local-stats-pixel fb-conv-api

Vietā kur atradās Dvīņu torņi tika atrasts kuģis !24

200 4

Otrdien,13.jūlijā Dvīņu torņu teritorijas tīrišanas laikā,tika atrasts 10 metrīgs kuģa korpuss,ziņo aģentūra Associated Press.

Kuģa korpuss tika atrasts 6-9 metrus zem zemes.Uzreiz tika izsaukti arheleogi,jo kuģa korpuss nokļūstot svaigā gaisā sāka bojāties.

Eksperti nevar noteikt,kādu kuģa daļu viņi ir atraduši.Arheologi kas strādā pie šī artefakta,saka,ka ir vajadzīgs laiks un speciālas ierīces visu detaļu noteikšanai un izpētei.

Pēc aptuveniem aprēķiniem,kuģis tika aprakts XVIII gadsimtā.Blakus tika atrastas arī citas detaļas,tātad pastāv ļoti liela iespēja ka tas tika aprakts laikā,kad cilvēki paplašināja Manhetenas teritoriju.Kuģis gulējis zem zemes,aptuveni 200 gadus. 

Kuģa izmēri ir 2-3 reizes lielāki par atrasto kuģa daļu,blakus tika atrasts 45kg smags enkurs,taču tas visticamāk ir piederējis citam kuģim.

Pēc The New York Times ziņām, šis ir pirmais "lielais" arheoloģiskais atradums kopš 1982,Manhetenas teritorijā.80 gados tika atrasts kuģis,kurš arī visticamāk nāk no XVIII gadsimta.

2015. gadā plāno uzcelt memoriālu kompleksu 11. septembra piemiņai.

(tekstu tulkoju,atvainojos ka bilžu ir tik maz,pārējās bildes ir ļoti maza izmēra,ja gribat tās aplūkot tas spiežat šeit )

200 4 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

tad tomēr tur ietriecās kuģis, nevis lidmašīna? emotion

17 0 atbildēt

Pamaz tā teksta priekš oriģināla :)

5 0 atbildēt

4. gan bik ne par teemu, bet cepums tev emotion

4 0 atbildēt

4. bildē ir Petronas torņi..

Bojā visu rakstu.. ;Sss

Enīvei +

1 0 atbildēt

Oho, ļoti interesanti kas tālāk izrakumos atradīsies un par to kompleksu dzirdu pirmo reizi

1 0 atbildēt

es steidzos atvaino,vienkārši negribēju atstāt kompi iesēgtu jo sīkais kko sačakarēt var,es uz ātro google atradu...

0 0 atbildēt

Labi būtu zināt kā viņš tur tika un kas ar viņu kuģoja.

0 0 atbildēt

interesanti.

0 0 atbildēt

 

atbildot uz niks komentāru " atbildot uz edward komentāru " starp citu taj... " būtu reģ. būtu medaļu dabūjis,labs,pasmējos :D:D  

0 0 atbildēt

atbildot uz edward komentāru "starp citu tajos dūmos, ka ietriecā lidene, par... "  ziemassvetku vecitis ar maisu neparādījās ?

0 0 atbildēt

sen jau to vietu rotā lielas laternas, kas spīd uz augšu, izskatās kā dvīņu torņi naktīs, da kāds vēl tur tg kko rok? get real!

0 1 atbildēt

Da labi es tur biju un tur jav sen ir sakts celt vel lielaks pasaules tirzniecibas centrs neka Dvinu torni, ta ka sorry bet es tam neticu :)

0 1 atbildēt

tikko radas tāds jautājums -  ja tajā vietā slējās tie torņi, tad kā tur apakšā, 6-9metri, k-kas var būt ,jo nu tomēr pamati takš jārok, jādzen un izpētot zemeskārtu viņu vajadzēja atrast

k-kāds WTF raksts

0 1 atbildēt