local-stats-pixel fb-conv-api

KOBRA cans9

6 2
       Es te bišku pārskatīju savus vecos rakstus un atklājās ka veselus četrus mēnešus neko neesmu publicējis sadaļā APSKATI. Tā tad- pirms četriem mēnešiem aplūkojām Molotow canus , šodien paskatīsimies uz vārbūt mazāk zināmiem, bet tik pat kvalitatīviem caniem- KOBRA :)

       Nu tad tā... KOBRA ir nopērkama veikalā "Undercover", 400ml KOBRA maksā 2,80, bet kobra piedāvā arī 600ml melno krāsu un 600ml KROME, jeb hromu, pa 3,50.

       Gan 400, gan 600ml caniem ir ļoti augsts spiediens (uzliksiet ASTRO- t.i. fatcapu- sienu noārdīs emotion ) , nu es uzskatu ka bombingam tas ir tieši tas kas vajadzīgs.
 
       Ir gan daži mīnusi- gan KOBRU, gan KROME vajag ļoti kārtīgi sakratīt (Hromam vispār bumbiņu nav iekšā), un ar visu sakratīšanu krāsa ķeras , bet nu jo labāk sakratīs jo labāk arī nāks, un mazāk ķersies.

P.S. Ja nav vēlme braukt uz Underu varat par tādām pašām cenām pasūtīt šīs krāsas internet veikalā- http://viensvienspieci.lv/index.php?do=shop

P.S.S. Saliku bildes arī ar visiem pieejamajiem krāsu toņiem.

P.S.S.S. 1. video izskatās ka galīgi krāsa nenāk ārā  tāpēc, ka džekam jau pustukšs cans, bet reāli spiediens ir daudz lielāks.
« 1  2  3  4 »
6 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
micah - (finger)
5 0 atbildēt
buus japamegina
5 1 atbildēt
Bling - Labi zīmējās ar Kobru ? tiešām žūst 5 min un ir jākrata ilgāk kā citus kanus ? 2 video neradīja īpaši labu iespaidu !
4 0 atbildēt
neesmu lietojis shhito veel :D
4 1 atbildēt
KOBRA ir zajibenās kannas P.S. un rīt jānoraksta micah
3 0 atbildēt
trane2 - iesaku :) es tagad tikai to lietoju, sanāk lētāk kā Montana vai Molotows, bet kvalitāte tāda pat, nu ja ne tāda pat tad neko daudz neatpaliek :)
2 0 atbildēt
SharK - Nu man jau patīk, kā jau teicu- spiediens ir baigi labs, mazliet ir jāpierod pie viņa, bet kad pierod ljoti labi, kas tieshi tev 2. nepatīk? :)
1 0 atbildēt
...par to kratīšanu, nu jā ir ilgāk jākrata, bet nu ja gribi normaalu trowu kur nav nereāli jāsteidzas tad nu sakrati nevis 10, bet 25 sekundes, ja ņem kkaadu unreal spotu un gribi tikai outlines mest tad iesaku hromu jo nav bumbas ieskhaa un var neuzkrītoši kratīt. Nu pīsiem viņš to4 nebūs paredzēts, jo ar to spiedienu visu izčakarēs.
1 0 atbildēt
grafiti milotaji! ;)
0 2 atbildēt