local-stats-pixel fb-conv-api

Mana melnā piezīmju grāmatiņa97

286 6

Šī ir mana melnā piezīmju grāmatiņa, no šodienas es  te pierakstīšu visus sliktos spokus, kuri šā vai kā būs slikti uzvedušies spoku pasaulē. Ja arī tev ir kādas sūdzības vai pretenzijas pret kādu, kurš pelnījis atrasties te, atraksti privātu vēstuli jacky!

286 6 97 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 97

0/2000

Ak pareizi, šis konkurss vēl nav noslēdzies. Es jau biju gatavs pirms kāda laika uzzināt rezultātus, biju sapircis alu, čipšus un draugus, biju domājis kārtīgi nosvinēt, lai arī kādi būtu rezultāti. Visu prieku sajauca šī samērā nekrietnā rīcība. Pat jaunas zeķes biju iegādājies, nu tādas ar mežģīnēm, lai varētu pa īstam sagaidīt rezultātus, bet tā vietā saņēmu pliķi pa dibenu.. Samērā sāpīgi un vēl tagad lieldienas tuvojas, dibens vispār neizturēs šos svētkus laikam, visu laiku kāds sitīs pa to, paliks rētas uz mūžu. Es jau visiem apkārt skandināju, ka Pizhiks dabūjis pirmo vietu neglītuma konkursā un es esmu gandrīz tieši aiz viņa, bet tagad sanāk, ka esmu visus pievīlis, es nemūžam vairs nespēšu citiem cilvēkiem acīs skatīties un ko teikt, jo esmu ievainots uz visu savu atlikušo dzīvi. Prātā skraida miljoniem domu... Kā būtu, ja es nebūtu aizsūtījis bildi? Ko es būtu iesācis ar to naudu, par kuru nopirku jaunas zeķes? Kur lai es lieku savus draugus, čipšus un alu? Vai pēc šī visa es vēl būšu morāli spējīgs piedalīties kādā konkursā? Es tikai gribēju pateikt, ka man ļoti sāp sirsniņa par šo visu.. Esmu tevī vīlies Lācīti Jogij, tu biji mans varonis jau no bērnu dienām, man pat likās, ka es tevi mīlu, bet tagad es vairs nezinu ko iesākt..

17 1 atbildēt

Man ar kkādu tādu jāizveido. Nesauksies Melnā grāmatiņa, bet gan "People to kill"

11 0 atbildēt

Liels gazveida sveiciens Lacis Jogijs, par saviem nedarbiem.

8 0 atbildēt

vai tad tik šausmīgi grūti ir apkopot tos rezultātus?

8 0 atbildēt

PUIKI MIERAA! Spoks neapvaino otru spoku, tikai tad ja tas ir nepiecieshams!

7 0 atbildēt

Te jau tagad saaks sudzeeties visi kam tiks ielikts miinus! :D  Ir te dazi tadi pat "redaktori" kura ieliktajam rakstam es ielieku minusu un komentaraa pierakstu kapeec ieliku-uzreiz automatiski es esmu dumsh,stulbs,iditots,bez smadzeneem utt, Piemeram te dazi fano par vaverem (istam meza vaverem) <--:D:D citi nokopee no macibu gramatas meza zveerus un ieliek spokos,un gaida ka tagad es ienakshu,buushu sajusmaa un ielikshu plusu <--:D:D Nepatik man  taas vaveres un es zinu ko bebri ziemaa eed un man neintresee cik spiras bebri vienaa kaudzitee atstaaj!

8 1 atbildēt

ah tu slikatis lāci jogij, aizej stūrī nokaunies!

7 0 atbildēt

atbildot uz Kļavas lapa komentāru " Oh wow, izņ*t sevi arī kādu citu esi spējīg... " nu piedod, bet par stulbu komentāru tiek saņemt atbilstošs vērtējums un kā redzu, tevi ļoti satrauc tas, ja kāds tev ieliek mīnusu. aj aj aj. Un ja neesi pamanījis, esmu no visiem šiem taviem komentāriem tikai 1 mīnusu ielicis, bet tu jau stresso. Un pēc kā tu spried, ka man ir pašapziņas trūkums un esmu nedrošs cilvēks? Es vēlētos no tevis dzirdēt jēdzīgu argumentu.

6 0 atbildēt

Nu, jacky, esi gatavs nodrošināt stukaču aizsardzību?

6 0 atbildēt

 

klau es Jacky es tev varu melnu marķeri iedot, tad varēsi savā dienasgrāmatā ļoti daudz spokus sarakstīt!! emotion

6 0 atbildēt

atbildot uz Kļavas lapa komentāru " Vai nu sarkasms vai infantīla debilitāte.&nb... " es jau nu saprotu, ka tagad centies izlikties baigais asprātis un gudrinieks un katrs vārds, ko tev internetā pasaka, tev ir kā duncis mugurā. ļoti žēl tevis :(

6 0 atbildēt

In your face !

5 0 atbildēt

man ir pretenzijas pret Murkšķi! Viņš vienkārši ir kretīns - parastais! Viņš nelaiž mani (dzīvoju stāvu zemāk uz viņa čermņa)  meitās..  un cilvēkos arī mani negrib rādīt.. es gaismu redzu labi ja 4 - 5 reizes dienaa.. un arī tad tikai uz kādu minūtīti..

5 0 atbildēt

Galvu nost!

5 0 atbildēt

un banu vel vajadzeeja uz 15 min. uzlikt :D

5 0 atbildēt

atbildot uz Citizen Cope komentāru " Kur tu Jacky esi redzējis, ka tādi sūri svies... "

filmās :)  

5 0 atbildēt

vot vot, neģēlis, es vislaik gaidīju rezultātus ;( Un laikam arī nekā nebūs :/

4 0 atbildēt

atbildot uz Lācis Jogijs komentāru " gribi rezultātus? saskaiti, būs tev rezultāt... " Ne jau man matemātika pieklibo, bet tam, kurš nemāk pāris balsis saskaitīt. :)

4 0 atbildēt

Lāci Jogij tu esi *****

4 0 atbildēt

atbildot uz Lācis Jogijs komentāru " atbildot uz PizhikZ komentāru " Ne jau man ma... " Tā ir ka visur pa blatu tiek iekšā!

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »