local-stats-pixel fb-conv-api

Atā spoki - atbilde + Ieteikumi.33

145 6

Tātad , vispirms čav visiem spokiem. Vakar lasīdams "Atā spoki" rakstu nedaudz aizrāva elpu , jo ko tādu nebīju gaidījis no lietotāju puses.

*Administrācija , jā viņa mainās , kā arī jaunie lietotāji nāk un kā redzams aiziet. Par redaktora darbu varu pateikt , ka tas nav nekāds "atpūšos un esmu kruts" , tas ir diezgan smags darbs , labot utt..

*"Tavs raksts ir sūds un neatbilst noteikumiem." ir tādi indivīdi , kuri tā dara , es tā personīgi nedaru un redus ko tagad zinu arī tā nedara. Domājams , ka tas redaktors, kurš to ir darījis , arī pēctam kārtīgi noraujas no adminiem , bet kāpēc tad raudāt? Paziņo administrācijai par savu sāpi , un viss tiks noskaidrots.

*Lietotāji , ko es jums iesaku. Jums pirms raksta veidošanas vajadzētu SMAGI parlasīt noteikumus , jo lielāka dienas daļa aiziet reāli labojot jūsu rakstus (Kaķi-receptes , Suns-šoks) , tie ir tie spoki , kuri ir tikko reģistrējušies , tāpēc aizejat uz noteikumu sadaļu , izlasiet un jūs respektēs. Esmu dzēsis rakstus un man ir atnākušas atbildes "a bļ*d kapec izdzēsi rakstu?" , bet ko man padomāt? Vaitad no jūsu puses nenāk arī tas naids? Padomājam...

*Tātad lietotāji , atvieglojiet mums darbu un tiešam pārlasiet noteikumus , jo meža bildes nav jāliek pie jokiem , jo baksetbola bumbas attēli nav jāliek pie AKTUĀLI. Kā tavuprāt man justies , kad katru reizi kad ieeju panelī , atveru rakstu un ieraugu , ka viss ir nepareizi?

*Fināls , nenoveliet vainu uz redaktoriem , jo kas tad veido mūsu spoku dzīvi? Jūs paši! Kādus jūs viņus gribēsiet redzēt , tādi arī viņi būs , bet tikai ir arī jāmāk respektēt mūsu darbs iekš spoki.lv

*paldies visiem

145 6 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mans galvs
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 33

0/2000

Kaķi- receptes :D

5 0 atbildēt

Why So Serious?

4 1 atbildēt

true fucking true! emotion

2 0 atbildēt

piebildīšu vēl video neliekat pie jokiem visiem smieklīgajiem video ir sadaļa - "video" un ne jau redaktori ir vainīgi pie tā ka spokos ir pilns ar rakstiem kas jums nepatīk paši vien tos liekat :) paldies par uzmanību!

2 0 atbildēt

es teiktu, ka šis raksts ir sūds, bet tas tā, tikai manas domas :D

un nestrādā par redu, ja jau tev tas ir tik grūti :D

4 2 atbildēt

ooo, cry me a river...

1 0 atbildēt

sarunāts - gribēšu redzēt :D

1 0 atbildēt

Tieši tā :D

1 0 atbildēt

Nu kā, tas ir tāpat kā tajā parunā par suņiem un karavānu.

2 1 atbildēt

Labāk, lai ir anarhija, bez visādiem noteikumiem. Katrs dara ko grib un drāž ko grib.

1 0 atbildēt

Mīļaie, jaukie admini, es neko negatīvu tagad nesaku, bet var taču uztaisīt tā, ka uzspiežot "pievienot rakstu"  pirms visas pievienošanas atveras logs ar pāris ĪSIEM, KONKRĒTIEM un viegli izlasāmiem noteikumiem un tikai apakšā poga "turpināt raksta pievienošanu".

Jo pateikšu noslēpumu - labi ja 1 % reāli arī izlasa tos noteikumus, nevis pa taisno ieķeksā "piekrītu noteikumiem" un uztaisa kārtējo stulbo rakstu. Un neviens nelasīs noteikumus, ja viņi būs garā, gudrā tekstā.

Tiešām tik grūti sakārtot to sistēmu? Kaut vai nedaudz, bet samazinātu stulbu rakstu daudzumu.

1 0 atbildēt

es uzskatu, ka nav jēga atbildēt uz visiem izlecieniem, jo tas tik tā, izcelties gribās lai visi zinātu, ka tu ej prom... ne viņš kāda slavenība, ne baigais čalis te... lai vārās savā sulā, ja kas nepatīk. Cik zinu, visur un vienmēr būs savi noteikumi, un vai ta mēs te viena gudrīša dēļ tos mainīsim? domāju, ka ne..

1 0 atbildēt

par sadaļām - ir tādas, kuras nav tik viegli nošķirt. piemēram, smieklīgas bildes vai komiksus likt pie jokiem vai attēlu galerijām?

esmu licis abās sadaļās bez problēmām :D

0 0 atbildēt

A man ir poh uz to visu un arī uz to kādēļ šis raksts ir veidots. Galvenais ir tas, ka apnicis ka visu liek 100 reizes

1 1 atbildēt

šito liekam pie šoka emotion

1 1 atbildēt

kādu vidi radām, tādā dzīvojam/sērfojam

0 0 atbildēt

Ja es būtu reds un man sūtītu vēstules ar Tekstu " bļ*d kapec izdzēsi rakstu "

Es atbildētu "Man poh*j  es no laukiem

Bet tākā visi redi nav no laukiem , tad SUDIGI VINIEM

0 3 atbildēt