local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4283

0/2000

Vai tad tam spokam vainags nav jāņem jau nost?

3 0 atbildēt
epg avatarsepg

ne jau visi spoki pazaudēja vainadziņus :))

3 0 atbildēt

Mazie!! Gribam, lai saturīgi lapa izskatās?

Kad pievieno rakstus lietotāji, tad izveidojiet atsevišķu lauku "header" , kas kalpos kā raksta ievadvārdi - 3 teikumi max, lai titullapā viss izskatītos pie katras bildes aizpildīts.

Prasības -

1)Gramatiski pareizi, bez nopietnām kļūdām ortogrāfijā un stilistikā.

2) Bez lamuvārdiem.

3) Un obligāti smaidu lauciņu nahrenizēt, lai nav kārtējo reizi jālasa, ka kaut kas tamlīdzīgs šim : "SUPER JAUNS VIDEO : reeka :  : stulbs:  : zviega: . Vai arī lai tos smaidus redz. Vai arī es viņus neredzu titulenē? xD

 

Pašā rakstā pārējais var būt sūds, ar lamuvārdiem utt. Galvenais, lai iepakojums puslīdz normāls ir pagaidām. Tālāk spiedīsiet latiņu augstāk. UN SANKCIJAS VAJAG!! IZGLĪTOSIM TAUTU!!!

 

Labi, pabļaustījos, jāiet paraustīt pincis. Galvenais strādājiet, puikas un meitenes!

6 3 atbildēt

Pēdējā laikā atkal uzpeld vienas IP adreses viltus profili, kuri tiek ļaunprātīgi izmantoti... Taču, vienā ģimenē var būt arī tikai viens dators, kuru izmanto vairāki cilvēki un ir reģistrējušies spokos. Tādēļ lai apkarotu noziedzību no viltus profiliem: Tātad risinājums - ir (piemērs) 1. profils un 2.ais profils. Abi reģistrēti no vienas IP, jo šie abi ir brālis un māsa. Abi viens par otru dienā ar pozitīvu balsojumu par rakstiem/komentāriem var balsot ar ierobežotu daudzumu. Piemēram tikai 5reizes ar plusu !

5 2 atbildēt

izveidot dienasgrāmatu, lai nebūtu jātaisa bezjēdzīgi raksti par savām pārdomām, bet lai to redz vnk savā profilā

 

zinu diezgan jocīgi bet vai iespēja būtu?

5 2 atbildēt

Spēja "Izsoļu Karalis" - Izsolē tērējas par 50% mazāk cepumu...Šon notestēju, domāju, ka varēs bombīt līdz 100k ar saviem 50, bet aplauzos. Nelaida spēja mani pāri manām cepumu robežām. Varētu kaut kā izlabot aprakstu lai citi, kas gribēs augstāk par savu dirsu lēkt,  neapdedzinās... :)

7 4 atbildēt

nezinu ka citiem man pietikek ar tiem smiekliem ko es sanemu lasot ,skatotos video vai bildes  pa gaidam neko vairak nevelos  diezgan interesanti ie jumsi :)

3 0 atbildēt

bloķēt lietotājus, piem. bībera fanus kas sūta ziņas visulaiku

3 0 atbildēt

Kas tas par divdienu lielo gļuku? :D

3 0 atbildēt

vajag noņemt to fīču, ka par sava komentāra izdzēšanu statistikā parādās, ka admins dzēsis tavu komentāru :P šad tad tas mulsina ;P

3 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz backontruck komentāru " +200raksta apstiprināšana-2 gab.ir!!!!shorit... " tu kaut ko jauc.... ja par tavu oriģinālrakstu kāds nobalso ar savu +2, tad tavā kontā ieskaitās 10 (2x5=10) cepumu, that's it :) nevis ka tu par kādu balso :)

3 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz Tobacco komentāru " Kur spoekiem vispaar ir search ? " labajā pusē lapas augšējā daļā :)

3 0 atbildēt

Vajadzētu izņemt no nika krāsām balto. Lai apskatītos, kas tev tur raksta jāiezīmē tas teksts vai jāmaina kādā veidā fona krāsa. Tas laikam patīk tiem īpatņeim, kas grib izcelties, vai domā, ka mēģinot iezīmēt kāds trāpīs noteikti uz viņa nika un uzsitīs statistiku emotion

4 1 atbildēt

izsoles kkur pazudušas :O 

3 0 atbildēt

nopirku avatara mainju, bet avatars nenomainiijaas

aizgaaja :)

3 0 atbildēt

Piekrītu, ka vajag tādu "Ātro recepšu" sadaļu, kur zinošāki kulināri varētu iemest receptes par ātri sataisāmām ņammām. emotion

4 1 atbildēt

atbildot uz die5 komentāru " Kpc nevar uztaisīt kritizēšanas sadaļu? " Vispār visu vari kritizēt tepat, ja baigi gribās. Vēl jau pastāv iespēja labā peles poga uz desktopa-->> New Text Document -->> un visas sāpītes garos vakaros sarakstīt tur un uzticēt savam datoram, kas vakaros tās pārlasa un skumst kopā ar tevi.

3 0 atbildēt

medaļu ORĢINĀLRAKSTS

nevis pa Latvijas notikumiem :O

vai arī atpakaļ sadaļu "vietējie notikumi" :)

3 0 atbildēt

man liekas ka vina/vins sataisiijis fake profilus un tad no tiem liek plusiņus

3 0 atbildēt

ātrākā laikā apstiprina rakstus

3 0 atbildēt
« 45  46  47  48  49 »