local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4283

0/2000

atbildot uz bubble komentāru " profilā ir vieta tikai 12 medaļām. ja kāds da... " Piekrītu bubble. Ja es gribu padižoties, re cik es daudz medaļas esu dabūjis. Varētu profilam kaut kādu ordeņu lādi, kur visas nopelnītās medaļas uzkrājas. Un tur kur profilā ir tās 12 medaļas, varētu kādas 6 jaunākās rādīt un apkšā tāda forša lāde, uzkliko un parādās visas medaļas.

9 1 atbildēt

varētu sākumlapā kkur maliņā uztaisīt čatu. :))

8 0 atbildēt

un lai profilā uzrādās, kādi tad niki laika gaitā ir nomainīt...

9 1 atbildēt

Pieprasu, lai konkursus vareetu riikot tikai saakot no noteikta liimenja(piem. 5.), jo katrs otrais konkurss ir galiigi garaam, ar nesaprotamiem noteikumiem un par balsoshanu nemaz nerunaasim.

8 0 atbildēt

atbildot uz Shatred komentāru " Sveiki, sveiki. piePrasu es lai pie izsolēm č... " Nevienā čatā nav iespēja izlabot to, ko nupat esi pateicis.

Piekrītu Chest3r, ka vajaga pokera turnīru!!!!!!!!!

 

Un vēlviena doma - varbūt, ka varētu būt atsevišķa sadaļa oriģinālrakstiem?

8 0 atbildēt

Un kur man solītā konkursu kvalitātes uzlabošanās ? http://www.spoki.lv/spokiemkonkursi/Sunu-konkurss-/179076   ; <-- Konkurss jau "ideāls", par 4trām bildēm saņem 900 cepumus... Kārtība, kā izvēlas uzvarētāju nav norādīta, jo domāju, ka pareizo atbildētāju būs daudz. Viena no bildēm ar neapbruņotu aci ir nesaskatāma, pat ar palielināmo stiklu.

Iesaku:

Konkursus iespējams veidot, piemēram, tikai no 6līmeņa ! Mazajos konkursos jāierobežo cepumu atalgojums. Jāizveido kāda pavisam neliela konkursu komiteja, kura akceptētu vai noraidītu konkursus, regulētu to balvas un protams būtu diezgan stingri. Savādāk skatos, ka vēljoprojām konkursi mēdz būt neinteresanti, nelieli, bet ar salīdzinoši ļoti lielām balvām !

8 0 atbildēt

es pieprasu lai būtu KRITIZĒŠANAS sadaļa

sākot no kā saģērbties uz svētkiem līdz pat jaunākai tehnikai

8 0 atbildēt

Es gribetu opciju par 10 000k cepumu nomainiit niku xD ( Es negribu mainit niku, bet nu tada iespeja butu okeyyy )

8 0 atbildēt

Ieraugot šodiendienas spoku weblapas izskatu nodomāju, kāpēc gan nevarētu būt vairāki weblapas skini, piemēram tas pats defaultias zilais un vel kautkāds sarkans, melns, nu daudz variantu ;D Tātad pieprasu vairākus skinus weblapai un vietu kur tos var manīt. :D

9 1 atbildēt

Es ieteiktu fīču, kur var uzzināt par komentāriem rakstos, par vēstuli, par atbildētu komentāru u.t.t.

10 2 atbildēt

Ieteikums:

Varētu cepumus pārskaitīt, piemēram, savam draugam vai arī citiem, protams ar spoki.lv nodokli. no visas cepumus summas 10% nost vai 5%.

8 0 atbildēt

atbildot uz bmwz4 komentāru " beidz plurkseet man te virsu. " tu pirmais sāki :D  

8 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz 51cn355 komentāru " Oriģinālrakstiem varētu ieviest opciju "Aizli... " nav vēl pasaulē nekas tāds, ko nevar nokopēt, izgudrots :))

8 0 atbildēt

Sveiki! Butu loti jauki ja rakstam varetu pievienot audio failu kuram butu savs mazs playeriitis!

8 0 atbildēt

gribētos ka būtu vairāk iespējas nopelnīt tcepumus un tos iztērēt

9 1 atbildēt

a jacky būs pokers vai zole uz cepumiem?

8 0 atbildēt

medaļu par nedēļā visvairāk pavadīto laiku spokos un nosaukums butu nolaiferis ! :D 

8 1 atbildēt

Kāpēc vienmēr, kad es ielieku rakstu, kas varētu sapelnīt medaļas, uzrodas milfhunter ar papapaparaziju un visu saboja? :D Iesaku uz nedēļu viņus izbanot :D

7 0 atbildēt

jau galvenajā lapā būtu jābūt redzamam, vai admins / redaktors ir ieteicis šo rakstu. Būtu vieglāk orientēties un labos rakstus pamanītu vairāk.

Kā? Kaut vai ieviešot mazu thumbsup bildīti, kur admins - zaļā krāsā, redaktors gaiši zilā vai kas taml; vai arī zem virsraksta tikai pēc medaļas saņemšanas pievienots, piemēram, "Redaktors WTF iesaka!" "Administrators jacky iesaka!" utt

10 3 atbildēt

Pieprasu, lai «m.spoki.lv» var apmeklēt arī caur WLAN. Jo citādāk stulbi sanāk, ir jau man tas LMT pieslēgums, bet naudiņu tērēt negribu, labāk caur wireless, kur tas pieejams, bet tad bļauj, ka nevar. Nu forši būtu, ja kaut ko izdomātu....

7 0 atbildēt
« 8  9  10  11  12 »