local-stats-pixel fb-conv-api

Meitenes dzīve bez rokām.64

414 2

Šo meiteni sauc Jessica Cox. Viņai nevajag līdzjūtības, viņai var tikai skaust, jo šī meitene ir sasniegusi ļoti daudz. Dažiem no mums pat neienāk prātā, ko viņa var paveikt bez rokām un dzudziem no mums viņas sasniegumi liksies prātam neaptverami.

Ārsti nevar pateikt kāpēc tiesi Džesika ir piedzimusi bez rokām un tapēc jau no bērnības viņas kājas viņai ir roku vietā. Kā jau visi bērni, viņa ir izgājusi cauri daudziem atīstības etapiem. Viņa iemācijās rakstīt un ēst - tikai ar kāju palīdzību. Visas bērnības garumā viņa darīja to pašu ko citi bērni – peldējās, rotaļājās, dejoja un piedalijās dažādās citās aktivitātēs. Kad viņai bija 10 gadi , viņa sāka nodarboties ar Tekvando , bet 14 gados viņa saņēma melno jostu.

Džesikai ir mašīnas tiesības, bez jebkādiem ierobežojumiem, ar kāju viņa uz klaviatūras raksta 25 vārdus minūtē.Ik dienas viņai pašai vajag darīt tādas lietas , ko dara pilnvērtīgu dzīvi dzīvojošie cilvēki – ielikt lēcas, veļas mazgāšana, matu ķemēšana un pat kosmētikas uzlikšana. Viņai arī patīk lidot un Jessica spēj vadīt lidmašīnu. Viņa dzīvo tā kā to spēj šajā situācijā, bet sanāk viņai vienkārši lieliski.

Visu cieņu šim neatlaidīgajam un simpātiskajam cilvēkam, jo tas ko viņa savā dzīvē jau ir sasniegusi, dažiem cilvēkiem ir nesasniedzams.
 

414 2 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Negribētos sēdēt ar viņu vienā mašīnā, ja viņa stūrē ar kājām. Bet malace.

0 1 atbildēt

How about a handjob? Oh.... :D :D:D

4 10 atbildēt

Lai iemācās spēlēt ģitāru, tad izrādīšu viņai cieņu :D:D

1 8 atbildēt
MrT avatarsMrT

lidojoshs friiks, atvainojiet.

1 8 atbildēt
« 1  2  3  4 »