local-stats-pixel fb-conv-api

Kā apzagt lielveikalus?29

380 2

Jokaini atgadījumi ar zādzībām Krievijā, Londonā un Palangā.

To, ka lielveikalos zog, to es, protams, zināju. Bet, kā izrādās, apjomos, kādus es, godīgi sakot, nemaz neiedomājos. Es domāju, ka kāds paķēra kādu lieku konjaka pudeli, zem džempera desas lunķi iebāza, ja nozagtais bija mazāk vērts kā 500 rubļi, tad tā nemaz zādzība neskaitījās un, uz veikala ienākumu fona, tās tādas kapeikas vien tās ir.

Tagad, kad strādāju veikalā, sapratu- tie visi ir tikai ziediņi. Pastāstīšu jums vairākus stāstus, kas palīdzēs jums saprast lietas būtību.

380 2 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

tu tiešām esi nerātna ja reiz māci pižģīt !!!!

(Koments attiecas uz autoru)

18 1 atbildēt

Labi rīt iešu izmeiģināt sākšu ar 5. variantu velviens televīzors noderētu!

12 0 atbildēt

1. lv nedarbojas jo 14 dienu atgriešanas laiks darbojas tikai uz ienternetveikaliem, katalogiem. Ja Tev pirkšanas brīdī bija iespēja aplūkot eglīti, tad nekādu naudu neatgriezīs un punkts! Bet par TV gan doma laba, bet risks par kriminalatbildību un tuviem kontaktiem ar veikala apsardzi.

3 0 atbildēt

Es zinu sievieti, kura strādāja veikalā Latvijā un tur arī nopirka tādā veidā burbuļvannas un vēl visādas preces ar kvalitatīvi viltotām pavadzīmēm, diez ko jautri pēc tam negāja. Nācās pamest darbu pus kolektīvam.

2 0 atbildēt

3 ...Attapās viņi vien tad, kad saprata, ka nauda nav iegūlusi bankas kontā....emotion

Normāli būtru, ja attaptos brīdī, kad ierodas īstie inkasatoriemotion

0 0 atbildēt

saki paldies meitai!

0 0 atbildēt

Arzemes vairak cilveki dara sadus brinumus, jo ik pa mazako suudinju skrien sudzeties uz paterataju tiesibam, bet Latvija drizak izblaustas pie kases....

0 0 atbildēt

hehe pedejai labais....

0 0 atbildēt

Es eju zagt burbuļvannu! :D

0 0 atbildēt

Eu kas ir funti??? Vai tiešām cilvēki ir tik dumji un nejēdz izprast naudas vienības nosaukumu???? Paundi. Tad jau mēs latvijā latu varam sauk pat Futiem,Fatiem vai vēl zazin kā.

1 2 atbildēt

Tā, kur lai tieku pie bērna, ?  Jāizmanto iespēja  tikt pie telefona numuriņa xD

0 2 atbildēt

Autore ir daune, noteikti kārtējā aborta atlieka bez smadzenēm,kurai jau sūdi galvā un šeit arī savu sūdu izkakā, virtuāli ar šo rakstu! ;) - !

2 10 atbildēt