local-stats-pixel fb-conv-api

sievietes ir gudras, čaļi uzmanās!160

629 20

10 lietas, kuras sievietes dara labāk nekā vīrieši...


629 20 160 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 160

0/2000

tas ka sievietes izdzivo vairak auto avarijas ir tapēc, ka vinjas nemāk braukt un kadi 50% auto avārijas ir piemēram parkojoties ;)

2 2 atbildēt

jā un sievietes ir vienīgās, kuras var radīt pēcnācējus, līdz ar to... vīriešus arī! tā kā nekunkstat, sēnes, un samierinaties taču arī ar citu viedokļiem.

3 3 atbildēt

te ir tikai statistika, un kas ir statistika? mēs, un cik dalja ir slinkji, tik pat dalja ir eruditi visas jomaas. bet tgd teikt ka sievietes visas ir labakas par virieshiem, neee, neticu. bet es milu un dievinu sievietes. parsvara taas kuras ir gliitas :)

0 0 atbildēt

mjāāā..tomēr kaut ko sievietes dara labāk :PP

0 0 atbildēt

nū peikrītu,bet ne visam :) atkarīgs no paša cilvēka

0 0 atbildēt

 mjā, izrādās, ka nav jēga komplimentiem, ja piedzimst dēls.h

0 0 atbildēt

''Sievietes biežāk izdzīvo automašīnu avārijās. Tas ir skumji'' piedod,ka esmu kādu sarūgtinājusi ar savu ilgdzīvošanu. :D

0 0 atbildēt

atbildot uz Bļodiņa komentāru " Vispār - man ir viens bērns - un strādāju, p... " ir iespeja ka bērns kad izaugs nepiekritīs pēdējam punktam -.-

0 0 atbildēt

atbildot uz Bļodiņa komentāru " Vispār - man ir viens bērns - un strādāju, p... " NU cepuri nost, tavā priekšā.... BET...

Statistika un pētījumi ir nepielūdzami!!! Protams, ka ir izņēmumi...

Katrā ziņā- lai tev spēks, pacietība un veiksme!!! emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz kessedy komentāru " tēvs ir ģimenes mugurkauls, tie kas dzivo ar ... " Pilnīga huiņa. Atkarīgs no mātes. Ja mātei nospļauties par sīci, tad sīcim pašam izaug mugurkauls. Kā bāreņiem, kuri sevī atrod ( ja atrod) ticību. Ja māte ucināsies kā ap pēdējo mīļumiņu un ir pārlieku uzmanīga - tad piepildās tas, ko minēji (JA vien šim pašam nenoriebsies)

0 0 atbildēt

tēvs ir ģimenes mugurkauls, tie kas dzivo ar vaju tēvu vai vispār bez tēva ir tie paši kas 30-40 gados joprojam dzīvo ar māmuļām vienā dzīvoklī... kas ir diezgan bēdīgi -.-

0 0 atbildēt

P.S.:

Jā... Attiecībā uz Bļodiņas šito te:

So.. Pats pasēdi biksēs un attīsties, ja Tev nav ne jausmas kā dzīvo citi, un starpcitu- ja esi tik attīstījies, tad gan jau sapratīsi - cik cilvēku tik viedokļu.

 

Fakts, ka normālā ģimenē, kurā var pilnvērtīgi attīstīties normāli bērni, ir jābūt gan tāvam un mātei, NAV VIEDOKLIS!!!

Tas ir zinātniski pierādīts FAKTS! Es tagad neatceros visus tos dižos "mācītos", kas ir pētījuši psiholoģiju un radījuši pedagoģiju... Sen tas bij, kad skolā mācījos, bet... Kā jau teicu:

Ģimene ir sabiedrības pamatšūniņa, kas cilvēkā ieliek pasaules pamatvērtību uztveri. Un ja kādā sabiedrībā ir maz normālu ģimeņu(kā piemēram mūsu ļ.cien. māmuļā Latvijā), tad nav brīnums, ka sabiedrība kķlūst amorāla... Rada amorālu vidi, politiku...blablabla.... un sačakarē sev un citiem dzīvi kopumā...

0 0 atbildēt

Jūs visi te joprojāmn ķīvējaties par to, kurš foršāks, smukāks, gudrāks :D Smiekli nāk. Un sintija malace, pati savu divriteni var salabot, meitene ar oliņām emotion

0 0 atbildēt

Tev nav nej ausmas par ko Ut vsp runā. Un tas ka ģimenē nav tēva nenozīmē, ka ģimene ir nepilnīga. Tikai vajag mācēt pasniegs, audzināt un radīt pareizo attieksmi. 

Un pazīstu pietiekoši tādas ģimenes kurās ir gan tēvs, gan māte, bet saskaņas nekādas un kuri kopā tikai dēļ bērna. Un bērns, skatās kā vecāki nemīl viens otru, sāpina un skraida pa labi un pa kreisi. Un tā ir normāla nākotne bērnam!!!

 

NU te Jau Tu pati nonāc pretrunās ar sevi!?! Pati saki, ka normāla nav ģimene, kurā tēvs ar māti nemīl viens otru, bet tāda, kurā ir tikai māte(tēvs) Tev skaitās normāla.... Tipa Tu jau visu varēsi un mācēsi...

Cik tev ir bērnu? Esi kādu viena izaudzinājusi? Esi pa dienu strādājusi, pa nakti māju kopusi un veļu mazgājusi(un tml)? Un tā kādus gadus padsmit, a to i vēl ilgāk? Daudz tādam cilvēkam atliek spēka ielikt savā bērnā(nedod dievs vairākos) to visu labāko?

Nekā! Lielākā daļa cilvēku šādā situācijā salūzt un neiztur! Nākas upurēt kautko no sevis vai bērna! Kādam kautkas netiek! Tāpēc ceri un rīkojies tā, lai tev būtu normāla ģimene... Tas prasīs daudz spēka un atbildības... Bet nelolo cerības, ka viena tiksi galā ar savu bērnu(bērniem)... Tas ir naivi!

0 0 atbildēt

Tu gribi pateikt, ka esmu sieviete??? :)

0 0 atbildēt

Par 1mo ! tad cik neglitas sievietes ir bijusas agrāk ?

0 0 atbildēt

atbildot uz chesterfields komentāru " nomierinies, uztaisi tēju un izbaudi strīdus,... " Mani neinteresē, ko te feministes borēs un ko te borēs impotenti. Es tīri formalitātes pēc piekasos rakstam un noformējumam. Skatos, ka Tu dedzīgi aizstāvēji statistiku, kad sarunājies ar epg. Tad jau laikam piekrīti tam .

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

interesanti bija palasīt,bet ir plusi gan vīriešiem un ir plusi sievietēm..so emotion

0 0 atbildēt

10 lietas? tikai 10 lietas?? oo, tas ir labi , pasaulee ir miljons lietu :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »