local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules gals103

493 45

Citus rakstus skatiet: >>>Nerātnā<<<

Ir pasaules gals. Tas ir noticis, bet tu to vēl nezini. Elektroierīces nedarbojas, nav elektrības. Apjukums, šoks- tas tikai vēl sekos, no sākuma tev vēl ir jāpamostas.

493 45 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000

Izlasot šo visu, mans secinājums ir tāds: Jādabū māja ar centrālo apkuri, jeb kamīnu, jo tuvāk laukiem, jo labāk, kā arī jaiegādajas stroķis ir! 

65 0 atbildēt

Tik bezcerīgi jau nemaz nebūtu. Latvija ir tauta, kas spētu pielāgoties un izdzīvotu arī bez elektrības ;)  Bet nu par rakstu +

40 5 atbildēt

zini laukos ir jau tagad cilveki kas isti elektribo nelieto, viniem bus pilnigi po :D

25 0 atbildēt

Pasaules gals pienāks tikai tad, kad neviens to nezinās. 

20 0 atbildēt

ai sviests kkads.autina ieksa un uz vasarnicu prom?;d.malkas apkure,pagalma udens aka.pagraba marinetas senes un visada pamatprodukti.iekurinam krasni,atveram veikala nozagto vodkas pudeli un mierigi dropejot gaidam..

22 4 atbildēt

ah cik labi ka trenažieru zale nav uz elektribas un gaļu var uzcept grilaa!

11 0 atbildēt

Kāda veidā pa vienā naktī savecos produkti? Un kāpēc obligāti pilsētā? Bik atgādina lētu filmu par ASV kad nokritis meteorīts, vai plūdi.

6 0 atbildēt

Tā - nu ainiņa protams feina :D

Bet ņ*t vērā astronomu sasniegumus, par saules milzīgajām magnētiskajām vētrām cilvēce jau zinās krietni iepriekš un tiks attiecīgi brīdinātas arī vajadzīgās iestādes, kas dotu pietiekamu laiku lai atslēgtu visas elektro ierīces uz magnētiskā viļņa atnākšanas brīdi. Tā kā autoram vēlu laurus fantastikas literatūras sacerēšanas jomā. :)

Bet ja tam būtu jāgatavojas, tad vislabākais ir lauku māja ar malkas apkuri un saules enerģijas paneļu elektroapgādi - nu varbūt vēl rezervē vienu dīzeļģeneratoru. ūdens aka protams jau ir pati par sevi. Dzīvoja mūsu senči laukos arī bez elektrības - ļoti ilgi un varēja izdzīvot un izgatavot sev dažādus saimniecības priekšmetus. 

Cilvēki - atcerēsimies arī to, ka var dzīvot bez elektrības, naftas un gāzes, tikai jāšancē vairāk. 

Autoram lieku + par ierosinājumu aizdomāties ..... :)

5 0 atbildēt

Nu idiotiski, ka neesam no senčiem mācījušies, kā izdzīvot. Elektrības nav - visi apsprāgst kā mušas. Ūdens, uguns nav atkarīgi no elektrības, turklāt Tevis minētajos lielveikalos pilns ar sauso barību, laukos pilnas klētis ar sienu dzīvniekiem un šķūņi pilni ar malku, meži ir, lauki ir. Tikai, kā jau teicu - cilvēki stulbi.

4 0 atbildēt

Līdz 2012 vēl laiks. Iepērkam ieročus, izbūvējam kamīnu, veidojam ūdens krātuves un audzējam pārtiku...

3 0 atbildēt

defaltam pilsētniekam protams smagi, bet lauciniekam pilnīgs po uz šito. meži pilni zvēriem, pagrabi pilni kartupeļu un citādu labumu... bez tam var izdzīvot, pat ja tā nav. kā tad senie dzīvoja?? ja viņi varēja, mēs arī varam!

2 0 atbildēt

Man patika šitas- domu par došanos uz darbu esi jau atmetis   : ))   Kaut nu tā būtu!

3 1 atbildēt

pfff, liec sadaļā vēsture, tas tomēr bij 2 dienas atpakaļ  emotion

2 0 atbildēt

letiņi izkulsies.. ja jau šādos apstākļos kā td dzīvojam (ja tā var teikt) tad arī spēsim izvilkt, ja bšu tā kā rakstā..

1 0 atbildēt

Laba diena būtu iet pierīties.

1 0 atbildēt

kurš šito izdomāja?

1 0 atbildēt

wtf

1 0 atbildēt

nedarbojas gaazespliits? kads no trubas gaazi izsuucis? taa tiesaam ir elektroprece kas vareetu nedarboties...

1 0 atbildēt

kas vispār teica,ka būšot pasaules gals 2012???? tādam bullšitam tic tikai amerikāņu bērni, kuri domā,ka Eiropa ir valsts.

1 0 atbildēt

Tad jau Tu esi aizmirsis par tādu lietu kā Pagrabu, kurā man glabājas pārtikas krājumi visai ziemai. Ūdeni var iegūt izkausējot sniegu, ja tā ir ziema, ja tā ir vasara, tad noteikti no dziļurbumiem vai avotiem. Siltums - sūdīgi tiem, kuri dzīvo dzīvokļos, bet arī dzīvokļi daudzi ir aprīkoti ar malkas apkuri. Agrāk spēja izdzīvot bez elektrības, ražot pārtiku and so on. Nebūtu nemaz tik sūdaini kā Tu to iztēlojies. Laikam esi baigais pilsētnieks, kurš ar skarbo dzīvi nekad nav saskāries.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »