local-stats-pixel fb-conv-api

Rockhopper Publiska Atvainošanās333

317 243

Sveiki! Šeit jūs traucē Rockhoppers. Man patreiz jums ir daudz ko teikt, un tāpēc es centīšos visu paskaidrot! Svētdienas rīts man bija vienkārši drausmīgs. Es pamodos no rīta ar domu, ka varēšu lasīt jūsu jaukos komentārus, jo naktī es publicēju savu jaunāko rakstu. Taču atverot spokus manā acu priekšā bija drausmīgs skats! Ieraudziju savu fotogrāfiju un uzrakstu ka esmu noziedzieks. Man palika ļoti slikti. Pēc tam pamaniju to, ka man ir liegta pieeja Spoki.lv Tad es sapratu to, ka man vairs nav jēgas dzīvot. Es nezināju ko iesākt, jo jūs visi esat mani vienīgie draugi. Tikai jūs spējat novērtēt manu eksistenci. Man ir tik patīkami saņemt no jums visas šīs jaukās vēstules un komentārus.


Zinu, ka jūs esat dusmīgi par to, ka es jūs krāpu ar botņikiem, bet es varu paskaidrot. Man nebija svarīgi cepumi, un es viņus neizmantoju lai kādam saliktu mīnusus! Es tikai liku saviem rakstiem plusus lai jūs varētu redzēt šos manus ģeniālos šedevrus, tāpēc ka ir bijuši gadijumi, ka pēc raksta ielikšanas parādās vēl daudzu citu autoru darbi, un mans darbs novirzās uz nākošo lapaspusi. Es tikai vēlējos lai jums būtu vieglāk atrast manus rakstus! Lai jums nebūtu jālieto meklēšanas poga! Lai obligāti nebūtu jāiet manā profilā lai to redzētu. Es izdariju tikai tā lai jums būtu vieglāk, vienkārši uzspiežot pogu „labākie raksti” un jūs jau augšgalā redzētu manu rakstu!


Protams pats es zinu, ka šāda rīcība ir negodīgā, bet es tikai vēlējos darīt tā lai jums būtu jaukāk. Tā lai jums būtu interesanti paskatīties uz mani. Rakstu ievietošana par pingvīniem spokos bija pats labākais notikums manā dzīvē! Spoki.lv ir vienīgā vieta uz pasaules kur es varu eksistēt! Mana dzīve bez spokiem ir tāda pati kā pingvīnam bez sniega. Ceru ka jūs man piedosiet! Ja nē, tad vienkārši dzīvot man vairs nav jēgas, un es dzīvošu ar cerību, ka mani rīt notrieks mašīna. Iespējams arī bez manis spokos notiks dzīvība un katram būs ko teikt, bet ja es pazudīšu no spokiem, tad es pazudīšu pavisam! :(
Bet ja tomēr jūs dosiet man iespēju, es palikšu 99 reizes labāks un iespējams nākotnē Latvijai jau piederēs pingvīnu parks kur cilvēki varēs nākt un apskatīt šos brīnumainos dzīvnieciņus!

P.S. Gribēju jums pateikt vēl to, ka ar botņikiem viss ir cauri. Viņu vairs nav un nekad arī vairs nebūs. Es viņus iznīcināju, jo pie visa es vainoju viņus.

PIELIKUMS – Rockhoppera reakcija par  svētdienas rīta notiekošo.

P.S. Lūdzu nobalso aptaujā, ko tu par to visu domā!

P.P.S. Raksts par viņa noziegumu.



317 243 333 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 333

0/2000

citi arī ieliek rakstus un tie nokļūstt citā lapā!!!!!!!!

taatad taveejie nav tik labi, taapeec samierinies, un atrodi kaut ko INTRIĢĒJOŠĀKU! 

10 0 atbildēt

aaak dies ku debiils video... kur taadi nuugi rodas emotion

10 0 atbildēt

Get a Life man!

10 0 atbildēt

"Tad es sapratu to, ka man vairs nav jēgas dzīvot. Es nezināju ko iesākt, jo jūs visi esat mani vienīgie draugi."

omggggg! ;DD vsp traki ;D hahaha

10 0 atbildēt

klau, ir taada speeja veikala kas saucaas" pacelt rakstu".. ;]

tad nebuus jaataisa alteri.. :D

btw video tev labs historijs.. ;d

10 0 atbildēt

Fail :D

10 0 atbildēt

izcelt rakstu pa 950, un tu esi zirgā!

10 0 atbildēt

atbildot uz Miegamicis komentāru " ar saviem video viņš var darīt, ko grib. Ne... " Zin kā ar tiem, kam ir pārspīlēti lielā agresija. Ja viņi grib redzēt naidu, lūk -

Visus viņus pašus uz āķiem uzdurt un sakārt aiz olām un klitoriem. Lai pamocās. Ak nepatīk viņiem mans komentārs? Vai tad es tā nedrīkstu teikt? Jūs varat un es nevaru?? Asinskārie suņi. Gļēvās dvēseles. Iemest lauvu un tīģeru bedrē, lai saplosa. Mazāk agresīvu ļautiņu :DDD Ak tad es arī esmu agresīvs. Nu bet redzat - agresija veido agresiju. Dunduki! Ak vēl nepielec??

Es viņu neaizstāvu, tikai man riebj visu jūsu pārspīlētā agresija. Ko viņš jums atņēmis? Sāpinājis jūs ar sliktas kvalitātes rakstiem? Ak, nabadziņi, bēbīši. Ejat pameklēt muterīti, lai noslauka jūsu apkakātos dibenteļus :DD

Šim cilvēkam ir problēmas. Būtu vismaz devuši kādu atbalstu. Nē - visi grib tikai redzēt līķi. Neandertāliešu bars. Cilvēka vārda cienīgi jūs neesat.

Tas, kurš krāpās ar konkursu - tas būtu pelnījis pamatīgu sodu, ne jau šis lietotājs.

10 1 atbildēt

Tāds nolaiferis...

9 0 atbildēt

kad kāds tik ļoti gribēs redzēt Tavus rakstus, tad mācēs atrast un Tev par to nav jāuztraucas, bet šitā darīties ir neglīti un sods ir pelnīts.

9 0 atbildēt

Rockhopper man ļoti žēl, ka tu esidzīve pagrimusi būtne, un prieks, ka spēj gūt baudu, spokos čakarējot vissu prieku par saviem tizlajiem rakstiem, bet  lai kā arī nebūtu piedodu tev, un  cerams ka turpmāk nekas tamlīdzīgs neatkārtosies.

11 2 atbildēt

Stipri pa daudz pretrunu tajā rakstā! Ja Tev cepumi i pie kājas, tad kāpēc gan tu tos nezimanto lai pārceltu rakstu uz sākumu? :P

Skaisti di*st nav malku cirst! Sods jāsaņem visiem!

9 0 atbildēt
Jā, sods ir jāsaņem 53.5%    Kā tev neiet!!! emotion PS - Tev ir totālas novirzes.  emotion
8 0 atbildēt

Nē nu kur prāts sataisīt 60 profilus :D un visus gandrizvai vienā vārdā nosaukt :D !! vienkārši smiekli nāk :DDDD

8 0 atbildēt

ta taču ir ņirgāšānās

8 0 atbildēt

Kad izaugsi no bernibas tad varbut parunasim !!

8 0 atbildēt

Punish him, es gribu asinis.

8 0 atbildēt

atbildot uz Miegamicis komentāru " nu nezinu ko jūs te cepjaties, varētu padomāt... " Domā, ka tgd visām dar'bibām rakstīs noteikumus ? uzrakstīs katru ļauno vārdu kuru nedrīkst lietot ? Par profiliem jau sen kā zināms 1lietotājs = 1profils Pastāv arī nerakstītie likumi :)

8 0 atbildēt

Es varu ieteikt labu galvas ārstu. emotion

8 0 atbildēt

Man šķiet čali,ka tu esi Galigi un Garigi slims...

8 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »