local-stats-pixel fb-conv-api

Martyrs6

7 0
2008. gada Francijas un Kanādas kopražojums. Režisors Pascal Laugier(vnk slims cilvēks).

Francija, 70-ie gadi. Maza meitenīte vārdā Lusija, gandrīz gadu uzskatīta par pazudušu, atrasta klejojam uz kāda piepilsētas ceļa. Bērns ir dziļā šoka stāvoklī un nespēj izstāstīt par notikušo. Policija gan diezgan ātri atrod vietu, kur meitenīte turēta. Tā ir veca lopkautuve. Taču visi apgalvo to, ka meitene vēl nav pametusi cietumu, vai cietums viņu. Uz netīrā, novājinātā, izkropļotā bērna ķermeņa nav atrastas nekādas izvarošanas pēdas. Tātad tas nav noziegums, ko nodarījis kāds pedofīls, bet kautkas stipri dīvaināks. Kas noticis tai vietā? Un kā Lusija spējusi aizbēgt?

Bet nu paša vārdiem. Fiļmuks ir vienkārši gaļa, daudz gaļas un asinis līst un sāpju kliedzieni plēš ausis. Nezinu, kur ir ārstējies režisors, bet acīmredzot nav izārstēts. Slima cilvēka fantāzija. Varbūt tieši tāpēc filma man tik ļoti patīk. Filmas žanrs: Šausmu filma. Tik tiešām Šausmene ar lielo Š. Visi zāģi un hosteļi tikai pīpē šai filmai. Dažs labs pat varētu filmā ieraudzīt kkādu jēgu, bet pārējie. . Ja patīk šausmenes, tad šo filmu visnotaļ iesaku.


7 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
Būs japaskatās, kas tur tāds briesmīgs... emotion
2 0 atbildēt
filma nav domāta cilvēkiem ar vājiem nerviem. P.S. Pēc filmas nevarēju kādu ilgāku laiku attiet.
2 0 atbildēt
kautkaads sviests taa filma
1 0 atbildēt
o ja, nesen noskatijos šito filmu kadas 3x slimi, bet diezgan nejēdzīgi. ljoti patika beigas
1 0 atbildēt
Gribētos noskatīties... izklausās/izskatās diezgan pabriesmīgi! Līdz šim prieks manis vistrakākā šausmene bija Pakalniem ir acis.
1 0 atbildēt
...ljoti laba...
1 0 atbildēt