local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv ceertamaakaas egliites !!249

541 66

te wienu briidi visiem bij panesies taisiit pievilciigaako spoku topus utt.. tas nu taakaa ir kaadu laiku aprimis.. bet atcereejos, ka es kaadam teicu, ka topos wiss galiigi nepareizi(kaa jau meedzu to dariit) un man pateica, lai es pats uztaisu savu topu.. tad nu ir pagaajis labs laicinjsh, un es shon seedu maajaas, taa iisti naw ko dariit, un atcereejos sho gadiijumu un izdomaaju- kaapeec gan ne??

 

rakaajos spoku arhiivos, un mekleeju ceertamaakaas egliites.. taa nu uzduuros 10 jaukaam daamaam.. :) taakaa bildes ir publiski pieejamas visiem, es domaaju, ka te, publiceet rakstaa arii nebuutu nekaads greeks.. tad nu luudzu- Shtekera ceertamaako egliishu tops! :)

 

tops gan nav pakaartots pa vietaam, jo nevaru iisti izlemt, kura ceertamaaka, kura ne tik,. taapeec visaam doshu pirmo vietu.. :)

541 66 249 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 249

0/2000

atbildot uz epg komentāru " kura likuma par 18+ rakstīts? līdz šim bija... " Viņš jau automātiski zina, ka viņas vecāki neļaus xD

11 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz EasE komentāru " Cirvis man ir :) Vaitad te visas legāli cē... " kura likuma par 18+ rakstīts? līdz šim bija 16+ :)

11 0 atbildēt
epg avatarsepg

iesaku jacky izstrādāt medaļu "cērtamā", ko ikdienas piešķir shtekers! :))

11 0 atbildēt

Labsssss! Beidzot orginals raksts!!! Shtekers zveers!!!!!  Cik tad tai Laineris gadu?

10 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Ej ,tak, nokoļī to savu izredzēto xD " tev pirksti neģībst tik daudz rakstīt?!

10 0 atbildēt

atbildot uz jauki komentāru " Bilžu sakarā varu vienīgi piebilst, ka pēdē... " Par to, ka autors ir kedainis, kam patīk pīrsi... man ir nepatika pret pīrsiem, bet man pēdējā patīk. So what? Esmu stulbs? Viss atkarīgs no tā, kā (un vispār, ja) prot subjektīvo pamatot... un viss... Tur arī tā gudrība slēpjas. Citādāk cilvēkus, kam patīk skaisti cilvēki, Tu sauc par idiotiem, kas neviļus liek domāt, ka tie, kas iemīl invalīdus ir garīgi ,fiziski un intelektuāli apdāvināti cilvēki. Ir arī tādi, kam tas ir pēdējais cerību salmiņš un ir tādi, kam ir psihiska novirze un fetišs un ir arī iepriekšpieminētie gudrie. Bet ne "gudrie" tur, "stulbie" šeit. Runājot par autoru, tur Tava dogma gan piestāv uz 90%... bet uz citiem... sorry. Tur ilgi un dikti vajadzēs tev pierādīt... Vai arī velc vidējo aritmētisko.  

9 0 atbildēt

atbildot uz jauki komentāru " Bilžu sakarā varu vienīgi piebilst, ka pēdē... " Čali tev ir psihiski traucējumi, ja vislaik cepies savā sulā un raksti komentāros memuārus tā, itkā tev nebūtu neviena cita ar ko parunāties. Ej meklē kādu citu lapu, kur spamot savu nekur nederīgo viedokli, ja jau pat piereģistrēties nevari - nepatīk - neskaties un piever muti.

9 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz MrFreeman komentāru " Varu vienu pateikt, daļa, kuri nav šajā topā,... " kāds tur galvā - tak runa tikai par ciršanu :)

9 0 atbildēt

atbildot uz aWare komentāru " vinjai paaraak daudz cirvji gaajushi paari..... " nomaļu malka jau xD

9 0 atbildēt

Tur kadai ir ari vairak par 16. gadiem ???

11 2 atbildēt

Neviena no šīm cērtamajām eglītēm nav rotājama :/

9 0 atbildēt

atbildot uz jauki komentāru " "Tātad Kasparovs nav gudrs, " Kasparovs ir... " Jebkurā? Šahā taču zaudēja xD Tu teiksi, ka esi gudrāks par Einšteinu, jo Tu nezini fizikas formulas, bet proti uzmest salto, salikt pieturzīmes, pastāstīt, kā rodas bērni, kādi burgeri garšo Lebronam Džeimsam? Nu ja, Tu esi daudzveidīgs. Prieks vienk. Tas pofig, ka viņš Tevi izvizina kā mazo fizikas jautājumos. Tu , redz, proti vairāk. Nu ar Tevi, mīļais down, ir skaidrs, ko iesākt. Vajag bliezt pēc absolūtisma metodes pretī.

Tāpēc, ka zaudēt ir muļķīgi pēc Tavas absolūtisma "Jā/Nē"metodes. Ja teiksi, ka zaudēt atsevišķos gadījumos nav muļķīgi, tad aiziesi uz manu komentāru, kur es saku, ka gudriem patīk smukās un dumjās. Jo tas arī ir atkarīgs no apstākļiem.

Tu izsakies nesaprotami citiem. Tātad tas neliecina par gudrību. Es Tev tāpat likšu pretim, ok?

Pamato tautoloģiju. Kur ir rakstīts, ka ģenētiski kodēta iezimtība beznosacījuma refleksi  (laktozes, kakao produktu nepanesamība un alerģijas) ir tautoloģija? Gaidu izklāstu. Nez vai ar 3 teikumiem pietiks...

 

Es nerunāju par statistiku. Es runāju par tiem, kam aptumšojas prāts no statistikas un ka tie to uztver par skaistumu. Tad vārdam "skaists" ir otra nozīme. Kādam patiks pupi, citam patiks tāpēc, ka visiem patīk. Neviens nemācēs pateikt, kāpēc. Kurš stulbs?

 

Tev patīk veselīgi cilvēki? Tā, subjektīvi? Pēc izskata. Malacis... Es vairāk neko neteikšu

9 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz shtekers komentāru " labs./. :D dienas ceertamaakaa.. :D " japadomā arī par dienas "cirtuma" topu! :))

9 0 atbildēt

atbildot uz jauki komentāru " Kapēc subjektīvs? Spraust ķermenī metāla ga... "

Tā ir kultūra, un nekāda sakara ar novirzēm tur nav. Domā plaši, Einštein, neesi aprobežots! :D  

9 0 atbildēt

atbildot uz WampW komentāru " ko tu ar to gribeeji teikt profesor?   " Ka Tev komatiņi, zaķīt, jāsaliek un jādodas pie miera. Laineris jau aizsists. Viņai kaimiņš shtekers jau sirdi paņēmis.

9 0 atbildēt

atbildot uz Elenyte komentāru "Tas gan ir viena cilvēka viedoklis, ir saprotam... "  

Taču neņem galvā, šis raksts ir par to, ko shtekers vēlētos izdrāzt. Jūties glaimota (smīn)  

9 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " ļaus tak, tikai pa priekšu būs jāprec :)) " Nav aktuāli mūsdienās. Jābūt miljonam kabatā, un tikai tad jāprec un tikai tad to nakti dabūs. Vecāku uzraudzībā... xD

9 0 atbildēt

atbildot uz sexy komentāru " neredzu neka certama fui katkadas mazas sluskas " Hey sexy - piedāvāju tev mūsu nekro-zoo-sado-(maybe ar homo)-fīli LADY! Tieši tā, viņa ir viss, ko tu vēlies 30 gadīga, ar mežonīgi lielu pieredzi seksā (un tik pat lielu .... humm (meitenei neklājas tā runāt)) Izmēģinājusi visu un visur, bet joprojām nav apmierināta!

9 0 atbildēt

atbildot uz WampW komentāru " Tu taads jefinsh arii dzivee esi?   " Kā Tu domā? Kā ir labāk? Būt jefiņam vai smakojošam Onslovam, kas pīpē bongu ikdienā? Es domāju, ka atbilde ir visnotaļ skaidra. Un atbilde uz Tavu jautājumu, nē. Es esmu vienkārši izglītots cilvēks, kam ir savi morāles standarti un es domāju ar galvu, pirms bāžu pimpi skorpiona alā. Es izteicos Tev saprotamā valodā, junkie?

9 0 atbildēt

slimi esat tik garus kometarus raxtit? :D komentars nav raxts :D

10 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »