī

1 1 atbildēt