local-stats-pixel fb-conv-api

Nagu nozīme38

840 16

Vai esi aizdomājies, ko nozīmē tava nagu forma, pirksti? Es esmu un sameklēju Tev skaidrojumus, visai interesanti. Nesolu, ka viss atbildīs pa 100%, nē, nemaz neceri.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
840 16 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 38

0/2000

Labs raksts, bij interesanti palasīt emotion

55 3 atbildēt

Jā,man patika.. dažās vietās bija grūti saprast kādi man īsti ir nagi, bet chill labs raksts. (: 

42 0 atbildēt

man ļoti daudzkas atbilst emotion ļoti labs raksts :)

13 0 atbildēt

Izgāju visus testus un labi padomājot, tik tiešām tāds esmu kā tur ir teikts! :)

Paldies Tev!

7 0 atbildēt

Tā arī nesapratu, kuram raksturojumam lai pieskaitu savus pirkstus. Tas pats ar plaukstas izvēršanu -kā lasu aprakstu, tā pirksti pastiepjas te uz vienu, te otru pusi Un arī par nagu garumu un formu netiku skaidrībā, jo šobrīd praktisku apsvērumu dēļ griežu īsus, bet tad, kad varēju audzēt, mainīju formu katru mēnesi.

4 0 atbildēt

Tiešām interesants ! Nesaprotu, kāpēc tik maz plusu emotion

7 3 atbildēt

Īsi nagi – ir pilnīgi pretēji cilvēki tiem, kuriem ir gari nagi. Šie cilvēki var izvest no pacietības gandrīz ikvienu - sev tuvākos cilvēkus, draugus, pārējos domubiedrus. Viņi vienmēr strīdēsies un paliks pie sava, ja kaut kas viņus neapmierinās. Ieradums kritizēt savu sarunas biedru vai pretinieku un izsmiet cilvēku, kurš kaut vai mazliet ir kļūdījies. Cilvēkiem ar īsiem nagiem ir labi attīstīta humora izjūta, viņiem piemīt skaidrs skats uz dzīvi, jo pratīs atrast izeju no jebkuras grūtas situācijas.  

vislaik ir iisi nagi vismaz rokam un ka tu pa sito tik precizi trapiji ? bljee ka es nobrinijos :D gandriz apdirsos ka lasiiju ! :)

3 0 atbildēt

Mans ir lauzto pirkstu tips :D 

3 0 atbildēt

mani nagi sākot no kreisās rokas mazā pirkstiņa - līdz labās rokas mazajam pirkstam itkā nolikti priekšā uz galda. (garums sākot no pamata, nevis no ataugušās daļas) tātad

3cm noapaļots gals / 1,3cm plakans gals / 2,5 cm ovāls gals / 2cm spics gals / 1,5cm apaļš gals līdz ar pirkstu

otra roka īkšķis - 1,8cm kā nošķelts trīsstūris / 1,5cm kroplīgs :D / 1,7cm slīps / 2,3cm smails gals / 1,6cm ass gals. 

vispār nagi nav griezti jau kādus 3 gadus - šad tad aplūzt. maximāli bij pagājšgad kad bij auguši apmēram gadu un sasniedza 4-4,5cm

eh grūti paskaidrot. kādu laiku arī bij izurbts caurums īkšķa nagā. :D par pirkstiem vispār nerunājot. 

3 1 atbildēt

Pārsvarā viss atbilst manam raksturam.

2 0 atbildēt
Super :) Man viss atbilda patiesībai ++
2 0 atbildēt

Super labs rakstiņš :)

2 0 atbildēt

līki, īsi, kvadrātveida... bet kur normāli pirksti? xD

1 0 atbildēt

Lai gan esu skeptisks pret šādām lietām, bija interesants raksts.. emotion

1 0 atbildēt

ar pirkstu un nagu formu vispār neko nevaru saprast, viens pirksts saka tā, otrs savādāk, viens nags tā, cits savādāk. ;D bet tā jau interesanti. :)

0 0 atbildēt

No manis emotion   emotion    emotion

0 0 atbildēt

inteliģents, apdomīgs, intraverts cilvēks ar askētisku dabu.  dziļdomīgs persona ar skaidru veselo saprātu.  silta un pretimnākoša rakstura cilvēks.  grūtības personiskajos kontaktos ar cilvēkiem, izolēts un naidīgi noskaņots cilvēks. mierīgs un pacietīgs cilvēks, ne pārāk apdomīgs, kurš netiecas analizēt iemeslus savām neveiksmēm, ja tādas rodas. Šie cilvēki ir ļoti sapņaini un māk norobežoties no apkārtējās reālās dzīves kņadas. Viņu vidū ir daudz radošu personību – aktieru, muzikantu, mākslinieku un dzejnieku.

izteikts mātišķais, gādīgais raksturs. Viņas aicinājums ģimenes apčubināšana un mājas pavarda uzturēšana. Pasteļtoņu nagu laka liecina par atvērtību un nesamākslotību. Viņa neko par sevi neslēpj. Parasti tādu nagu īpašnieces neizvēlas spilgtas krāsas, taču, ja tomēr izvēlēts kāds agresīvs krāsu tonis, viņu neapmierina rimtais dzīves ritējums un viņa vēlas kādas būtiskas pārmaiņas. Franču manikīrs un noapaļoti nagu gali stāsta par reti sastopamu vienkāršības un izsmalcinātības sintēzi.

ai laik :D emotion

0 0 atbildēt
es esmu slims jo man ir vertikālas rievas, bet mans ārsts neko izmeklējumos nav redzējis. Es esmu apmulsis!
0 0 atbildēt

Woah, daudzās vietās ļoti patiesi

0 0 atbildēt

Par mani lielākoties patiesība.....

0 0 atbildēt